ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Στην Καλαμάτα από 19 ώς 21 Αυγούστου η 5η τοπική έκθεση «Άρτος – Οίνος – Έλαιον»


Από την προσεχή Παρασκευή 19 έως την Κυριακή 21 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί η τοπική έκθεση «Άρτος – Οίνος – Έλαιον», που διοργανώνει ο δήμος Καλαμάτας και θα φιλοξενηθεί στο δημοτικό πάρκο Σιδηροδρόμων, για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Η έκθεση στοχεύει στην προβολή των ποιοτικών αγροτοδιατροφικών τοπικών προϊόντων της Καλαμάτας και της νότιας Πελοποννήσου ευρύτερα, αλλά και του λαϊκού πολιτισμού και των παραδόσεων της περιοχής.

Παράλληλα με την έκθεση θα πραγματοποιηθούν και εκδηλώσεις, με στόχο την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς καθώς και έκθεση τοπικών προϊόντων. Μάλιστα, εφέτος θα δοθεί έμφαση στην ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας, στη βάση παραδοσιακών συνταγών, που θα παρουσιασθούν στο κοινό.

Η έκθεση θα λειτουργεί από τις 7:00 το απόγευμα έως τις 11:00 το βράδυκαι θα είναι ελεύθερη η είσοδος στο κοινό, ενώ τα εγκαίνιά της θα γίνουν το Σάββατο 20 Αυγούστου και ώρα 20:00.

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Στην Καλαμάτα από 19 ώς 21 Αυγούστου η 5η τοπική έκθεση «Άρτος – Οίνος – Έλαιον» Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 1:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: