ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Επίσκεψη κλιμακίου της δημοτικής αρχής του Πεκίνου στο ΤΕΙ Πελοποννήσου


Κλιμάκιο υψηλόβαθμων στελεχών της Δημοτικής Αρχής της πόλης του Πεκίνο με επικεφαλής τον αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή της Επιτροπής Παιδείας κ. Huang Kan, συνοδευόμενοι από τον εκπρόσωπο της Κινεζικής πρεσβείας κ. Liu Jingdong, επισκέφτηκαν την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 το ΤΕΙ Πελοποννήσου στο πλαίσιο επίσκεψής τους στην πόλη της Καλαμάτας.

Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ κ. Βελισσαρίου, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος κ. Γεωργόπουλος και το προσωπικό του Ιδρύματος, υποδέχτηκαν τους επισκέπτες και μετά από σύσκεψη όπου έγινε σύντομη παρουσίαση του προφίλ του Ιδρύματος, ξενάγησαν τους φιλοξενούμενους στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ (Βιβλιοθήκη, Αμφιθέατρα διδασκαλίας, Εργαστήρια, Πιλοτικές μονάδες επεξεργασίας αγροδιατροφικών προϊόντων, Θερμοκήπια, καθώς και την Κλινική Λόγου και Ομιλίας και το Εργαστήριο Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου και Ελιάς).

Ακολούθησε αναλυτική σύσκεψη όπου ο κ. Huang Kan εξέφρασε τις άριστες εντυπώσεις που αποκόμισαν οι επισκέπτες από το Ίδρυμα και τη βούληση εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής της πόλης του Πεκίνο να συνεχιστεί συστηματικά η επαφή και η συνεργασία με το ΤΕΙ Πελοποννήσου. Έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για θέματα του αγροδιατροφικού τομέα και ανέλαβαν την πρωτοβουλία να φέρουν σε επαφή το ΤΕΙ με Πανεπιστήμια του Πεκίνο, που θα επισκεφτούν με τη σειρά τους το ΤΕΙ, ώστε να προκύψουν ουσιαστικές συνεργασίες για ανταλλαγή φοιτητών και καθηγητών των Ιδρυμάτων καθώς και κοινά επιστημονικά-ερευνητικά προγράμματα.

Η Διοίκηση του ΤΕΙ Πελοποννήσου εκφράζει την ικανοποίησή της για την αναγνώριση των δυνατοτήτων του Ιδρύματος και θεωρεί ιδιαίτερα τιμητική την επιλογή των υψηλόβαθμων στελεχών παιδείας της Δημοτικής Αρχής της πόλης του Πεκίνο να επισκεφτούν το Ίδρυμα και να θέσουμε τις βάσεις για σημαντικές συνεργασίες προς όφελος των φοιτητών μας, του ΤΕΙ αλλά και του τόπου.

esos.gr

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Επίσκεψη κλιμακίου της δημοτικής αρχής του Πεκίνου στο ΤΕΙ Πελοποννήσου Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: