Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Μακαρόνια με σκόρδο & βούτυρο



Υλικά
  • 400 γραμμάρια μακαρόνια σπαγγέτι
  • 4 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
  • 2 λεμόνια (θα χρησιμοποιήσουμε το ξύσμα τους)
  • ½ κούπα ψιλοκομμένο μαϊντανό και βασιλικό
  • 6 σκελίδες σκόρδου καθαρισμένες και κομμένες σε λεπτές ροδέλες
  • 75 γραμμάρια φουντούκια ψιλοκομμένα
  • 50 γραμμάρια βούτυρο φρέσκο
Εκτέλεση
  • Αρχικά, σε μια κατσαρόλα, βάζουμε νερό μέχρι λίγο πιο πάνω από τη μέση, προσθέτουμε μια κουταλιά κοφτή αλάτι, ανοίγουμε τη θερμοκρασία στην υψηλότερη ένταση και περιμένουμε να βράσει το νερό.
  • Μόλις αρχίσει να βράζει, ρίχνουμε μέσα 1 πακέτο μακαρόνια σπαγγέτι και τα ανακατεύουμε μερικές φορές με ένα πιρούνι για να μην κολλήσουν.
  • Τα αφήνουμε να βράσουν για 6-8 λεπτά και μόλις είναι έτοιμα, αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και τα σουρώνουμε.
  • Αφού τα σουρώσουμε, τα ρίχνουμε ξανά στην κατσαρόλα.
  • Στη συνέχεια σε μια μικρή κατσαρόλα, λιώνουμε το βούτυρο και το αφήνουμε στη φωτιά μέχρι να πάρει ένα ελαφρά καφετί χρώμα.
  • Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο φουντούκι και το σκόρδο και τα τσιγαρίζουμε μέσα στο βούτυρο για μισό λεπτό.
  • Ρίχνουμε το μείγμα αυτό, με το βούτυρο, το φουντούκι και το σκόρδο στα μακαρόνια και αφού προσθέσουμε το χυμό και το ξύσμα λεμονιών, το μαϊντανό και το βασιλικό, ανακατεύουμε καλά ώστε να πάει παντού και να δώσει γεύση στα μακαρόνια.
  • Τα ζυμαρικά μας είναι έτοιμα για σερβίρισμα. 
govastileto.gr

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ

Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Μακαρόνια με σκόρδο & βούτυρο Reviewed by Τεχνολόγος Γεωπόνος on 11:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Γεωπόνος Τ.Ε. ''Τεχνολόγος'' © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.