Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Το ΑΚΚΕΛ μπορεί να εκλέξει 4-18 βουλευτές .......κατάφερε να γίνει αλογόμυγα στα ρουθούνια του συστήματος.
Το ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΑΚΚΕΛ) με πρόεδρο τον Βάκη Τσιομπανίδη απο την ακριτική Ορεστιάδα του Έβρου ο οποίος σπούδασε νομική και ασχολείται αποκλειστικά με την κτηνοτροφία φαίνεται πως έχει μεγάλη απήχηση τα τελευταία χρόνια σε αγροτικό και όχι μόνο κόσμο. 

Για την ιστορία το ΑΚΚΕΛ ιδρύθηκε τον Μαίο του 2014 και 15 ημέρες από την ίδρυση του συμμετάσχει στις ευρωεκλογές όπου και συγκεντρώνει το 0,6 % στην περιφέρεια σημειωτέων στην επαρχεία ξεπέρασε κατά πολύ το 3% τα ποσοστά του έπεσαν στα μεγάλα αστικά κέντρα Αθήνα Θεσσαλονίκη και Πάτρα. 

Το ΑΚΚΕΛ και όλα αυτά χωρίς καμιά διαφήμιση, χωρίς πλήρες ψηφοδέλτιο, χωρίς χρήματα, αγώνας με την σφενδόνα απέναντι στα υπερόπλα του συστήματος όπως χαρακτηριστικά έγραψε ο κος Τσιομπανίδης σε κάποιο άρθρο του. 

Στις Εθνικές εκλογές τον Ιανουάριο του 2015 το ΑΚΚΕΛ κατέρχεται ως συνασπισμός με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ μια συνεργασία που βάση της ομιλίας του κου Τσιομπανίδη μαζί με τον Πάνο Καμμένο στην Θεσσαλονίκη στο Μακεδονία Παλλάς δεν έγινε λόγο πολιτικής ταύτισης αλλά λόγο του ότι το ΑΚΚΕΛ δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να κατέβει αυτόνομα στις εθνικές εκλογές. 

Η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ κράτησε μόλις 100 ημέρες, τότε ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ κατήγγειλε δημοσίως τους ΑΝΕΛ και παραιτήθηκε από την θέση του αντιπροέδρου στο ΙΓΕ όπου απο την πρώτη στιγμή είχε αποποιηθεί κάθε αντιμισθίας. 

Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 το ΑΚΚΕΛ φτιάχνει έναν δυνατό συνασπισμό με ΠΥΡΙΚΑΥΣΤΟ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ κλπ κινήματα της εκκλησίας πολλούς αγωνιστές που εγκατέλειψαν την μνημονιακή πλέον πολιτική των ΑΝΕΛ και με το ΛΕΥΚΟ του Ντάλιου, όλα έδειχναν πως ο συνδυασμός είχε μια τεράστια δυναμική και πως η είσοδος του στην βουλή ήταν σίγουρη. 

Την ημέρα που θα έπρεπε να κατατεθεί η κάθοδος του συνδυασμού στον άρειο πάγο ο Ντάλιος που ήταν επιφορτισμένος να καταθέσει τον φάκελο του συνδυασμού εξαφανίστηκε χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν μαζί με τον φάκελο αφήνοντας εκτεθειμένους τα κόμματα αλλά και τους υποψηφίους του συνδυασμού, υπάρχουν καταγγελίες ακόμη και πως ο Ντάλιος καταχράστηκε χρήματα απο υποψήφιους του κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. 

Σήμερα το ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ παρουσιάζει μια μεγάλη δυναμική σε ολόκληρη την χώρα. 

Σε όλους τους πολιτικούς κύκλους συζητιέται αν έχει απήχηση και που έχει μεγάλη ή μικρότερη δυναμική. Γενικά φαίνεται πως άρχισε να ενοχλεί, πως δεν είναι μικρό κόμμα αλλά οι πρώτε σταγόνες επερχόμενης πλημμύρας. Το ΑΚΚΕΛ αν επαληθευτούν οι προβλέψεις, αν αντεπεξέλθει στα οικονομικά θέματα που θα προκύψουν, αν δεν υποκύψουν σε εκβιασμούς και δωροδοκίες τα στελέχη του στις επόμενες εθνικές εκλογές θα είναι σίγουρα στην βουλή με διψήφιο ποσοστό (όλα αυτά αν). 


Γενικά πιστεύω πως με αρκετή οργάνωση, με συμμετοχή του αγροτικού κόσμου και μη πως μπορεί να ξαναοργανωθεί ένα σοβαρό αγροτικό κόμμα και σίγουρα το ΑΚΚΕΛ και ο Βάκης Τσιομπανίδης μπορούν να το καταφέρουν. Η ιστορία μας έδειξε πως στην Ελλάδα ένα αγροτικό κόμμα μπορεί να εκλέξει 4-18 βουλευτές. 

Το Θέμα είναι πως ακόμη και εκτός βουλής με τις δράσεις-τα άρθρα και τις δραστηριότητες του το ΑΚΚΕΛ κατάφερε να γίνει η αλογόμυγα στα ρουθούνια του συστήματος.

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Το ΑΚΚΕΛ μπορεί να εκλέξει 4-18 βουλευτές ... Reviewed by Τεχνολόγος Γεωπόνος on 5:15 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Γεωπόνος Τ.Ε. ''Τεχνολόγος'' © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.