ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Κυριάκος Μητσοτάκης:Κάθε Μεταπτυχιακό πρέπει να ορίζει το ύψος των διδάκτρων


Οι υποτροφίες στα Μεταπτυχιακά πρέπει να δίδονται με αξιοκρατικά κριτήρια.
«Κάθε μεταπτυχιακό πρέπει να ορίζει το ύψος των διδάκτρων του για να είναι ανταγωνιστικό», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ. Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη σημερινή επίσκεψή του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ενώ ξεκαθάρισε ότι είναι ενάντια στο προωθούμενο από την Κυβέρνηση νομοσχέδιο .Ο κ. Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στους χώρους της σχολής από τον καθηγητή Δημήτρη Κουρέτα.

Περιηγήθηκε στα εργαστήρια και τις αίθουσες και επαίνεσε το προσωπικό για την καθαριότητα και την τάξη σε όλους τους χώρους του κτιρίου.

Ο κ. Κουρέτας τόνισε ότι οι φοιτητές σέβονται τους χώρους του ιδρύματος γιατί αισθάνονται δικό τους το Πανεπιστήμιο.Αναφορικά με τα μεταπτυχιακά προγράμματα με δίδακτρα στο Πανεπιστήμιο, ο κ. Κουρέτας επισήμανε ότι με το νέο νόμο που προωθεί η Κυβέρνηση αυτά θα κλείσουν.

Κοινή πεποίθηση του κ Μητσοτάκη και του κ Κουρέτα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΔ, είναι η σύνδεση των μεταπτυχιακών προγραμμάτων με την αγορά εργασίας καθώς και η ανάπτυξη συμβάσεων ανάμεσα σε πανεπιστημιακά ιδρύματα και εταιρείες προκειμένου να μπορούν οι σχολές να στηρίζονται σε δικά τους έσοδα και όχι μόνο σε ευρωπαϊκούς πόρους.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Κουρέτας επεφύλασσε μια έκπληξη στον κ. Μητσοτάκη.

Μέλος της ομάδας ερευνητών του εργαστηρίου είναι ο Κωνσταντίνος Γερασόπουλος, ο οποίος ήταν σμηναγός στην 111 Πτέρυγα Μάχης (Νέα Αγχίαλος) το ίδιο χρονικό διάστημα που υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ο κ. Μητσοτάκης.Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υποβλήθηκε σε αιματολογική εξέταση που ανιχνεύει τα ενδογενή αντιοξειδωτικά του οργανισμού προκειμένου οι διαιτολόγοι να συστήνουν στοχευμένες διατροφικές παρεμβάσεις.

Η διαδικασία επεξεργασίας των δεδομένων διήρκεσε 15 λεπτά.

Τα αποτελέσματα του κ. Μητσοτάκη έδειξαν ότι βρίσκεται πάνω από το μέσο όρο και ο κ. Κουρέτας του συνέστησε να πίνει καθημερινά ένα ποτήρι χυμό ρόδι και ένα καφέ εσπρέσο. 
 
esos.gr
 

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Κυριάκος Μητσοτάκης:Κάθε Μεταπτυχιακό πρέπει να ορίζει το ύψος των διδάκτρων Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: