Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΕΝΩΣΗ ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ: Συμπύρηνο ροδάκινο, η σωστή ποιότητα, διαβατήριο αξιοποίησής του



Ανακοίνωση από την Ένωση Κονσερβοποιών Ελλάδας που αναφέρει τα εξής:

«Ξεκινάει τις επόμενες ημέρες η συγκομιδή του συμπύρηνου ροδάκινου και νιώθουμε την ανάγκη άλλη μια φορά να ενημερώσουμε τους παραγωγούς μας για την αναγκαιότητα παράδοσης στις βιομηχανίες κατάλληλης ποιότητας.

Όπως είναι γνωστό, η ελληνική κομπόστα ροδάκινου, αλλά και ο χυμός του και το κατεψυγμένο του προϊόν, κατέκτησαν εδώ και πολλά χρόνια την παγκόσμια αγορά. Αυτό στηρίχτηκε σε δύο προϋποθέσεις:

Α) την άριστη ποιότητα πρώτης ύλης και συνεπώς τελικού προϊόντος

Β) το ανταγωνιστικό κόστος

Δυστυχώς, τα δύο τελευταία χρόνια, που είχαμε μειωμένη παραγωγή, η ποιότητα του συμπύρηνου ροδάκινου που παρέλαβαν τα εργοστάσια ήταν, όπως όλοι γνωρίζουμε, υποβαθμισμένη, με κύριο χαρακτηριστικό τα άγουρα-πράσινα ροδάκινα. Αυτό δημιούργησε δυσκολίες διάθεσης του προϊόντος.

Φέτος, μπορούμε να φτιάξουμε τη χρονιά ανάκαμψης. Οι παραγωγοί πρέπει να παραδώσουν τη γνωστή καλή ποιότητα του παρελθόντος για να ξανακατακτήσουμε τις αγορές.

Αυτό απλά σημαίνει να παραδώσουν ροδάκινα ΚΙΤΡΙΝΑ, ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΒΑΡΟΣ 110 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ».

ΕΝΩΣΗ ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ 

Συμπύρηνο ροδάκινο: η σωστή ποιότητα, διαβατήριο αξιοποίησής του Ημερομηνία: 6 Ιουλίου 2017, 16:47 Κατηγορία: Αγροτικά Ανακοίνωση από την Ένωση Κονσερβοποιών Ελλάδας που αναφέρει τα εξής:

 «Ξεκινάει τις επόμενες ημέρες η συγκομιδή του συμπύρηνου ροδάκινου και νιώθουμε την ανάγκη άλλη μια φορά να ενημερώσουμε τους παραγωγούς μας για την αναγκαιότητα παράδοσης στις βιομηχανίες κατάλληλης ποιότητας. 

Όπως είναι γνωστό, η ελληνική κομπόστα ροδάκινου, αλλά και ο χυμός του και το κατεψυγμένο του προϊόν, κατέκτησαν εδώ και πολλά χρόνια την παγκόσμια αγορά. Αυτό στηρίχτηκε σε δύο προϋποθέσεις: 

Α) την άριστη ποιότητα πρώτης ύλης και συνεπώς τελικού προϊόντος 

Β) το ανταγωνιστικό κόστος Δυστυχώς, τα δύο τελευταία χρόνια, που είχαμε μειωμένη παραγωγή, η ποιότητα του συμπύρηνου ροδάκινου που παρέλαβαν τα εργοστάσια ήταν, όπως όλοι γνωρίζουμε, υποβαθμισμένη, με κύριο χαρακτηριστικό τα άγουρα-πράσινα ροδάκινα. Αυτό δημιούργησε δυσκολίες διάθεσης του προϊόντος. 

Φέτος, μπορούμε να φτιάξουμε τη χρονιά ανάκαμψης. Οι παραγωγοί πρέπει να παραδώσουν τη γνωστή καλή ποιότητα του παρελθόντος για να ξανακατακτήσουμε τις αγορές. 

Αυτό απλά σημαίνει να παραδώσουν ροδάκινα ΚΙΤΡΙΝΑ, ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΒΑΡΟΣ 110 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ».

Aν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter

ΕΝΩΣΗ ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ: Συμπύρηνο ροδάκινο, η σωστή ποιότητα, διαβατήριο αξιοποίησής του Reviewed by Τεχνολόγος Γεωπόνος on 11:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Γεωπόνος Τ.Ε. ''Τεχνολόγος'' © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.