ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Πανευρωπαϊκό συνέδριο του ΑΚΚΕΛ με θέμα "Επιπτώσεις στον αγροτικό κόσμο της Ε.Ε απο τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας"Πανευρωπαϊκό συνέδριο με θέμα "Επιπτώσεις στον αγροτικό κόσμο της Ε.Ε απο τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας" οργανώνει το ΑΚΚΕΛ τέλος Νοεμβρίου στην Αλεξανδρουπολη.

Σχετική ανάφορά γίνεται σε ανάρτηση του πρέδρου του ΑΚΚΕΛ Βάκη Τσιομπανίδη στην οποία αναφέρει τα εξής :

Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας μετα την αναφορά μας στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο σχετικά με τις κυρώσεις προς την Ρωσία και τις επιπτώσεις του εμπάργκο στους αγρότες της Ε.Ε, δήλωσε πως όταν αναλάβει η Βουλγαρία την προεδρία της Ε.Ε θα ζητήσει την άρση των κυρώσεων. Απο την πλευρά του ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ απέστειλε επιστολή στον κ. Μπόικο Μπορισοφ που του εκφράζει την ικανοποίηση του για το γεγονός και τον καλεί στο πανευρωπαϊκό συνέδριο με θέμα "Επιπτώσεις στον αγροτικό κόσμο της Ε.Ε απο τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας", που οργανώνει το ΑΚΚΕΛ τέλος Νοεμβρίου στην Αλεξανδρουπολη επίτημος προσκεκλημένος είναι επίσης και ο κυβερνήτης της αγίας Πετρούπολης καθώς και ευρωπαϊκά κόμματα και ευρωβουλευτές που έχουν ξεκάθαρη θέση κατά των κυρώσεων.
.facebook.com/VakisTsiompanidis


Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter

Πανευρωπαϊκό συνέδριο του ΑΚΚΕΛ με θέμα "Επιπτώσεις στον αγροτικό κόσμο της Ε.Ε απο τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας" Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: