ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Με επιτυχία η Ημερίδα στην Ιστιαία για το αποξηραμένο σύκο
Την Παρασκευή 4 Αυγούστου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Λυκείου Ιστιαίας, πραγματοποιήθηκε η ημερίδα για την καλλιέργεια αποξηραμένου σύκου.

Η Ευβοϊκή εταιρεία Ε & Δ ΚΟΝΤΟΣ Α.Ε καινοτομεί και συνεισφέρει δραστικά στην κοινή προσπάθεια της Τοπικής Κοινωνίας του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού για Ανάπτυξη. Αυτόν ακριβώς τον σκοπό είχε η διοργάνωση της Ημερίδας. 

Η κα. Κόντου Βάσω


Την έναρξη της Ημερίδας κήρυξε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλης Κόκκαλης, ενώ μεταξύ των ομιλητών ήταν και ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Νικόλαος Μαυραγάνης, ο οποίος ανακοίνωσε μέτρα υπέρ των αγροτών και των αγροτικών επιχειρήσεων. 


Οι κ. Ελ. Κουτσουμπλής, Δ. Κόντος, Ε. Κόντος. Γ. Κόντος


Μεγάλο ενδιαφέρον επίσης είχαν τα θέματα που αναπτύχθηκαν από τον Διευθυντή αγροτικών επιχειρήσεων αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Ελευθέριο Κουτσουμπλή, τον Γεωπόνο κ. Βασίλειο Μπουρνάκα και τον Χημικό κ. Ευάγγελο Κόντο.Χαιρετισμό απηύθυνε η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνα Ευσταθίου, η οποία δεν παρέλειψε να εξάρει την τεράστια προσφορά της εταιρείας Ε & Δ ΚΟΝΤΟΣ Α.Ε στην καταβαλλόμενη προσπάθεια για την ανάπτυξη του τόπου μας και την αξιοποίηση ενός τόσο σημαντικού τοπικού μας προϊόντος, όπως είναι το Αποξηραμένο Σύκο.

eviaportal.gr


Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Με επιτυχία η Ημερίδα στην Ιστιαία για το αποξηραμένο σύκο Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 7:45 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: