Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Πάστα πιπεριάς Φλωρίνης


Υλικά συνταγής
  • 1½ κιλό πιπεριές Φλωρίνης
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 2 κ.σ. χυμός λεμονιού
  • 2 κ.σ. ξύδι
  • 1 κ.γ. κοφτό ζάχαρη
  • 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά (προαιρετικά)
  • πιπέρι
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • ελαιόλαδο
Διαδικασία συνταγής
  • Ψήνουμε τις πιπεριές στο γκρίλ ή στα κάρβουνα μέχρι να μαυρίσει η φλούδα. Τις ξεφλουδίζουμε και αφαιρούμε τα σπόρια.
  • Χτυπάμε τις πιπεριές μαζί με το σκόρδο στο μούλτι να διαλυθούν. Βάζουμε τον πολτό σε κατσαρόλα και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το ξύδι.
  • Σιγοβράζουμε με προσοχή να μην κολλήσει, ανακατεύοντας συχνά για περίπου 20 λεπτά. Προσθέτουμε το ξύδι και 5 κουταλιές ελαιόλαδο και συνεχίζουμε για 5 λεπτά ακόμη το μαγείρεμα.
  • Βάζουμε σε αποστειρωμένα βάζα και συμπληρώνουμε λίγο ελαιόλαδο από πάνω. Σφραγίζουμε τα βάζα και αναποδογυρίζουμε μέχρι να κρυώσουν. Μετά το άνοιγμα διατηρούμε στο ψυγείο.
cooklos.gr

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Πάστα πιπεριάς Φλωρίνης Reviewed by Τεχνολόγος Γεωπόνος on 11:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Γεωπόνος Τ.Ε. ''Τεχνολόγος'' © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.