ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Δήμος Χαλκίδας : Κυρωμένες ονομαστικές καταστάσεις κτηνοτρόφων για τους επιλέξιμους βοσκότοπους του 2016

 
Η Δ/νση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαλκιδέων ανακοινώνει ότι παρελήφθησαν οι κυρωμένες ονομαστικές καταστάσεις κτηνοτρόφων, στους οποίους κατανεμήθηκαν επιλέξιμοι βοσκότοποι για το έτος 2016.

Ο Δήμος Χαλκιδέων σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία , προέβη στην έκδοση των εντύπων κατανομής των βοσκήσιμων γαιών , τα οποία ενέχουν θέση συμφωνητικού μίσθωσης.

Καλούνται οι κτηνοτρόφοι στους οποίους κατανεμήθηκαν βοσκήσιμες γαίες εντός της κτηματικής περιφέρειας του Δήμου Χαλκιδέων, να προσέλθουν άμεσα στη Δ/νση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαλκιδέων, επί της οδού Μπαλαλαίων 22 στο 2ο όροφο, προκειμένου να λάβουν, ενυπόγραφα, γνώση και να παραλάβουν τα σχετικά έντυπα κατανομής. Στη συνέχεια, οι δικαιούχοι κτηνοτρόφοι θα πρέπει να καταβάλουν το μίσθωμα που αναγράφεται στα έντυπα κατανομής μέχρι 30 Ιουνίου 2017, με κατάθεση στην Εθνική Τράπεζα, αρ. 754/002967-05 «Μίσθωμα δικαιώματος χρήσης βοσκής δημόσιων βοσκήσιμων γαιών» (Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας-ΠΕ Ευβοίας).

Μη καταβολή της βεβαιωμένης οφειλής του έτους 2016, συνεπάγεται ανάκληση, με απόφαση της Επιτροπής της κατανομής της βοσκήσιμης γαίας για το 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Φυσικού & Αστικού Περιβάλλοντος , τηλ. 2221078995
 
 

Aν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Δήμος Χαλκίδας : Κυρωμένες ονομαστικές καταστάσεις κτηνοτρόφων για τους επιλέξιμους βοσκότοπους του 2016 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 2:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: