ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Πρόσθετη ενίσχυση από την Ε.Ε. σε παραγωγούς ροδάκινων & νεκταρινιών


Η Κομισιόν ενέκρινε πρόσθετη ενίσχυση 12,8 εκατ. ευρώ στους παραγωγούς ροδάκινων και νεκταρινιών σε Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία.

Με το ποσό αυτό θα χρηματοδοτήσει την απόσυρση από την αγορά 35.020 τόνων ροδάκινων και νεκταρινιών. Η χρηματοδοτική αντιστάθμιση προς τους Έλληνες, τους Ιταλούς και τους Ισπανούς παραγωγούς οι οποίοι δεν κατάφεραν να βρουν διεξόδους στις αγορές, θα ισχύσει αναδρομικά από τις 3 Αυγούστου.

Η επιπλέον επιλέξιμη ποσότητα προϊόντων όσον αφορά στην Ελλάδα ανέρχεται σε 10.710 τόνους (οι επιπλέον ποσότητες για Ισπανία και Ιταλία είναι 19.550 και 4.760 τόνοι αντιστοίχως). Η συνολική ποσότητα ροδάκινων και νεκταρινιών για την Ελλάδα ανέρχεται, ως εκ τούτου, στους 16.065 τόνους.

Η απόφαση που εγκρίθηκε σήμερα, θα δημοσιευτεί αύριο, Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στην Επίσημη Εφημερίδα. Σημειώνεται πως στις αρχές της θερινής περιόδου είχαν χορηγηθεί 70 εκατ. ευρώ.
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
 
Πρόσθετη ενίσχυση από την Ε.Ε. σε παραγωγούς ροδάκινων & νεκταρινιών Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 5:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: