ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Λεονάρντο ΝτιΚάπριο: Ο σταρ του Χόλιγουντ που προσφέρει 20 εκατ. δολάρια για το περιβάλλον


Το ποσό των 20 εκατ. δολαρίων θα διαθέσει το ίδρυμα του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο σε περισσότερους από 100 οργανισμούς που αναπτύσσουν περιβαλλοντικές δράσεις, στο πλαίσιο της καταπολέμησης του φαινομένου της Κλιματικής Αλλαγής.

 
Οι νέες δωρεές, που θα χρησιμοποιηθούν για τη διατήρηση της άγριας ζωής μέχρι και την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής αλλά και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ιθαγενών, θα αυξήσουν τα χρήματα που έχει δώσει το ίδρυμα για τον συγκεκριμένο σκοπό, σε πάνω από 80 εκατ. δολάρια, από το 1998, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Μάλιστα ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου για το κλίμα πως: «Όλα αυτά παρουσιάζονται στον κόσμο ξανά και ξανά εδώ και δεκαετίες. Πολύ απλά, το κάνουμε για τον εαυτό μας, για τον πλανήτη μας και για το μέλλον μας και το κόστος της αδράνειας γίνεται ολοένα και πιο φανερό».

«Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι πολιτικοί σε κάθε έθνος στη Γη είναι το εξής: έχουμε την τεχνολογία να καλύψουμε το 100% των ενεργειακών μας αναγκών χρησιμοποιώντας καθαρές, ανανεώσιμες και οικονομικά αποδοτικές πηγές που είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή.Αυτό που λείπει σε ορισμένες χώρες είναι οι κυβερνητικές πολιτικές που θα θέσουν τολμηρούς στόχους και περισσότερες πρωτοβουλίες από τον ιδιωτικό τομέα, ώστε να προσελκύσουν αυτή την τεράστια ευκαιρία, να γίνουν οι κινητήριοι μοχλοί της καινοτομίας, να επενδύσουν σε αυτές τις καθαρές θέσεις εργασίας και να κατανοήσουν την οικονομική δυναμική τους για το μέλλον», σημείωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.
 
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Λεονάρντο ΝτιΚάπριο: Ο σταρ του Χόλιγουντ που προσφέρει 20 εκατ. δολάρια για το περιβάλλον Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 4:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: