ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Νέα συνεδρίαση για τη μετεξέλιξη του ΤΕΙ Αθήνας και του ΑΕΙ Πειραιά Τ.Τ. σε στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής


Νέα συνεδρίαση πραγματοποίησε η Μεικτή Επιτροπή του ΑΕΙ Πειραιά Τ.Τ. και του ΤΕΙ Αθήνας για τη μετεξέλιξή τους στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Οπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΤΕΙ Αθήνας Καθηγητής Μιχάλης Μπρατάκος «το κλίμα ήταν ιδιαίτερα συνεργατικό και εποικοδομητικό και υπήρξε συνέχεια στη συνδιαμόρφωση απόψεων για τα ακαδημαϊκά χαρακτηριστικά του νέου Πανεπιστημίου».

Οι άξονες στους οποίους κινούνται οι δυο Επιτροπές , τόνισε ο κ. Μπρατάκος, περιλαμβάνουν:
  • το επιστημονικά δόκιμο των νέων Τμημάτων του Πανεπιστημίου,
  • την υποστήριξη των νέων Τμημάτων από το υπάρχον Εκπαιδευτικό κλπ. προσωπικό μέσα σε πλαίσιο απρόσκοπτης ένταξης και κατά βούληση μετακίνησης του προσωπικού,
  • τη διευκόλυνση ένταξης των υφιστάμενων φοιτητών στα νέα Τμήματα, και
  • την ύπαρξη διαδικασίας ισοτίμησης των αποφοίτων με τα νέα Πανεπιστημιακά πτυχία.

Η συνέχεια της λειτουργίας των δυο Επιτροπών θα πραγματοποιηθεί μετά την πρώτη θεσμική συγκρότηση και λειτουργία της αρμόδιας Επιτροπής του υπουργείου Παιδείας για τη μετεξέλιξη του ΤΕΙ Αθήνας και του ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ, που θα γίνει τη Δευτέρα 26-06-2017, η οποία και αναμένεται να εξειδικεύσει τις διαδικαστικές λεπτομέρειες του νέου εγχειρήματος.

esos.gr

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Νέα συνεδρίαση για τη μετεξέλιξη του ΤΕΙ Αθήνας και του ΑΕΙ Πειραιά Τ.Τ. σε στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 5:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: