ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ο Κυρ. Μητσοτάκης σε παραγωγούς της Καρδίτσας -Είδε τις καλλιέργειες, άκουσε τα προβλήματά τους


Με επισκέψεις σε αγροτικές και καταγραφή των προβλημάτων, μέσα από διάλογο που ανέπτυξε με τους παραγωγούς, ξεκίνησε σήμερα την περιοδεία του στη Δυτική Θεσσαλία, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πρώτος σταθμός ήταν το χωριό Άγιοι Θεόδωροι, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Καρδίτσα, όπου συναντήθηκε με παραγωγούς που καλλιεργούν ιπποφαές.
Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης μετέβη στα γραφεία των παραγωγών του συγκεκριμένου προϊόντος, όπου ενημερώθηκε για την καλλιέργεια και τις προοπτικές που δημιουργούνται.

Κατά τη διάρκεια τοποθέτησής του προς τους παραγωγούς, ο κ. Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε: «Σας επισκέπτομαι με πολύ μεγάλη χαρά. Από εσάς ξεκινάω την επίσκεψή μου στη Θεσσαλία, από τη δική σας οργάνωση. Ακριβώς γιατί θέλω να στείλω ένα μήνυμα ότι οι καλλιέργειες, ειδικά αυτές οι οποίες έχουν ευεργετικές επιπτώσεις στην υγεία είναι το μέλλον του πρωτογενούς τομέα. Ενημερώθηκα, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, για την πρωτοβουλία σας και για τη δυνατότητα που έχετε - όντας πια απόλυτα κατατοπισμένοι - να ξεκινάτε από το χωράφι και να καταλήγετε στο ράφι των πελατών εκτός Ελλάδας. Ήρθα λοιπόν, να με ενημερώσετε για τις πρωτοβουλίες σας, αλλά και για τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις τις οποίες αντιμετωπίζετε».Στη συνέχεια και πριν το χωριό Καρποχώρι συναντήθηκε με μελισσοκόμο της περιοχής, ο οποίος του ανέλυσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και τα οποία είναι κυρίως γραφειοκρατικού χαρακτήρα. Αυτή την ώρα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στο Καρποχώρι όπου συζητά με αγρότες που αναλύουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο κ.Μητσοτάκης απάντησε στους προβληματισμούς που έθεσαν οι παραγωγοί αναφερόμενος στο πρόγραμμα της ΝΔ για τους αγρότες.
 iefimerida.gr

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Ο Κυρ. Μητσοτάκης σε παραγωγούς της Καρδίτσας -Είδε τις καλλιέργειες, άκουσε τα προβλήματά τους Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 4:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: