ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Άδοξο τέλος για τη λεμονάδα John Lemon - Δικαιώθηκε η Γιόκο Όνο


Η πολωνική εταιρεία αναψυκτικών που λάνσαρε στην αγορά ένα δροσιστικό ρόφημα με βάση το λεμόνι και το ονόμασε «John Lemon» κάνοντας σαφή αναφορά στον θρύλο της μουσικής Τζον Λένον, αναγκάζεται να αλλάξει το όνομα του προϊόντος της, μετά την απειλή της Γιόκο Όνο, χήρας του εκλιπόντος Λένον, για μήνυση εναντίον της εταιρείας.

Η Γιόκο Όνο έστειλε μέσω των δικηγόρων της επιστολή στους διανομείς των προϊόντων της πολωνικής εταιρείας διαμηνύοντας πως θα υποστούν κυρώσεις 5.000 ευρώ την ημέρα και 500 ευρώ για κάθε μπουκάλι του καινούργιου αναψυκτικού που θα πωλούσαν αν η επωνυμία εξακολουθούσε να μη λαμβάνει υπόψη το κατοχυρωμένο στην Ευρώπη εμπορικό σήμα «John Lennon».

Καθώς το εμπορικό σήμα «John Lemon» είχε κατοχυρωθεί στην Ευρώπη το 2014, δύο χρόνια πριν την κατοχύρωση του εμπορικού σήματος «John Lennon», αναγκάστηκαν να αλλάξουν την ονομασία του προϊόντος τους σε «On Lemon». 
 
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Άδοξο τέλος για τη λεμονάδα John Lemon - Δικαιώθηκε η Γιόκο Όνο Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 4:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: