ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Δημιουργείται Εθνικό Κτηματολόγιο σε περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων


Με επιστολή της προς τον Δήμαρχο Χαλκιδέων Χρήστο Παγώνη, η Α.Ε. “Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση” ενημερώνει ότι ξεκίνησε η διαδικασία για την δημιουργία Εθνικού Κτηματολογίου σε περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων.

Η διαδικασία αφορά στον προκαποδιστριακό Δήμο Νέας Αρτάκης και στις κοινότητες Αφρατίου, Βαθέος, Καλοχωρίου – Παντειχίου, Νέας Λαμψάκου, Παραλίας Αυλίδας, Φάρου και Φύλλων.

Συγκεκριμένα, στις 30 Μαρτίου 2017, υπογράφηκε ιδιωτικό συμφωνητικό με το οποίο η Α.Ε. “Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση” ανέθεσε σε κοινοπραξία την εκτέλεση της σύμβασης, που αναφέρεται στην μελέτη κτηματογράφησης για την δημιουργία Εθνικού Κτηματολογίου στις συγκεκριμένες περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων.

Στο πλαίσιο της σύμβασης αυτής, θα διενεργηθούν τοπογραφικές εργασίες αποτυπώσεων των γεωτεμαχίων στις αστικές και αγροτικές εκτάσεις των συγκεκριμένων περιοχών.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, οι εργασίες κτηματογράφησης πρόκειται να αρχίσουν άμεσα, η δε έναρξη συλλογής των δηλώσεων του Ν. 2308/1995 προγραμματίζεται για το Νοέμβριο του 2017.

egnomi.gr

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Δημιουργείται Εθνικό Κτηματολόγιο σε περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: