ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Π.Ε.Π.Τε.Γ. Ευβοίας :Υλοποίηση Προγραμμάτων Κατάρτισης Εργαζομένων


To Τοπικό Τμήμα Ευβοίας της Π.Ε.Π.Τε.Γ. σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ έχοντας σαν στόχο την άρτια κατάρτιση των μελών του μέσω της διά βίου μάθησης και εκπαίδευσής τους, σχεδιάζει την υλοποίηση Προγραμμάτων Επαγγελ­ματικής Κατάρτισης Εργαζομένων σε Μικρές Επιχειρήσεις (που απασχολούν 1-30 εργαζομέ­νους).

Τα προγράμματα δίνουν τη δυνατότητα επαγγελματικής κατάρτισης σε εργαζόμενους μικρών επιχειρήσεων, μέσω σεμιναρίων διάρκειας 32 εκπαιδευτικών ωρών, για την παρακολούθηση των οποίων οι καταρτιζόμενοι αποζημιώνονται με το ποσό των 5 € ανά ώρα εκπαίδευσης (συνολικά 160 € για όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου), χωρίς οικονομική επιβάρυνση των επιχειρήσεων στις οποίες απασχολούνται.

Το αντικείμενο της επαγγελματικής κατάρτισης μπορεί να περιλαμβάνει θέματα όπως: αρχές υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εργασίας, βασικές αρχές ασφάλειας & υγιεινής τροφίμων, ηλεκτρονικό εμπόριο, οργάνωση αποθήκης και διαχείριση αποθεμάτων, βασικές και εξειδικευμένες δεξιότητες πληροφορικής, σύγχρονες τεχνικές πωλήσεων κλπ..

Στα πλαίσια υλοποίησης των παραπάνω, θα υπάρξει τις επόμενες ημέρες ενημέρωση των γεωτεχνικών της ανώτατης τεχνολογικής εκπαίδευσης που διαθέτουν επιχειρήσεις καθώς και των γεωτεχνικών ιδιωτικών υπαλλήλων, από τον φορέα κατάρτισης που, σε συνεργασία με το τοπικό τμημα , θα αναλάβουν την υλοποίηση των εν λόγω προγραμμάτων.Το αντικείμενο της επαγγελματικής κατάρτισης, και ο χώρος που θα διεξαχθεί θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες
 
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 02/10/17
Π.Ε.Π.Τε.Γ. ΕΥΒΟΙΑΣ 
Πληροφορίες: pepteg.stereas@gmail.com
Τηλ. Επικοινωνίας : 6945306976Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Π.Ε.Π.Τε.Γ. Ευβοίας :Υλοποίηση Προγραμμάτων Κατάρτισης Εργαζομένων Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 1:15 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: