Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Πώς να φτιάξετε πανακότα μάνγκο



Υλικά:
  • ½ φλιτζάνι (125ml) βρασμένο θερμό νερό
  • 1 πακέτο 1 κουταλιά της σούπας ζελατίνη
  • ½ φλιτζάνι (100g) ζάχαρη
  • πρέζα αλάτι
  • 1 φλιτζάνι 250ml γάλα καρύδας η (γάλα εβαπορέ ή κρέμα λειτουργεί πάρα πολύ)
  • 1 φλιτζάνι 250 ml φρέσκο ​​πουρέ ώριμα μάνγκο (περίπου 2 μεσαία μάνγκο)
  • προαιρετικό μερικούς κύβους μάνγκο και τριμμένη καρύδας για τη γαρνιτούρα


Εκτέλεση:

1. Σε ένα μέσο κύπελλο, χτυπήστε ελαφρά μαζί το ζελατίνη και βρασμένο ζεστό νερό μέχρι να μην υπάρχουν σβόλοι.
2. Χτυπήστε ελαφρά στη ζάχαρη και αλάτι μέχρι να διαλυθεί.
3. Ανακατέψτε στο γάλα καρύδας, το μάνγκο πουρέ μέχρι το μίγμα να είναι λείο.
4. Αδειάστε σε 4 φορμάκια ή μικρά μπολ. Βάλτε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες πριν το σερβίρισμα. 
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Πώς να φτιάξετε πανακότα μάνγκο Reviewed by Τεχνολόγος Γεωπόνος on 3:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Γεωπόνος Τ.Ε. ''Τεχνολόγος'' © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.