Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζωδια Σημερα Πεμπτη 28/9/2017


ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 28/9/2017
Κριός

Γενικά
Η στάση σου απέναντι στα πράγματα θα είναι αρκετά δυναμική και δραστήρια γιατί θέλεις να γίνουν αλλαγές προς το καλύτερο και προσπαθείς για αυτές. Η ποιότητα σε ενδιαφέρει πάνω από όλα και κυρίως η καλύτερη σχέση με τον εαυτό σου γιατί από εκεί θα δυναμώσεις και θα πάρεις μια απόσταση από πράγματα που δεν σε εκφράζουν. Το ζητούμενο είναι να είσαι ο εαυτός σου και να μην υποχωρείς σε τίποτε και για κανένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα από ότι είναι αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφο σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Συμπαραστάσου σε προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Πολλά σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν στα επαγγελματικά σου, μπορεί να καθυστερούν αλλά θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Μην σταματάς τις προσπάθειες. Θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο τους. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

Ταύρος

Γενικά
Έχεις ξεσηκωθεί και δεν αντέχεις να κρατάς ένα μυστικό μέσα σου. Προτιμάς να το μοιραστείς και να το κάνεις να φαίνεται πιο εύκολο, σε εσένα και στον άλλον. Η ένταση που υπάρχει και η φόρα που έχεις πάρει θα σου δημιουργήσει μια έξτρα υποχρέωση απέναντι στους άλλους αλλά θα καταφέρεις να το εξισορροπήσεις. Νιώθεις αναστάτωση γιατί όλα σε σπρώχνουν να κάνεις κάτι καινούργιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Η αισιοδοξία που θα έχεις θα είναι πολύ μεγάλη. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια που θα είναι έτσι όπως την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στον επαγγελματικό τομέα τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες στους συνεργάτες σου, γιατί μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Δίδυμος

Γενικά
Υπάρχουν θετικά συναισθήματα από την πλευρά των άλλων τα οποία όμως σου φαίνονται πολύ έντονα για την ψυχοσύνθεσή σου γιατί νιώθεις ότι έχουν πέσει πάνω σου και σου δίνουν πολύ μεγαλύτερη ενέργεια από ότι περίμενες να πάρεις. Η επικοινωνία που είχε χαθεί θα επανέλθει χωρίς να κάνεις κάτι το ιδιαίτερο. Δεν είναι εύκολο γιατί τα πάντα θέλουν κόπο και χρόνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Θα κυριαρχεί μια γενική ασυνεννοησία σε σχέση με το ταίρι σου. Καλό θα είναι να συζητάς πολύ μαζί του και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Τα επαγγελματικά σου δεν θα πάνε καθόλου άσχημα. Έχεις αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου και τι ακριβώς θα κάνεις στο μέλλον και αν θα έχεις επιτυχία. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και να υπογράψεις συμβόλαια.

Καρκίνος

Γενικά
Δεν σου αρέσει ο περιορισμός για αυτό θα τοποθετηθείς πολύ ανοικτά με καταστάσεις που σε βάζουν σε μια άλλη λογική. Δήλωσε ότι έχεις ανάγκη από ελευθερία και γενικά μια δική σου πρωτοπορία. Σε τροφοδοτεί συνέχεια και σε βάζει να κάνεις κάποιες κινήσεις που σε φορτίζουν θετικά. Το καλό είναι να μάθεις να εξωτερικεύεσαι και να λες τα συναισθήματα σου απευθείας.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Προβλήματα που θα έχεις σε άλλους τομείς θα σε απομακρύνουν λίγο από τον σύντροφο σου. Φρόντισε να δείξεις την αγάπη σου στον σύντροφο σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να περάσεις κάποιες στιγμές μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Θα μπεις σε σκέψεις για το πως θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα τα οποία έχεις από το παρελθόν στα οικονομικά σου.

Λέων

Γενικά
Η κυριαρχία και η πρωτοπορία θα σε βοηθήσει να εδραιώσεις κάποια δικά σου πιστεύω και μπορεί ακόμα να συγκρουσθείς για να γίνουν τα πράγματα όπως θέλεις. Το ότι σε ενδιαφέρει η ανανέωση της εμφάνισής σου πρέπει να το δείξεις. Έχεις αρκετές ανησυχίες γιατί φοβάσαι να αφεθείς στα λόγια και στις κινήσεις ενός προσώπου που έχεις γνωρίσει πρόσφατα γιατί σου φαίνονται υπερβολικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Ο αισθηματικός σου τομέας δεν πάει άσχημα, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα. Θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου αρνητικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και θέματα που μπορεί να είχαν πάρει αναβολή ή να καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση να την σκεφτείς πολύ καλά από πριν. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και για άσκοπες αγορές. Απόφυγε οικονομικές συναλλαγές.

Παρθένος

Γενικά
Η καλή σου διάθεση ανανεώνει τις φιλοδοξίες σου κι ίσως να αρχίσεις να κάνεις όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Όλα αυτά όμως φαίνεται να είναι να είναι μακρινά και πρακτικά μπορούν να χρησιμεύουν μόνον για να βελτιώσουν την ψυχολογία σου. Επιπλέον, η κατάσταση σε καλεί να είσαι πιο δύσπιστος απέναντι σε όσους έχουν κίνητρο να σου ρίξουν την διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Στα αισθηματικά σου μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή στον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Μην κρίνεις μερικά άτομα με τον συναισθηματισμό σου, γιατί θα κάνεις λάθος επιλογές. Συνεργασίες που θα προκύψουν, καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός για να μην κάνεις λάθος κινήσεις. Στα οικονομικά σου τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Ζυγός

Γενικά
Η αντίθεση μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο έριδες και έχθρες. Αλλά και να σου δημιουργήσει ισχυρές συναισθηματικές πιέσεις, ικανές να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Παράλληλα, καλείσαι να κάνεις ένα γενναίο ξεκαθάρισμα στον προσωπικό τομέα, είτε αυτό αφορά στα «όπλα» που χρησιμοποιείς, είτε κάποια πρόσωπα που δεν σου κάνουν πια.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Μην απορείς αν ο σύντροφός σου είναι λίγο απομακρυσμένος. Αναρωτήσου αν φταις εσύ . Η εγωιστική συμπεριφορά σου, θα οδηγήσει την κατάσταση στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις άλματα και προπάντων μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτε. Θα αρχίσεις και θα πηγαίνεις καλύτερα στα οικονομικά σου και θα πάρεις κάποια ανάσα αισιοδοξίας. Φρόντισε να βάλεις σωστό πρόγραμμα.

Σκορπιός

Γενικά
Η ζωή σου βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, καθώς έχεις συνειδητοποιήσει τις λανθασμένες τακτικές που ακολουθούσες για χρόνια και προσπαθείς να τις βελτιώσεις για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Δείξε ψυχραιμία απέναντι στις καθυστερήσεις. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν, με τη συζήτηση αλλά και με μια αλλαγή στάσης από την πλευρά σου, μπορούν να ξεπεραστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Θα νιώσεις λίγο μπερδεμένος από την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Οι προτάσεις που θα δεχτείς στα επαγγελματικά σου θα είναι πολλές. Κάνε τις σωστές επιλογές για να βγεις κερδισμένος. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

Τοξότης

Γενικά
Μην αφήνεις, περιθώρια για δράση εις βάρος σου από άτομα που μπορούν να σε βλάψουν ουσιαστικά. Συγκεντρώσου στους στόχους σου χωρίς να υπερεκτιμάς τις δυνάμεις σου και μην αστειεύεσαι με όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου. Τα πράγματα αλλάζουν ξαφνικά και ίσως εκτεθείς αν δεν προσέξεις εγκαίρως τη στάση σου. Θα πρέπει να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις ρεαλιστικά κάποιες καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με τον σύντροφο σου. Έλα πιο κοντά του και πες ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Απόφυγε στα επαγγελματικά σου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι πολύ καλά. Έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα μπορείς να τα κάνεις.

Αιγόκερως

Γενικά
Μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει αρνητικά με σκοπό να εμποδίσει τα σχέδιά σου. Το μέλλον σού ανήκει και μπορείς να το διαμορφώσεις με τον τρόπο που εσύ επιθυμείς, αρκεί να μην υιοθετείς απαθή στάση, αφήνοντας να επικρατούν ακατάλληλες συνθήκες. Δείξε σοβαρότητα και ασχολήσου προσωπικά με τις επιδιώξεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Έχεις κάποια ερωτηματικά σε σχέση με την συμπεριφορά του συντρόφου σας. Καλό θα είναι να μην έχεις κάποιο ύφος που υποδεικνύει ότι κάτι συμβαίνει σοβαρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και αισθάνεσαι και ανασφάλεια. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου. Μπορεί να βγεις έξω από το πρόγραμμά σου. Να προσέξεις αρκετά από άσκοπες αγορές που μπορεί να κάνεις.

Υδροχόος

Γενικά
Επιβάλλεται μεγάλη προσοχή σε λόγια και κινήσεις, διότι θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξη ολόκληρου του επόμενου διαστήματος. Συγκεντρώσου σε ένα πρόγραμμα που θα σου επιτρέψει να προωθήσεις τα σχέδιά σου με όσο το δυνατόν λιγότερο κόπο. Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις και να κινήσεις τις καταστάσεις έτσι ώστε όλα να βελτιωθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις σε καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν καλύτερα θα είναι να τις τελειώσεις θα νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα στην εργασία σου. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες, για να μην φτάσουν στα άκρα κάποιες καταστάσεις. Μην πάρεις οτιδήποτε οικονομικό ρίσκο σήμερα. Αγορές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να τις χειριστείς με πολύ σύνεση.

Ιχθύς

Γενικά
Θα χρειαστεί προσοχή, σε θέματα που αφορούν τους οικείους σου. Μην είσαι τόσο αυστηρός και δες τα πράγματα σε πιο ρεαλιστική βάση, ώστε να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις που επιμένουν να σε ταλαιπωρούν. Η τάξη και ο καλός προγραμματισμός σε συνδυασμό με μία μικρή χειραγώγηση του άγχους, θα σε βοηθήσουν επαρκώς.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Έλα πιο κοντά στον σύντροφο σου μίλησε του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές καταστάσεις να καλυτερεύουν. Είναι στο χέρι σου να λύσεις προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την Αφροδίτη στην Παρθένο θα ξεκινήσει μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για καινούργιες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να είσαι έτοιμος για κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις, σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες. Έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου δεν θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις άσκοπες αγορές.
 


Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Τα Ζωδια Σημερα Πεμπτη 28/9/2017 Reviewed by Τεχνολόγος Γεωπόνος on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Γεωπόνος Τ.Ε. ''Τεχνολόγος'' © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.