Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζωδια της Δευτέρας 09/10/17ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 9/10/2017
Κριός

Γενικά
Σήμερα θα πρέπει να προσέξεις λίγο την συμπεριφορά σου σε σχέση με τρίτα πρόσωπα. Κάποια από τα λόγια σου μπορεί να προκαλέσουν ένα σωρό προβλήματα, εκτός και αν κινηθείς με αρκετή διπλωματία και μιλήσεις τόσο όσο χρειάζεται. Με την εύνοια του Ερμή από τον Ζυγό σε στάσιμες υποθέσεις που σε αφορούν, θα μπορέσεις να δώσεις καλές λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα ερωτικά και ρομαντικά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις αρκετά προβλήματα στον επαγγελματικό σου τομέα, ενώ και ο εκνευρισμός σου θα είναι μεγάλος. Φρόντισε να μην φορτίζεσαι και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Ταύρος

Γενικά
Σήμερα μπορεί να είναι ο κατάλληλος, αν και βιαστικός, χρόνος για να προχωρήσεις σε τακτοποίηση των υποθέσεών σου, καθώς έχεις καταβάλλει πολλές προσπάθειες να σκέπτεσαι μόνο γι αυτά τα πράγματα. Θέλεις να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου. Θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις με πολύ μεγάλη επιτυχία καθώς ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα προσπαθήσεις να φέρεις την ισορροπία και την ηρεμία στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να καταξιωθείς στον επαγγελματικό σου τομέα και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Μην δώσεις αναβολές σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν με συνεργάτες σου. Μπορείς να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου γιατί θα παρασυρθείς σε έξοδα και μετά θα έχεις πρόβλημα. Συζητήσεις που θα κάνεις για οικονομικά θέματα σκέψου καλά πριν απαντήσεις.


Δίδυμος

Γενικά
Η θέληση και η επιθυμία σου σήμερα θα είναι ισχυρή, για να επιλύσεις μικρά προβλήματα, να τακτοποιήσεις ελαττώματα και να εξαλείψεις προβλήματα, γι ‘αυτό χρησιμοποίησε αυτή την επιπλέον ενέργεια για να ξεκαθαρίσεις τις διάφορες υποθέσεις στην καθημερινή σου ζωή. Παράλληλα, είναι σημαντικό να προσέχεις αρκετά τον εαυτό σου και να μην πιέζεσαι ψυχολογικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα ,τις δίνεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα μπουν σε μια πορεία πολύ καλή. Μπορείς να μιλήσεις με συνεργάτες σου, για να μπορέσεις να βάλεις σε δράση τα σχέδια που έχεις από τα παρελθόν. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις. Οικονομικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

Καρκίνος

Γενικά
Ο Ερμής σε ευνοεί και η ημέρα σου μπορεί να είναι μια όμορφη, ιδιαίτερα σε ότι έχει σχέση με καλλιτεχνικούς ομίλους ή στην τακτοποίηση θεμάτων που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα. Βρίσκεσαι σε μια περίοδο που μπορείς να κάνεις πολλά. Ενώ οι φιλικές συνδέσεις μπορεί να ευδοκιμήσουν ή να ξεκινήσουν τώρα, η κατάσταση ευνοεί σχεδόν οποιαδήποτε σχέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πλησίασε περισσότερο τον σύντροφό σου και πες αυτά που νιώθεις για να νιώσεις καλύτερα και εσύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα καλό είναι να αποφύγεις να κάνεις αλλαγές και προπάντων να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Αρχίζεις και ισορροπείς πολλές καταστάσεις στα οικονομικά σου. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.


Λέων

Γενικά
Οι φιλικές συναναστροφές, η γενναιοδωρία και η αποδοχή μπορεί να παίξουν ρόλο την σημερινή ημέρα. Αυτή είναι μια εποχή προσωπικής δημιουργίας. Θεωρείς κίνητρο την πίστη των άλλων εσένα, καθώς δεν θέλεις να αφήσεις κανέναν παραπονεμένο. Με ότι καταπιαστείς σήμερα θα το φέρεις εις πέρας με μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μέρα που μπορεί να οδηγηθείς σε ατελείωτες συζητήσεις με τον σύντροφό σου για να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς με άτομα για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου ανάλογα για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.


Παρθένος

Γενικά
Η διάθεση που έχεις να απομακρυνθείς από όλους και όλα για να δοκιμαστείς σε νέες εμπειρίες, βρίσκει θετική ανταπόκριση από το περιβάλλον σου. Επίσης, η κίνηση σου να μην ασχοληθείς σήμερα, με τις προσδοκίες των ανθρώπων που αγαπάς σε βοηθάει ακόμη περισσότερο να χαλαρώσεις. Σήμερα, είναι ιδανική μέρα να ακολουθήσεις την καρδιά σου, τα θέλω σου και να ασχοληθείς αποκλειστικά και μόνο με τον εαυτό σου. Θα νιώσεις πολύ καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί η σχέση σου να πάρει μία τροπή που δεν την περίμενες. Για να αποφύγεις τις άσχημες εξελίξεις, καλό θα είναι να συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να κατανοήσεις τι είναι αυτό που θέλει και τι ζητάει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν. Σήμερα πρέπει να φανείς πολύ προσεκτικός σε συνεργασίες που θα κάνεις και συμφωνίες που θα κλείσεις. Πρέπει να δεις τι υποχρεώσεις έχεις να τις καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις και οικονομικές συναλλαγές.


Ζυγός

Γενικά
Με μια τεράστια ώθηση να εκφράσεις τον εαυτό σου με ένα δημιουργικό, μοναδικό τρόπο θα κινηθείς την σημερινή ημέρα. Σήμερα θα είσαι έτοιμος να πάρεις γρήγορες και ξαφνικές αποφάσεις, ιδιαίτερα όσον αφορά την οικογένεια, την ψυχαγωγία, την ευχαρίστηση, το χρόνο, τη δημιουργικότητα και τα παιδιά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του σήμερα. Συζήτησε με τον σύντροφο σου μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και έκφρασε τα παράπονα που ενδεχομένως έχεις ανοιχτά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει να προσέχεις σε αποφάσεις που παίρνεις. Συμφωνίες, συνεργασίες αλλά και γραφειοκρατικά θέματα, καλύτερα να τα αφήσεις για αργότερα. Στα οικονομικά σου θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα. Φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό γιατί ήδη έχεις βγει έξω από το πρόγραμμά σου.


Σκορπιός

Γενικά
Μια σημαντική ιδιότητα σου είναι το γεγονός ότι σου αρέσουν οι εκπλήξεις και βαριέσαι τις συνηθισμένες καταστάσεις. Εάν θέλει κάποιος να σε έχει για φίλο είναι στο χέρι του να διατηρήσει τη φιλία γιατί εσύ διατηρείς με δυσκολία μια οποιαδήποτε σχέση. Σήμερα θα μπορέσεις να κάνεις καινούργιες φιλίες που θα σε ενθουσιάσουν αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Χρειάζεται να μιλήσεις και να νιώσεις πιο ήρεμα σε σχέση με τον σύντροφο σου. Μερικές φορές νιώθει ότι η συμπεριφορά σου μπορεί να τον απομακρύνει. Άλλαξε στάση και γίνε πιο ρομαντικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε αποφάσεις που παίρνεις ή σε καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα και αγορές.


Τοξότης

Γενικά
Η προσοχή εστιάζεται στις στενές οικογενειακές σχέσεις σήμερα, και είναι πιθανό το κλίμα να είναι αρκετά ευχάριστο και ελκυστικό. Δημιουργείς πιο ευχάριστο κλίμα σε σχέση με την ρουτίνα της καθημερινότητας. Θα υπάρχει πολλή ζεστασιά και θετικός αέρας αποδοχής στις ενέργειες που θα κάνεις και θα πάρεις έτσι μεγάλη ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφο σου και θα βρεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός τομέας θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα με θέματα νόμου. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.


Αιγόκερως

Γενικά
Με την εύνοια του Ερμή από τον Ζυγό μπορείς να νιώσεις ιδιαίτερα προστατευμένος από τους αγαπημένους σου, και αυτό μπορεί να βελτιώσει τους δεσμούς σας. Εάν χρειάζεται να ανανεώσεις τις σχέσεις με την οικογένεια, είναι μια υπέροχη μέρα για να το κάνεις αυτό. Αυτή η πτυχή επίσης ενισχύει την προσωπική σου δύναμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχουν παρερμηνευτεί πολλά πράγματα σε σχέση με την συμπεριφορά σου απέναντι στον σύντροφο σου. Το καλύτερο θα ήταν να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Τα οικονομικά σας δεν είναι στο στάδιο που τα θέλεις για να σε ικανοποιήσουν. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες.


Υδροχόος

Γενικά
Αγαπάς πολύ το ρίσκο και γι’ αυτό λειτουργείς σαν επαναστάτης ή σαν αρχηγός αλλά καλά θα κάνουν οι υπόλοιποι να σκεφτούν διπλά πριν ακολουθήσουν τον δρόμο που δείχνεις. Σήμερα θα έχεις μια πολύ έντονα μαγνητική παρουσία και είναι δύσκολο σε κάποιον να αντισταθεί σε αυτήν. Όλοι καταλήγουν να σε σέβονται και να μην τολμούν να σου πουν την αλήθεια τους. Θα μπορέσεις να λύσεις πολλές υποθέσεις σου που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αισθανθείς λίγο απομονωμένος και προβληματισμένος αρκετά σε σχέση με το ταίρι σου. Μίλησε μαζί του για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά επαγγελματικά θέματα που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, τώρα θα αρχίζουν να βρίσκουν τις λύσεις τους με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις πηγές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου. Τακτοποιείσαι οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις με θέματα νόμου.


Ιχθύς

Γενικά
Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς και να ξεφύγεις λίγο από την ρουτίνα σου, γιατί μόνο έτσι μπορείς να διατηρήσεις τον ενθουσιασμό σου στα ύψη. Η οικογένεια, το σπίτι ή η προσωπική ζωή σου είναι ζωντανή, και συναρπαστική. Και πάλι, ωστόσο, αυτό μπορεί να σε βάλει σε ανησυχία, οπότε βεβαιώσου ότι θα βρεις διεξόδους για να εκφραστείς εποικοδομητικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφο σου αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα και είσαι ρομαντικός και τρυφερός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός γιατί θα έχεις εντάσεις, αλλά και πολλά προβλήματα που δεν τα περίμενες. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου

oroskopos.gr
 Aν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Τα Ζωδια της Δευτέρας 09/10/17 Reviewed by Τεχνολόγος Γεωπόνος on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Γεωπόνος Τ.Ε. ''Τεχνολόγος'' © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.