ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ρωσία: 3.000 γαλοπούλες πέθαναν κυριολεκτικά από τον φόβο τους εξαιτίας μιας σαύραςΜία σαύρα προκάλεσε το θάνατο σε περίπου 3.000 γαλοπούλες σε φάρμα πουλερικών στην φάρμα Ταμπόφ της Ρωσίας. Σύμφωνα με το rt, η ασφαλιστική εταιρεία μάλιστα υποχρεώθηκε να καταβάλει περισσότερα από 22.000 ευρώ αποζημίωση καθώς οι γαλοπούλες, που υποτίθεται ό,τι ζούσαν σε προστατευμένο περιβάλλον, πέθαναν από το φόβο που τους προκάλεσε μία σαύρα.

Η σαύρα μπήκε στη φάρμα όπου ζούσαν οι γαλοπούλες και τους προκάλεσε πανικό με αποτέλεσμα 2.848 γαλοπούλες να στοιβαχτούν στη γωνία, να ποδοπατηθούν και τελικά να πεθάνουν από ασφυξία.

«Η αιτία θανάτου των 2.848 ασφαλισμένων ζώων στην περιοχή Ταμποφ ήταν η ασφυξία ως αποτέλεσμα πνευμονικού οιδήματος, καθώς τα πουλερικά έπειτα από τον τρόμο που τους προκάλεσε ένα ερπετό, που εισχώρησε στον κλωβό παραμονής τους, ποδοπατήθηκαν» ανακοίνωσε μεταξύ άλλων η ασφαλιστική εταιρεία.

Ωστόσο, άγνωστο παραμένει το είδος της σαύρας που τρόμαξε μέχρι θανάτου τις γαλοπούλες.

Η εταιρεία Tambov Turkey διαχειρίζεται περισσότερες από 660.000 γαλοπούλες, οι οποίες είναι ασφαλισμένες για ατυχήματα, φυσικές καταστροφές και δηλητηρίαση.

 iefimerida.gr

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Ρωσία: 3.000 γαλοπούλες πέθαναν κυριολεκτικά από τον φόβο τους εξαιτίας μιας σαύρας Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: