ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Περιοδεία Γ. Τσιρώνη σε Λάρισα, Καρδίτσα Πιερία, Ημαθία
Περιοδεία στους Νομούς Λάρισας, Καρδίτσας, Πιερίας και Ημαθίας πραγματοποίησε  ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, και συναντήθηκε  με αυτοδιοικητικούς και αγροτικούς φορείς για θέματα που αφορούν στο χαρτοφυλάκιό του. 
 
Την Παρασκευή 7 Απριλίου στις 20:00μμ, ο Αν. Υπουργός πραγματοποίησε  ομιλία στην Ελασσόνα, σε εκδήλωση με θέμα: «Οι εξελίξεις στον αγροτικό-κτηνοτροφικό τομέα» που οργανώνει το Αγροτικό Τμήμα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας και η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Ελασσόνας.

Συγκεκριμένα, τη Παρασκευή 7 Απριλίου στις 9:30πμ ο Αν. Υπουργός συναντήκε  στο Δημαρχείο, με τον Δήμαρχο Παλαμά, Γιώργο Σακελαρίου. Αμέσως μετά, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με εκπροσώπους του κτηνοτροφικού συνεταιρισμού και συλλόγου Παλαμά και του Παν/μιου Θεσσαλίας. Στις 11:30πμ ο Γιάννης Τσιρώνης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Τυρνάβου, Παναγιώτη Σαρχώση, στο Δημαρχείο Τυρνάβου, ενώ στις 12:15μμ συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ελασσόνας, Νικόλαο Ευαγγέλου, στο Δημαρχείο Ελασσόνας.

Στις 20:00μμ το απόγευμα, ο Αν. Υπουργός μίλησε σε εκδήλωση με θέμα «Οι εξελίξεις στον αγροτικό-κτηνοτροφικό τομέα» στο κέντρο «Φαντασία» στην Ελασσόνα, παρουσία φορέων και πολιτών.

Το Σάββατο 8 Απριλίου στις 8:30πμ, ο Αν. Υπουργός επισκέφθηκε  το Λιβάδι και τον συνεταιρισμό γυναικών «Ο Σουφράς» όπου επιχειρείται η σύνδεση αγροτικής παραγωγής και υπηρεσιών τουρισμού υιοθετώντας το μοντέλο της κοινωνικής οικονομίας. Στις 13:00μμ  στην Κατερίνη είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο, Σάββα Χιονίδη και στις 13:30μμ με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, ενώ στις 18:30μμ συναντληθηκε στο Δημαρχείο Αιγινίου με τον Δήμαρχο, Ευάγγελο Λαγδάρη.

Την Κυριακή 9 Απριλίου ο Γιάννης Τσιρώνηςμετέβει στην Βέροια, όπου στις 12:00 το μεσημέρι  είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο, Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, ενώ στις 13:15μμ έδωσε Συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο της Βέροιας. Στις 14:30 ο Αν. υπουργός επισκέφθηκε το Κλειδί Ημαθίας.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, ο Γιάννης Τσιρώνης είχε επίσης συναντήσεις με αγροτικούς συλλόγους και εκπρόσωπους κτηνοτροφικών και γεωργικών φορέων και συνεταιρισμών, καθώς επίσης επισκέφθηκε  και αγροτικές μονάδες παραγωγής και υπηρεσίες.
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
 
Περιοδεία Γ. Τσιρώνη σε Λάρισα, Καρδίτσα Πιερία, Ημαθία Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:30 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: