Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζωδια της Κυριακής 15/10/17ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 15/10/2017

Κριός

Γενικά
Το μόνο που θέλεις σήμερα, αγαπητέ Κριέ, είναι να κρυφτείς στο καβούκι σου. Θα ήθελες να κάτσεις στο σπίτι σου και να μην μιλήσεις με κανένα. Φυσικό είναι στο σπίτι σου να νιώθεις ασφάλεια και ηρεμία. Δεν είναι κακό, να το κάνεις που και που αρκεί να μη σου γίνει συνήθεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σας μερικοί από εσάς θέλετε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα και άλλοι να σταματήσετε σχέσεις που σας κουράζουν αλλά και δεν σας προσφέρουν τίποτα. Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση καλό θα είναι να σκεφτείς πολύ καλά τι θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου τα πας πολύ καλά. Καλό θα είναι το βράδυ να περάσεις με αγαπημένα πρόσωπα για να νιώσεις καλύτερα. Τα έξοδα συνεχίζουν να υπάρχουν και εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα είναι καλύτερη για τα οικονομικά σου.


Ταύρος

Γενικά
Έχεις βάλει τους στόχους σου μπροστά και δε σε πτοεί κανείς και τίποτα. Κάνεις σκέψεις και μπορείς να μπερδέψεις τις υποχρεώσεις με τις επιθυμίες σου. Βέβαια είσαι αποφασιστικός και αυτό έχει σημασία. Αγχώνεσαι γιατί κάνεις συνδυασμούς οι οποίοι δεν έχουν και απόλυτη σχέση με την πραγματικότητα. Μην το κάνεις όμως γιατί αυτό δε σου αφήνει την δυνατότητα να δεις πιο συγκεντρωμένος τα θέματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε τις αντιθέσεις και τους καβγάδες σήμερα με το ταίρι σου και με χαμηλούς τόνους προσπάθησε μέσα από την συζήτηση να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην χαλάς την ψυχολογική σου κατάσταση την σημερινή ημέρα από διάφορα πράγματα που μπορεί να σε απασχολούν για θέματα δουλειάς. Φρόντισε να χαλαρώσεις. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα σήμερα γιατί θα έχεις προβλήματα. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και πηγαίνουν καλύτερα.


Δίδυμος

Γενικά
Με τον Άρη που είναι στην Παρθένο και σε ευνοεί ίσως αισθανθείς ότι θέλεις να χρησιμοποιήσεις τα δημιουργικά σου ταλέντα, αναπτύσσοντας καινοτόμες προσεγγίσεις στα παλιά προβλήματα σήμερα. Θα μπορούσες να διαπιστώσεις ότι η ικανότητά σου να επιλύεις προβλήματα μπορεί να ζητηθεί από τους γύρω σου. Ίσως αυτή να είναι μια καλή ημέρα για να κάνεις μια απογραφή του τι συμβαίνει στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα δώσεις και θα πάρεις από την σχέση σου. Προτίμησε ότι θέλεις να το πεις στον σύντροφό σου, αφού αυτό το διάστημα θα έχεις την πλήρη κατανόησή του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να χαλαρώσεις από θέματα δουλειάς και από αύριο έχεις να κάνεις πάρα πολλά. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι τα οικονομικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν.


Καρκίνος

Γενικά
Εάν διαπιστώσεις ότι είσαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος με μια πρόταση, μπορείς να την οργανώσεις με τρόπο που να πείσει τους άλλους για τη σημασία τους. Η οργάνωση ενός σχεδίου σήμερα μπορεί να σε βοηθήσει να πάρεις πιο εύκολα τις ιδέες σου και οι άνθρωποι θα είναι πιο πιθανό να ανταποκριθούν θετικά σε αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου που αφορούν το παρελθόν. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δεν θα βγάλεις και τίποτε. Μπορείς να πας μια εκδρομή με τον σύντροφό σου, το έχεις ανάγκη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Προσπάθησε σήμερα να φορτίσεις τις μπαταρίες σου για την εβδομάδα που έρχεται. Τα οικονομικά σου τα έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε να κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.


Λέων

Γενικά
Σήμερα η σκέψη και ο σχεδιασμός των ιδεών σου μπορεί να σε βοηθήσει να πείσεις τους άλλους για την αξία σου. Όταν αισθάνεσαι έμπνευση να βρεις λύσεις στα προβλήματα το καταφέρνεις μια χαρά. Η δημιουργικότητά σου θα δείξει ότι βρήκες πραγματικά μια πρωτοποριακή προσέγγιση για να τακτοποιήσεις τα θέματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά καλά. Πρέπει να διώξεις αμφιβολίες και κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου. Με την αγάπη σου μπορείς να τα ξεπεράσεις όλα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε προβληματίζουν αρκετά τα θέματα της δουλειάς σου αλλά σήμερα που είναι Κυριακή καλό θα είναι να ξεκουραστείς λίγο. Μην συνεχίζεις και κάνεις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν. Πρέπει λίγο να δεις με σοβαρότητα τα οικονομικά σου και να τακτοποιήσεις άμεσα ζητήματα.


Παρθένος

Γενικά
Παρθένε, είσαι άνθρωπος της αλλαγή αλλά μην ξεχνάς ότι για ορισμένους ανθρώπους η αλλαγή μπορεί να είναι εκφοβιστική. Διατύπωσε με σαφήνεια και εξυπνάδα τις ιδέες σου ώστε οι άλλοι να είναι πιο ανοιχτοί στις προτάσεις σου και να ενστερνιστούν περισσότερο τις καινοτομίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μην διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις και σε ευχαριστεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Υπάρχουν αρκετά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα. Καλό θα είναι σήμερα που είναι Κυριακή να χαλαρώσεις και να κάνεις μια αναδρομή και να θυμηθείς ότι σε ανάλογες περιπτώσεις τα κατάφερνες πάντα μια χαρά. Αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα σε εκνευρίζουν και σου χαλούν την διάθεση. Καλύτερα θα ήταν να μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις αυτή την περίοδο.


Ζυγός

Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, είσαι πιο απαιτητικός από τον εαυτό σου. Ενώ όλα μπορεί να είναι μια χαρά στη ζωή σου εσύ κάτι θα βρεις να κατακρίνεις. Ίσως η ανάγκη σου για τελειότητα είναι το αποτέλεσμα μιας επιθυμίας να λάβεις επιβεβαίωση από τους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε ευνοεί και η σχέση σου θα πάρει άλλη τροπή προς το καλύτερο. Μπαίνεις σε περίοδο που πολλά θέματα που σε προβληματίζουν θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή πλανητική περίοδο(σε ευνοεί η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιο σου) που θα κάνεις νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς γιατί έχεις φορτιστεί αρκετά αυτή την εβδομάδα. Θα σου βγουν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες και θα νευριάσεις αρκετά. Θα τα καλύψεις αλλά απόφυγε να παρασυρθείς.


Σκορπιός

Γενικά
Τα πράγματα πάνε καλύτερα για σένα και αφού το καταλαβαίνεις κάνεις τις επαφές σου ακόμα και αυτές που τις άφησες πίσω γιατί δεν ήσουνα κατάλληλα προετοιμασμένος. Από σήμερα θα είσαι πολύ συγκροτημένος θα μπορέσεις να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα έρθουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για να αποφύγεις λογομαχίες με τον σύντροφό σου, δώσε του να καταλάβει και να κατανοήσει μερικά πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς πάντα και πετυχαίνεις αυτό που θέλεις στην δουλειά σου. Σήμερα μπορείς να περάσεις χαλαρά και ευχάριστα. Τα έξοδα που έχεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Αυτό που σε διαβεβαιώ είναι να ηρεμήσεις και να ξέρεις ότι έρχονται καλύτερες μέρες.


Τοξότης

Γενικά
Σήμερα, καλέ μου Τοξότη, θέλεις ξεφύγεις από την καθημερινότητα και να απομονωθείς λιγάκι και θα βρεις πολλούς λόγους να το κάνεις. Θέλεις να βρεις τις ισορροπίες σου και να δουλέψεις πάνω σε αυτές ώστε να δημιουργήσεις και να κάνεις τα σχέδια σου για τις επόμενες μέρες ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να εμπιστευτείς τον σύντροφό σου, που έχει πάρα πολλά να σου δώσει. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο πιο χαλαρά γίνεται. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.


Αιγόκερως

Γενικά
Σήμερα θα έχεις μια ανεξάντλητη σωματική και πνευματική ζωτικότητα. Χρειάζεσαι διαρκώς νέες προκλήσεις και καινούργιες επιδιώξεις να πραγματοποιήσεις για να σε κρατούν δημιουργικό. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις λίγο γιατί έχεις κουραστεί αρκετά τις προηγούμενες μέρες για να τελειώσεις όλες αυτές τις υποθέσεις που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα αρκεί να το δώσεις να το καταλάβει και ο σύντροφός σου. Απόφυγε να προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν. Καλό θα είναι να τα ξεχάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει γιατί η Αφροδίτη από τον Ζυγό θα κάνει τους άλλους να κρέμονται από τα χείλη σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά όλα αυτά άστα για αύριο. Σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς. Συνεχίζουν να σε προβληματίζουν τα οικονομικά σου αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Θα μπεις σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν.


Υδροχόος

Γενικά
Και σήμερα θα σκέφτεσαι για πολλά θέματα αν έχεις κινηθεί σωστά ή λάθος σε κάποιες καταστάσεις. Φρόντισε να χαλαρώσεις γιατί έτσι όπως έχεις κινηθεί έχεις τακτοποιήσει πολλά θέματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα. Να ξέρεις ότι με ότι καταπιαστείς, η επιτυχία θα είναι με το μέρος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα θα είναι μεγάλος. Σήμερα θα κάνεις συζητήσεις που θα έχουν πολύ καλές βάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα έχεις μια ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα. Σήμερα που είναι Κυριακή άφησε τα όλα αυτά για την εβδομάδα που έρχεται. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα.


Ιχθύς

Γενικά
Σήμερα θα σκέφτεσαι καλά πριν πεις τη γνώμη σου, συνδυάζοντας την πείρα, τη λογική αλλά και το συναίσθημα. Η κοινωνικότητα σου θα είναι στα ύψη της και θα μπορέσεις να γνωρίσεις καινούργια άτομα που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα στο μέλλον. Τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου θα μπορέσεις να τα υλοποιήσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ο Άρης από την Παρθένο σε ευνοεί και θα έχεις τέτοια δυναμικότητα που κανένα εμπόδιο δεν θα μπορεί να σταθεί στον δρόμο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να έχεις κριτική σήμερα σε σχέση με τον σύντροφό σου. Μπορείς να βγάλεις τον ρομαντισμό σου και τον ερωτισμό – που έχεις πάρα πολύ – γιατί αν όχι θα έχεις αντιθέσεις και παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά αλλά σήμερα μπορείς να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις από την πίεση της εβδομάδας. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει να ανησυχείς γιατί από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα.
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Τα Ζωδια της Κυριακής 15/10/17 Reviewed by Τεχνολόγος Γεωπόνος on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Γεωπόνος Τ.Ε. ''Τεχνολόγος'' © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.