ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζωδια Σημερα 20/7/2017


ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/7/2017

Κριός

Γενικά

Το μυαλό σου, αγαπητέ Κριέ, μπορεί να σου παίζει παιχνίδια εξουσίας και να σε μπερδεύει. Επίσης, μπορεί να λες πράγματα που δεν χρειάζεται να ειπωθούν και με αυτόν τον τρόπο να μαρτυράς τα χαρτιά σου. Εδώ το τακτ θα είναι απαραίτητο και κυρίως με φίλους. Προσπάθησε να είσαι πολύ συντηρητικός και όταν είσαι σίγουρος, τότε να μιλάς, ώστε να είσαι πρωτοπόρος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Απόφυγε να εκνευριστείς με συζητήσεις που θα γίνουν με τον σύντροφό σου, για προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα καταφέρεις αυτά που θέλεις, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Στα οικονομικά, απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Ταύρος
Γενικά

Το συναίσθημα θα σε πλημμυρίσει, αγαπητέ Ταύρε, και ο θυμός θα είναι το κόκκινο πανί σου. Οι εκρήξεις σου δεν θα είναι λίγες και μπορεί να χαλάσεις φιλίες ετών, αλλά μπορεί και να μην αντιδράσεις καθόλου και αυτό να φέρει υποτονικότητα. Εκπαιδεύσου λοιπόν μέχρι τότε, ώστε να βρεις το μέτρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν αναλωθείς τόσο πολύ με τις άλλες υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με την ευελιξία που σε διακρίνει, μπορείς πάντα να καταφέρνεις πολλά στα επαγγελματικά σου. Απόφυγε να κλείσεις συμφωνίες στις οποίες δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Θα σου παρουσιαστούν οικονομικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.

Δίδυμος

Γενικά

Οι καινούργιες ιδέες μπορεί πλέον να μην πιάνουν σε σένα, αγαπητέ Δίδυμε, και αυτό να σου φέρει μια κρίση εφ’ όλης της ύλης. Ίσως ξαφνικά να σε κυριεύσει μια έντονη τάση να ασχοληθείς με τα κοινά, μέσα από ομαδικές και συντονισμένες προσπάθειες. Ενώ θα σε ενδιαφέρουν πολύ τα ταξίδια, ίσως να μην έχεις την ίδια διάθεση όπως παλιά για περιπέτειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σύντομα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς έχεις παραμελήσει τα αισθηματικά σου και έχει γίνει δύσκολη η καθημερινότητά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις πάρα πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν θα ξέρεις πώς να οργανωθείς. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Οικονομικά, δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Θα έρθουν και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν.

Καρκίνος

Γενικά

Σήμερα θα έχεις γενικά μια αυστηρότητα, αγαπητέ Καρκίνε, και μερικές στιγμές δεν θα σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου. Τα άτομα που θα είναι μαζί σου θα πρέπει να μοιράζονται με έναν απόλυτο τρόπο κοινές ιδέες και θεωρίες. Από την άλλη όμως, μέσα στο σπίτι σου και στην οικογένειά σου θα είσαι πολύ αφοσιωμένος, γενναιόδωρος και ανοιχτός.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του αν πρώτα δεν έχεις πάρει τις οριστικές σου αποφάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις στα επαγγελματικά σου. Μην ανακοινώσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον σε άτομα που δεν πρέπει. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Λέων

Γενικά

Ευκαιρίες έρχονται για το ζώδιό σου, προκειμένου να αποκτήσεις ένα σπίτι δικό σου ή μέσα από τον χώρο σου να ξεκινήσεις μια καινούργια δραστηριότητα. Η γνώση θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς περισσότερα πράγματα για τη ζωή και γενικά για τα δώρα της επικοινωνίας. Θα έχεις την ευκαιρία πάντως για βελτίωση και εύνοια μέσα στην καθημερινότητά σου και αυτό θα σε κάνει να νιώσεις μεγαλύτερη σιγουριά και εμπιστοσύνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το ταίρι σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντί του, απλώς φρόντισε να μιλήσεις έξω από τα δόντια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σου παρουσιαστούν κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Ρίξε τους τόνους και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου που θα είναι αρκετός. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά και δεν θα έχεις σημαντικές εξελίξεις. Θα δεχτείς προτάσεις που μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σου.

Παρθένος

Γενικά

Θα αρχίσεις να φορτσάρεις, αγαπητέ Παρθένε, και να βλέπεις παντού μπροστά σου εμπόδια. Στην πορεία όμως θα γίνεις πιο δυναμικός και δραστήριος και έτσι θα αντιμετωπίσεις πιο θετικά την υπερδραστηριότητα και την ενέργειά σου. Είσαι πολύ δυνατός και άκρως πρωτότυπος και πρωτοπόρος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς σε αποσπούν από τα αισθηματικά σου και δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Βάλε ένα πρόγραμμα για να περάσεις καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Κινήσου αργά και σταθερά. Βιαστικές κινήσεις θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές. Στα οικονομικά σου θα πρέπει επίσης να είσαι αρκετά προσεκτικός, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.

Ζυγός

Γενικά

Υπάρχει μεγάλο άνοιγμα για το ζώδιό σου σε θέματα επικοινωνίας και θα κινείσαι με τις εμπνεύσεις σου. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ασχοληθείς με θέματα τέχνης. Αλλά σε αυτό το διάστημα θα χρειαστεί ακόμα και να υποχωρήσεις σε κάποια πράγματα για να γίνει εύκολα η δουλειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να προσέξεις τη συμπεριφορά σου, γιατί οι κινήσεις σου θα εκνευρίσουν τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να κάνεις συνεργασίες αλλά και καινούργια ξεκινήματα. Προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες, αρχίζουν και λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Σε όποια συζήτηση γίνει σχετικά με οικονομικά θέματα, δείξε πολύ μεγάλη προσοχή.

Σκορπιός

Γενικά

Νιώθεις ότι αλλάζεις σιγά σιγά, αγαπητέ Σκορπιέ, και αυτή τη μεγάλη ευαισθησία που νιώθεις θα τη μετατρέψεις σε επιτυχία, μέσα όμως από δικές σου ατομικές προσπάθειες, καθώς θα αρχίσεις να συγκεντρώνεσαι και να οργανώνεσαι περισσότερο. Θα συγκεντρώσεις σιγά σιγά τις φιλοδοξίες σου και θα επιτύχεις αυτά που ήθελες εδώ και πολύ καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, θα περάσεις αρκετά καλά με τον σύντροφό σου. Θα πρέπει να αποφύγεις συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου, γιατί δεν θα έχουν καλό τέλος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές υποχρεώσεις αλλά και φόρτος εργασίας θα σε κουράσουν πολύ, αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Στα οικονομικά σου, μην αμελήσεις τίποτα και προπάντων μην αφήσεις τίποτα για αύριο. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις.

Τοξότης

Γενικά

Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην υποκύπτεις τόσο πολύ στις διάφορες ευαισθησίες και έτσι θα μάθεις να ξεχωρίζεις μέσα σου τα συναισθήματα λύπης από την εκμετάλλευση. Ίσως θα κάνεις περισσότερες επαφές απ’ όσο παλιά, ή θα αποκτήσεις μια συγκεκριμένη γνώση η οποία θα σε βοηθήσει περαιτέρω.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε κάποια πράγματα που θα σου κάνει ο σύντροφός σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι χωρίς να κάνεις τίποτα. Καλή επικοινωνία έχεις, εξυπνάδα έχεις, δεν απομένει παρά να κάνεις την κατάλληλη κίνηση για να έρθει και η νέα σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Χάρη και στην υπευθυνότητα που έχεις, θα καταφέρεις να δώσεις τις καλύτερες λύσεις σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα. Στον οικονομικό τομέα, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και θέματα να τακτοποιήσεις άμεσα.

Αιγόκερως

Γενικά

Μπορείς, αγαπητέ Αιγόκερε, να πάρεις τις καλύτερες καινοτομίες του παρελθόντος και να τις πρωτοχρησιμοποιήσεις για να βελτιώσεις την κατάσταση του πλανήτη μας, έτσι ώστε όλοι να ζούμε, να εργαζόμαστε, να παίζουμε, να γελάμε και να απολαμβάνουμε τη ζωή. Αυτό τονίζει τη σημασία των ανθρώπινων σχέσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στάσιμη κατάσταση και αυτό θα σε εκνευρίσει. Μπορείς να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα ώστε ο σύντροφός σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου και να περάσετε ιδανικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι προοπτικές σου στον επαγγελματικό τομέα θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να έχεις άνοδο. Κάνε οικονομικές συζητήσεις και ζήτα αυτά που θέλεις. Μπορείς να έχεις άνοδο, αλλά φρόντισε να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

Υδροχόος

Γενικά

Σε κάθε περίπτωση, αγαπητέ Υδροχόε, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στην επικοινωνία με τους άλλους. Είναι πιθανό όλα τα προβλήματα που σε ενοχλούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα, να μετατραπούν σε μια γρήγορη χιονοστιβάδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Στα αισθηματικά σου, συζητήσεις θα οδηγούν σε λογομαχίες, ενώ θα βλέπεις ότι κάποια πράγματα στη σχέση σου σε καταπιέζουν. Καλό θα είναι να φροντίσεις να περάσεις αυτή την έντονη περίοδο χαλαρά με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στα επαγγελματικά σου θα υπάρχει αρκετή ένταση και ενδέχεται να γίνουν και κάποιες αλλαγές που δεν περίμενες. Θα καταφέρεις όμως να τα φέρεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά, μπορείς να ρυθμίσεις και χρέη του παρελθόντος. Έχεις τους πλανήτες συμμάχους.

Ιχθύς

Γενικά

Σήμερα θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, αγαπητέ Ιχθύ, σε ό,τι αφορά την επικοινωνία σου. Σίγουρα θα υπάρχει αρκετή ένταση στην ατμόσφαιρα, η οποία θα οδηγήσει σε εντόνους διαπληκτισμούς. Με βάση όλο αυτό το δεδομένο μάλλον θα τεθούν όρια στην προσπάθειά σου να σημειώσεις πρόοδο στην επίτευξη κάποιων στόχων σου, έστω και παροδικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς στα αισθηματικά σου να συζητήσεις με τον σύντροφό σου, ώστε να λύσεις καταστάσεις που δηλητηριάζουν τη σχέση σας και πληγώνουν και εσάς τους ίδιους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες που τα θετικά τους αποτελέσματα θα φανούν στο μέλλον. Θέλεις να ενισχύσεις κι άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις συζητήσεις που θα έχουν επιτυχία.

  oroskopos.gr
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Τα Ζωδια Σημερα 20/7/2017 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: