ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Διεθνές συνέδριο στα Χανιά για τη Γεωργία & την Κλιματική Αλλαγή
Το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου- ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ» σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης, το ΤΕΙ Κρήτης και το ΜΑΙΧ, συνδιοργανώνουν διεθνές συνέδριο με κεντρικό θέμα την Γεωργία και την Κλιματική Αλλαγή, στα Χανιά, την περίοδο 29/8 - 2/9/2017.

Η εγγραφή στο συνέδριο είναι δωρεάν.

Οι θεματικές ενότητες είναι:

1. Διαχείριση καλλιεργειών για προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή και μετριασμό των επιπτώσεών της,

2. Διατήρηση φυσικών πόρων,

3. Γεωγραφικά συστήματα πληροφοριών και τηλεπισκόπηση,

4. Περιβαλλοντική πιστοποίηση. Αναλυτικά οι υποενότητες στην ιστοσελίδα http://climate2017.eu/en/programme.

Θα συμμετάσχουν προσκεκλημένοι ομιλητές διεθνούς κύρους (Prof Cristos Xyloyannis, Italy; Prof Luuk Fleskens, Netherlands; Prof Mauro Centritto, Italy; George Michalopoulos, Greece).

Το συνέδριο αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για παρουσίαση της δουλειάς σας, για δικτύωση με συναδέλφους και για ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις για συστήματα, πρακτικές και τεχνολογίες προσαρμογής των καλλιεργειών στην κλιματική αλλαγή.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.climate2017.eu

Το συνέδριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου LIFE Oliveclima που αφορά στην εφαρμογή φιλοπεριβαλλοντικών καλλιεργητικών πρακτικών στην ελαιοκομία με στόχο τη μετατροπή της σε ένα εργαλείο αντιμετώπισης/διαχείρισης της κλιματικής αλλαγής (http://www.oliveclima.eu/)


agrotypos.gr

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Διεθνές συνέδριο στα Χανιά για τη Γεωργία & την Κλιματική Αλλαγή Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:30 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: