ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Σε διαβούλευση έως 26/9 ηΥπουργική Απόφαση των Σχεδίων Βελτίωσης. Δείτε τι προβλέπει


Σε δημόσια διαβούλευση έως και την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου τέθηκε η Υπουργική Απόφαση των Σχεδίων Βελτίωσης .Το προσχέδιο που έχει αναρτηθεί προς διαβούλευση περιέχει αναλυτικά τα παραρτήματα που αφορούν τις επιμέρους δαπάνες και το αντίστοιχο εύλογο κόστος.
Δελτίο Τύπου ΥπΑΑΤ

Αναρτήθηκε προς διαβούλευση στην ιστοσελίδα www.agrotikianaptixi.gr σχέδιο απόφασης σχετικά με τις «Λεπτομέρειες εφαρμογής των Δράσεων 4.1.1 ‘‘Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης’’ και 4.1.3 ‘‘Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση ΑΠΕ καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος’’ του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014-2020.»

Σημειώνεται ότι την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 το προς διαβούλευση κείμενο θα αναρτηθεί και στο πεδίο των διαβουλεύσεων του www.minagric.gr, όπου θα μπορούν να υποβληθούν παρατηρήσεις κατ΄ άρθρο έως τις 26 Σεπτεμβρίου 2017.

Δείτε εδώ την ΥΑ όπως δημοσιεύθηκε για διαβούλευση
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Σε διαβούλευση έως 26/9 ηΥπουργική Απόφαση των Σχεδίων Βελτίωσης. Δείτε τι προβλέπει Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:15 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: