Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζωδια Σημερα 29/6/2017ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29/6/2017
Κριός

Γενικά
Οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου είναι καταιγιστικές και θα πρέπει να κινηθείς γρήγορα για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις πολλά θέματα. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό. Να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς για κινήσεις που κάνεις σε διάφορους τομείς και να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς σε αποσπούν από τα αισθηματικά σου και δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Βάλε πρόγραμμα για να περάσεις καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα κυλήσει αρκετά ομαλά η μέρα σου. Δεν χρειάζεται να έχεις ανασφάλειες γιατί θα μπορέσεις να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις στις οποίες πριν απαντήσεις, θα πρέπει να προσέξεις. Απόφυγε σήμερα να υπογράψεις συμβόλαια.

Ταύρος

Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, φρόντισε να κινηθείς χαλαρά και με ηρεμία. Προσπάθησε με χαμηλούς τόνους να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις και ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν. Μια συζήτηση με δικά σου άτομα θα σου έκανε καλό. Μπορείς να τους πεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μην αλλάξεις στάση απέναντι στο ταίρι σου, απλώς φρόντισε να μιλήσεις μαζί του για να σου λυθούν όλες οι απορίες που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στα επαγγελματικά σου. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Καλό θα είναι σήμερα να μην κάνεις οικονομικά ανοίγματα. Ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω.

Δίδυμος

Γενικά
Ο δυναμισμός θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής μέρας, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Η αυτοαπομόνωση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για την επίλυση των προβλημάτων. Άλλωστε αναμένεται να συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα, αρκεί πρώτα να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ταίρι ακόμη, θα δεις ότι αυτή την περίοδο θα προκύψει η γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε σήμερα να μην κάνεις λάθη εξ αιτίας του φόρτου και του εκνευρισμού που θα έχεις. Οικονομικά, με τον προγραμματισμό που έχεις και με τις ενέργειες που κάνεις είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα έσοδά σου.

Καρκίνος

Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να ασχοληθείς σοβαρά με δικά σου άτομα που μπορεί να έχουν κάποιο πρόβλημα. Δείξε τους στοργή και τρυφερότητα. Μερικές φορές αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε πνίγουν και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Μην το βλέπεις έτσι. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σύντομα να αφιερώσεις λίγο χρόνο στα αισθηματικά σου, να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έχει γίνει δύσκολη η καθημερινότητά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι ο Άρης στο ζώδιό σου θα φέρει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα, αρκεί να χειριστείς σωστά τις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και είναι από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Θα έχεις πάρα πολλές ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Λέων

Γενικά
Υπάρχει αρκετός προβληματισμός για κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. Απόφυγε τις πολλές συγκινήσεις, γιατί το νευρικό σου σύστημα δεν είναι στα καλύτερά του αυτό τον καιρό. Αυτή την περίοδο όμως θετικές αλλαγές προβλέπονται για το ζώδιό σου οι οποίες θα σε καταπλήξουν και πολλές καταστάσεις στη ζωή σου θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν αναλωθείς τόσο πολύ με τις άλλες υποχρεώσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να κινηθείς άμεσα, γιατί η Αφροδίτη σε ευνοεί και θα φέρει μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, θα υπάρχει πάρα πολλή δουλειά και κούραση, ενώ θα νιώθεις ότι μερικά πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλεις. Μπορείς να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό και όλα θα πάνε πολύ καλά. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον και δείξε προσοχή σε απρόοπτα έξοδα που θα έρθουν.

Παρθένος

Γενικά
Χρειάζεσαι λίγη ψυχραιμία, αγαπητέ Παρθένε, και προπάντων να μην αγχωθείς για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μην πελαγοδρομείς με καταστάσεις που σε αγχώνουν και σε κουράζουν. Μπορείς να βάλεις ένα πρόγραμμα και να λύσεις τις υποθέσεις σου. Μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να σε προβληματίσουν περισσότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Απόφυγε να εκνευριστείς με συζητήσεις που θα γίνουν με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές. Σε κάποια πρόταση που μπορεί να δεχτείς, πριν απαντήσεις μελέτησέ την πολύ καλά.

Ζυγός

Γενικά
Θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα, αγαπητέ Ζυγέ. Φρόντισε να βάλεις βέβαια τις προτεραιότητές σου σχετικά με το τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα. Έτσι δεν θα αγχωθείς και θα τελειώσεις χωρίς να το καταλάβεις. Οι δυνατότητές σου σήμερα θα είναι πολλές. Αρχίζεις και καταλαβαίνεις τις κρυφές πτυχές πολλών ατόμων στον περίγυρό σου και τι ζητάνε πραγματικά από σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς στα αισθηματικά σου να συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις καταστάσεις που σας στενοχωρούν και τους δυο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στον επαγγελματικό σου τομέα είναι μία χαρά, παρ’ όλο που εσύ συνεχίζεις να ανησυχείς. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, αλλά δείξε μεγάλη προσοχή. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό και απόφυγε να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα.

Σκορπιός

Γενικά
Ίσως βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες, αγαπητέ Σκορπιέ. Θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, ώστε να μπορέσεις να τελειώσεις όλα αυτά που θέλεις. Σήμερα θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα και ό,τι έχει σχέση με το παρελθόν. Φρόντισε να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να δώσεις τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, οι συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου θα οδηγούν σε λογομαχίες, ενώ θα βλέπεις κάποια πράγματα στη σχέση σου ότι σε καταπιέζουν. Αν ακόμη κάνεις παρέα με τη μοναξιά, αυτό θα σταματήσει γιατί πολύ σύντομα θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου τα έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις εσύ, αλλά για άλλη μια φορά θα προκύψουν νέες υποχρεώσεις που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Στα οικονομικά σου έχεις κάνει πάρα πολλά ανοίγματα που τώρα θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσεις να τακτοποιείς.

Τοξότης

Γενικά
Σήμερα τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα γεγονότα θα εναλλάσσονται με γρήγορους ρυθμούς και θα έχεις πολλά νεύρα, αλλά και πολύ δυναμισμό. Μην τα βάλεις τώρα με άτομα που μπορεί να μην φταίνε. Φρόντισε να ανακτήσεις την ψυχραιμία σου και να είσαι βέβαιος ότι αυτή η περίοδος θα φέρει πολύ καλές εξελίξεις για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στάσιμη κατάσταση και αυτό θα σε εκνευρίσει. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι πολύ σύντομα θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια επαγγελματικά θέματα που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Σε καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θέλεις να κάνεις, θα πρέπει να προσέξεις. Στα οικονομικά σου, απόφυγε περιττές αγορές και μην παρασυρθείς να κλείσεις κάποια συμφωνία που μπορεί να μην σε συμφέρει.

Αιγόκερως

Γενικά
Από σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, φρόντισε να επανεξετάσεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για σένα και τι θα κρατήσεις. Πάρε ξανά στα χέρια σου υποθέσεις που στο παρελθόν μπορεί να τις θεωρούσες προβληματικές. Απόφυγε ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης γιατί δεν σου κάνουν καθόλου καλό και δείξε μεγάλη προσοχή στον φιλικό σου περίγυρο και σε όλα όσα μπορεί να σου πουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε κάποια πράγματα που θα σου πει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ετοιμάσου για πολύ καλές καταστάσεις που θα αλλάξουν τελείως τη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου δεν θα πρέπει να έχεις άγχος για τίποτα, γιατί έχεις δρομολογήσει τα θέματα με τόσο καλό τρόπο, που σύντομα θα απολαύσεις την επίτευξη των στόχων σου. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα. Θέλεις να κάνεις πάρα πολλά, αλλά τα οικονομικά σου ακόμη δεν βρίσκονται στον δρόμο που θέλεις.

Υδροχόος

Γενικά
Δυστυχώς μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που πλέον δεν εμπιστεύεσαι, αγαπητέ Υδροχόε. Τα πάντα όμως είναι στο χέρι σου καθώς και το πώς θα χειριστείς τις καταστάσεις. Καλύτερα να προχωρήσεις σύμφωνα με αυτό που νομίζεις εσύ ότι είναι σωστό. Κάνε προτάσεις, αλλά μην δεσμεύεσαι. Απλώς φρόντισε να τακτοποιήσεις το πρόγραμμα της ζωής σου και να το προωθήσεις με προσεκτικές και ελεγχόμενες κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου. Φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου, γιατί θα έχεις λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα που καθυστερούν τα σχέδιά σου και δεν σε αφήνουν να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Είναι σίγουρο ότι τα οικονομικά σου αρχίζουν και βελτιώνονται και θα μπορέσεις να κάνεις τους προγραμματισμούς σου.

Ιχθύς

Γενικά
Οι πλανήτες είναι ευνοϊκοί αυτή την περίοδο με το ζώδιό σου και θα γίνουν αρωγοί στον αγώνα σου να ικανοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Αυτή η περίοδος είναι καλή και οφείλεις να την αξιοποιήσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο. Μπορείς από τώρα να αρχίσεις να απολαμβάνεις τις εξελίξεις σε κάποια θέματα που σε απασχολούσαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφήσεις λίγο το μυαλό σου να ηρεμήσει και δεν τρώγεσαι με καταστάσεις που δεν έχουν μεγάλη σημασία για τη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτή την περίοδο που ο Άρης είναι στον Καρκίνο, να ξέρεις ότι θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα απαλλαγείς από καταστάσεις που εμποδίζουν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά, έχεις κάνει αρκετά έξοδα που τώρα θα κληθείς να τακτοποιήσεις. Δείξε προσοχή σε έξοδα που μπορεί να κάνεις.
 
oroskopos.gr
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
 
Τα Ζωδια Σημερα 29/6/2017 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 7:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: