Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης :Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Περιβάλλον & Συμπεριφορά


Προκήρυξη Προκηρύσσονται 40 θέσεις φοιτητών για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο "Περιβάλλον και Συμπεριφορά" για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18 (Εκκρεμεί η αλλαγή του ονόματος του ΠΜΣ σε «Περιβάλλον, Συμπεριφορά και Εκπαίδευση» μετά τη δημοσίευση του σχετικού ΦΕΚ). Στο Πρόγραμμα γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι τμημάτων και σχολών Ψυχολογίας, Παιδαγωγικής Επιστήμης, Θετικών Επιστημών, Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών, Πολυτεχνικών και Γεωπονικών σχολών Πανεπιστημίων της ημεδαπής και αναγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής καθώς και πτυχιούχοι τμημάτων ΤΕΙ συναφούς γνωστικού αντικειμένου.

Στο πρόγραμμα αυτό, η δυνατότητα απόκτησης του μεταπτυχιακού τίτλου είναι κατ’ ελάχιστο το 1.5 έτος, και η κυρίαρχη καινοτομία του είναι η ευελιξία του, καθώς είναι σχεδιασμένο ειδικά για εργαζόμενους.

Η χρονική διάρκεια για την απονομή του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ) ορίζεται σε τρία (3) ακαδημαϊκά εξάμηνα. Το κόστος παρακολούθησης ανέρχεται σε 800€ το εξάμηνο.

Τυπικό προσόν αποτελεί η καλή γνώση μίας τουλάχιστον ξένης γλώσσας, με προτίμηση την Αγγλική. Η επιλογή θα γίνει από επιτροπή αξιολόγησης με βάση τη συνάφεια του τίτλου σπουδών, την αναλυτική βαθμολογία και την εξέταση του βιογραφικού σημειώματος. Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις αρχές του Οκτωβρίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματειακή υποστήριξη του ΠΜΣ κα Ολυμπία Δεμεσούκα (eb@env.duth.gr), καθημερινά 11:00-13:00, στα τηλέφωνα 25410-79332, 6977255399 ή στον Αναπληρωτή Καθηγητή Δημήτριο Κομίλη, 25410-79391, (dkomilis@env.duth.gr). Επίσης, πληροφορίες εμφανίζονται και στην ιστοσελίδα www.env.duth.gr/eb.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από τα ακόλουθα έγγραφα
1. Αίτηση
2. Τίτλο σπουδών
3. Πιστοποιητικό καλής γνώσης της αγγλικής γλώσσας
4. Αναλυτική βαθμολογία
5. Βιογραφικό σημείωμα
Καταληκτικές ημερομηνίες:
30 Ιουλίου 2017 και 30 Σεπτεμβρίου 2017

Μετά το τέλος της πρώτης προθεσμίας θα αξιολογηθούν οι αιτήσεις και, εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις, θα συμπληρωθούν μέσα στην επόμενη προθεσμία υποβολής. Οι επιτυχόντες θα κληθούν να προσκομίσουν φωτοαντίγραφα των τίτλων σπουδών τους κατά την εγγραφή τους και υπεύθυνη δήλωση για τη γνησιότητά τους.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση secr@env.duth.gr με κοινοποίηση στο eb@env.duth.gr με επισυναπτόμενα τα σαρωμένα δικαιολογητικά 1, 2, 3, 4 και 5. Στο θέμα του μηνύματος θα πρέπει να αναγράφεται: Υποβολή Υποψηφιότητας για το ΠΜΣ "Περιβάλλον και Συμπεριφορά".

Σε περίπτωση που υποψήφιοι αναμένεται να αποφοιτήσουν μέσα στην επόμενη εξεταστική της προκήρυξης (Σεπτεμβρίου 2017), και υπάρχουν εκκρεμότητες με μαθήματα ή διπλωματική/πτυχιακή εργασία, θα πρέπει να κατατεθεί υπεύθυνη δήλωση ότι πρόκειται να αποκτηθεί το πτυχίο το αργότερο στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου και θα κατατεθεί στη συνέχεια. Δεν επιτρέπεται η εγγραφή και παράλληλη παρακολούθηση του ΠΜΣ με άλλο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα πρώτου κύκλου.

Η παρακολούθηση είναι προαιρετική εκτός από τα εργαστήρια/εργαστηριακά μαθήματα, στα οποία η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική. Τα κριτήρια κατάταξης των υποψηφιοτήτων είναι:

1. Βαθμός πτυχίου (5-10)
2. Γλώσσα (Καλή=5, Πολύ Καλή=7,5, Άριστη=10)
3. Δημοσιεύσεις (Το μέγιστο από):
Ελληνικό Συνέδριο /Κεφάλαιο Βιβλίου/Περιοδικό χωρίς κριτές=1
Διεθνές Συνέδριο /Κεφάλαιο Βιβλίου/ Περιοδικό χωρίς κριτές=2
Βιβλίο Ελληνικό=3
Βιβλίο Ξενόγλωσσο=4
Ελληνικό περιοδικό με κριτές =5
Ξενόγλωσσο περιοδικό με κριτές =6
4. Βιογραφικό και προϋπηρεσία =5
5. Μέγιστη βαθμολόγηση (10+10+6+5)= 31

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος

Αναπληρωτής Καθηγητής Παράσχος Μελίδης 
Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών
Περιβάλλον και Συμπεριφορά

Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος
Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης 
 
env.duth.gr
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης :Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Περιβάλλον & Συμπεριφορά Reviewed by Τεχνολόγος Γεωπόνος on 10:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Γεωπόνος Τ.Ε. ''Τεχνολόγος'' © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.