Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent
ΑΝΤΙΓΡΑΦΉ ΑΠΟΣΠΆΣΜΑΤΟΣ ΚΏΔΙΚΑ

Πώς τα αβοκάντο εξελίχθηκαν σε κερδοφόρα επιχείρηση


Η μόδα του fitness και του ευ ζην γέμισε τα τραπέζια μας και τα ράφια των σούπερ μάρκετ με αβοκάντο. Συνταγές με αβοκάντο για πρωινό, μεσημεριανό ή σνακ κατακλύζουν το διαδίκτυο αναδεικνύοντας τον πλούσιο σε αμινοξέα καρπό ως μία άκρως κερδοφόρα επιχείρηση.

Ενδεικτικό της ραγδαίας αύξησης της ζήτησης και της κατανάλωσης είναι το γεγονός πως το 2014 ο μέσος όρος κατανάλωσης αβοκάντο κατά άτομο ανήλθε στα 3,5 κιλά. Στις ΗΠΑ, τα αβοκάντο παράγονται κατά κύριο λόγο στην Καλιφόρνια και η διαθεσιμότητά τους στην αμερικανική αγορά κατέγραψε αύξηση 1.342% (!) από το 1970 μέχρι το 2014.

To 2017 η τιμή της ποικιλίας Χας αναμένεται να αυξηθεί κατά 77% σε σχέση με το 2016 λόγω της υψηλής ζήτησης και δεν εκτιμάται να υπάρξει σύντομα μείωση των τιμών, καθώς η κατανάλωση αυξάνεται με ταχύτατους ρυθμούς σε Κίνα και Ευρώπη.

 Fortune
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Πώς τα αβοκάντο εξελίχθηκαν σε κερδοφόρα επιχείρηση Reviewed by Τεχνολόγος Γεωπόνος on 12:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by ''Τεχνολόγος'' Γεωπόνος © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.