Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Έναρξη σεμιναρίων αγροτικής εκπαίδευσης από το ΙΓΕ


Το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών (Ι.Γ.Ε.) Ν.Π.Δ.Δ.,ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για την έναρξη των σεμιναρίων αγροτικής εκπαίδευσης 

Το κόστος των σεμιναρίων, διάρκειας 120 ωρών, είναι 180 €, ενώ για τα σεμινάρια διάρκειας 80 ωρών είναι 140 €

Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν είτε στον Πύργο Συγγρού, Λεωφόρος Κηφισίας 182, Μαρούσι καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ., είτε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του ΙΓΕ (www.ige.gr).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΤΥΡΟΚΟΜΙΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΑΣ

γάλα, είδη γαλακτος, μικροβιολογια γαλακτος, ποιοτικός ελεγχος γαλακτος και προιοντων γάλακτος, άμελλξη γάλακτος, παραγωγη γαλακτος, τυρια, ειδη τυριων, υλικα τυροκόμησης, πυτια, σταδια παρασκευης τυριων, οξυγαλακτικες καλλιέργειες, νομοθεσια ΠΟΠ, ελαττωματα Τυριών, σταδια παρασκευης φετας, κεφαλοτυρι, γραβιερα, ελληνικα τυριά, ξενα τυρια, εξοπλισμος τυροκομειου, διατροφικη αξια τυριου. γιαουρτια, παρασκευη γιαουρτιων, ελαττωματα γιαουρτιων κρεμα, βουτυρο, ζυμουμενα γαλατα, παγωτά

Επισκέψεις σε τυροκομεία, εργαστηρια παρασκευής γιαουρτιού και παγωτού,

Εργαστηριακές ασκήσεις

1. παρασκευή φρεσκου τυριου
2. παρασκευή μυζηθρας
3. παρασκευή μανουριου
4. παρασκευη φορμαελλας
5. παρασκευη χαλουμιου
6. παρασκευη κεφαλοτυριου
7. παρασκευη παγωτου, γαλακτος με κακαο, κρεμας βανιλιας, ρυζογαλου, εδεσματος τζατζικιου
8. μετρηση οξυτητας και πεχα σε γαλα
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
 
Έναρξη σεμιναρίων αγροτικής εκπαίδευσης από το ΙΓΕ Reviewed by Τεχνολόγος Γεωπόνος on 6:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Γεωπόνος Τ.Ε. ''Τεχνολόγος'' © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.