ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τo ΑΚΚΕΛ για την δήθεν πληρωμή της συνδεδεμένης ενίσχυσης ζωικών


Ακόμη μια πληρωμή εμπαιγμό προς τους κτηνοτρόφους πραγματοποίησε το ΥΠΑΑΤ. Η τελευταία πληρωμή συνδεδεμένης ζωικών ήταν μια καθαρή κοροϊδία, κανένας αιγοπροβατοτρόφος δεν πληρώθηκε με 6,20 και κανένας αγελαδοτρόφος με 140 ευρώ. 

Πολλοί απλήρωτοι λόγο μικροβιακών φορτίων, μη αποστολή δειγμάτων της γαλακτοβιομηχανίας στον ΕΛΟΓΑΚ, ελλιπής ποσότητες παράδοσης και πολλές άλλες μνημονιακές προφάσεις ώστε να μείνουν απλήρωτοι οι περισσότεροι παραγωγοί, και ας μην ξεχνάμε πως η συνδεδεμένη ήταν το άρθρο 68 και η επιδότηση δινόταν με βάση το κρέας σε όλους τους κτηνοτρόφους, όπως συμβαίνει ακόμη στους αγελαδοπαραγωγούς. 

Ο κύριος Αποστόλου βρήκε ακόμη μια φορά τον τρόπο να περικόψει τις επιδοτήσεις των κτηνοτρόφων, σε συνεργασία με τους γαλακτοβιομήχανους, ανακάλυψε μικρόβια σε γάλα που παστεριώνεται και ζητάει γάλα από στέρφα και κριάρια επίσεις διαλύει την μικρή οικοτεχνία που παράγει παραδοσιακά προϊόντα και δεν παραδίδει γάλα στις βιομηχανίες ... 

Θεωρούμε πως η ηγεσία του ΥΠΑΑΤ βρίσκεται σε εντεταλμένη υπηρεσία με μοναδικό σκοπό να καταστρέψει τον πρωτογενή τομέα σε όφελος των ''φίλων'' τους δανειστών και γενικά των πλουσίων βορείων χωρών.

Aν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter

Τo ΑΚΚΕΛ για την δήθεν πληρωμή της συνδεδεμένης ενίσχυσης ζωικών Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:15 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: