Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζώδια της Τετάρτης 18/10/17ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/10/2017
Κριός

Γενικά
Η επιθυμία σου να επιτύχεις τους στόχους σου μπορεί να σου προκαλέσει υπερδιέγερση και να κάνεις πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Φρόντισε να προχωρήσεις με βάση τα όρια σου και μετριοπάθεια,, γιατί έτσι θα έχεις περισσότερη ενέργεια και θα είσαι καλύτερα ώστε να μπορέσεις να τελειώσεις όλα αυτά τα θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν στην καθημερινότητα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αν αφήσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά θέλεις να κάνεις πάρα πολλά. Καθυστερήσεις και αναβολές που μπορεί να υπάρχουν, ας μην σε εκνευρίσουν. Πάρα πολλά έξοδα αλλά και έσοδα θα έχεις σήμερα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά να έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

Ταύρος

Γενικά
Για να διατηρήσεις την ικανότητά σου να αντιμετωπίσεις αξιόπιστα τις ευθύνες σου σήμερα, θα χρειαστεί πιθανώς να επανεξετάσεις τις υποθέσεις που σε απασχολούν με άλλο τρόπο. Αν ανακαλύψεις ότι πραγματικά αξίζεις και ότι έχεις κάνει πάρα πολλά μέχρι τώρα, αυτό μπορεί να κάνει ομορφότερη την μέρα σου και να σου δώσει και καινούργιες ιδέες για κάποια άλλα θέματα που θέλεις να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποια ερωτηματικά θα σε βασανίζουν σε σχέση με την συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου. Άκου. Δεν είναι ώρα να μιλήσεις ακόμα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί να μην φανούν τα θετικά των επαγγελματικών σου από την αρχή, αλλά στο μέλλον θα καταλάβεις ότι αυτές οι αλλαγές τελικά ήταν για το καλό σου. Μην αμελήσεις τίποτε και προπάντων μην αφήνεις τίποτε για αύριο. Υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που πρέπει να γίνουν τώρα.

Δίδυμος
Γενικά
Σήμερα θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να είσαι πιο κοινωνικός και θα θέλεις να συμμετέχεις σε ομαδικές εκδηλώσεις ή άλλες δραστηριότητες. Με τον Άρη που είναι στην Παρθένο και σου δίνει μεγάλη δυναμικότητα θα μπορέσεις να τελειώσεις πολλές υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν. Ίσως αποφασίσεις να συμμετέχεις σε μια ομαδική δραστηριότητα ή σε έναν οργανισμό που συμμετέχει σε μια εθελοντική προσπάθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν θα πάνε καθόλου άσχημα τα αισθηματικά σου αρκεί να μην σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Να ξέρεις ότι γίνει θα είναι πολύ καλό και με καλές συνθήκες. Κάνε οικονομικές συζητήσεις και ζήτησε αυτά που θέλεις. Μπορείς να έχεις άνοδο αυτή την περίοδο, αλλά πρέπει να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

Καρκίνος

Γενικά
Η φιλικότητα σου, η γενναιοδωρία αλλά και η ενέργεια σου σε βοηθούν πολύ προς την επίτευξη των στόχων σου. Σήμερα θα υπάρχει έντονα η αίσθηση φιλικότητας και αυτό το συναίσθημα λειτουργεί ως κίνητρο για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Σήμερα θα μπορέσεις να κινηθείς μεθοδικά για να υλοποιήσεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα η σχέση σου αν πάρεις την απόφαση να μιλήσεις στο ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, είσαι σε περίοδο που θα βρεις ταίρι που θα καλύψει όλες τις συναισθηματικές σου ανάγκες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις μόνο προγραμματισμούς αυτή την περίοδο στην εργασία σου, χρειάζεται και πράξη. Μπορείς να ρυθμίσεις κάποια χρέη του παρελθόντος. Έχεις σύμμαχους τους πλανήτες.

Λέων

Γενικά
Σήμερα, βρίσκεσαι στη μέση κάποιων υποθέσεων, καθιστώντας δύσκολο να μείνεις λίγο μόνος ώστε να μπορέσεις να σκεφτείς πιο συγκεντρωμένα. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείς να κάνεις θετικές σκέψεις ή να σκεφτείς αυτά που έχεις καταφέρει μέχρι τώρα για να παίρνεις δυνάμεις. Ο Ερμής από τον Σκορπιό σε ευνοεί και συνέχεια θα σου φέρνει καινούργιες ιδέες που θα θέλεις να τις πραγματοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κάνεις ξεκαθαρίσματα στην σχέση σου γιατί πρώτον θα έχεις λογομαχίες με το ταίρι σου και δεύτερον οι πλανήτες δεν σε ευνοούν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει να κάνεις και πράξεις μερικά πράγματα για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία στα επαγγελματικά. Θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Βάλε καλό προγραμματισμό και απόφυγε τα πολλά έξοδα.

Παρθένος

Γενικά
Σήμερα θα αισθάνεσαι αλτρουιστής και θα έχεις διάθεση να συνεισφέρεις ανιδιοτελώς τον χρόνο και τους πόρους σου για να βοηθήσεις δικά σου άτομα που έχουν ανάγκη. Οι φιλανθρωπικές προσπάθειές σου μπορεί να σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις μια αίσθηση ισορροπίας στη ζωή σου, ενώ ενεργείς επίσης με πολύ καλό πρόγραμμα για να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να εκφράσεις την αγάπη σου στον σύντροφό σου και να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την σωστή ανταπόδοση. Μην προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, γιατί αυτή την περίοδο δεν θα καταφέρεις τίποτα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις που θα σου φέρουν κάποιες αναστατώσεις. Να ξέρεις ότι η περίοδος είναι πολύ θετική και ότι κάνεις θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Έχεις πολλές υποχρεώσεις στα οικονομικά σου που πολλές φορές σου χαλούν την διάθεση. Σημασία έχει ότι ξεκινά μια περίοδος για εσένα που τα έσοδα σου θα αυξηθούν.

Ζυγός

Γενικά
Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να συνεισφέρεις για να γίνει ο κόσμος καλύτερος γιατί έτσι τον οραματίζεσαι. Έχεις πάντα μέσα σου και λόγω ζωδίου την αίσθηση δικαίου και μετά από κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο θα το κάνεις να αισθανθεί καλύτερα. Υποχρεώσεις που έχεις στην καθημερινότητα σου θα μπορέσεις να τις τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι κόντρες που είχες με τον σύντροφό σου έχουν περάσει. Καλό θα είναι το να κάνετε ένα ταξίδι, θα σας κάνει καλό και στους δύο. Προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία. Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις στην δουλειά σου χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν με συνεργάτες σου. Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και τι στόχους έχεις βάλει. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις ώστε να αυξήσεις τα έσοδα σου. Υπογραφή συμβολαίων και γραφειοκρατικά μπορείς να τα κάνεις.

Σκορπιός

Γενικά
Η διάθεση που έχεις να σκεφτείς σε βάθος όσα αφορούν την ζωή σου και να λύσεις όλα τα θέματα που σε απασχολούν θα σε βοηθήσει να το πετύχεις με πολύ μεγάλη ευκολία. Με τον Ερμή στο ζώδιο σου να σε ευνοεί μπορείς να διαπιστώσεις και να διακρίνεις ανάμεσα σε εκείνους τους τομείς της ζωής σου που παίρνουν τη δέουσα προσοχή σου και εκείνους που έχουν παραμεληθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπεις σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στα αισθηματικά σου και δεν θα έχεις και πολύ καλή διάθεση. Προβλήματα και λογομαχίες που μπορεί να προκύψουν με τον σύντροφό σου, μπορείς να τα αποφύγεις μιλώντας ήρεμα και χωρίς να αναφέρεσαι σε προβλήματα του παρελθόντος.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα σου κάνουν και προτάσεις που πρέπει να τις δεις με πολύ σοβαρότητα γιατί θα είναι συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Τοξότης

Γενικά
Με τον Άρη στην Παρθένο να σε ευνοεί σήμερα, θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να αναλάβεις πολλές πρωτοβουλίες. Μπορεί να αισθάνεσαι ψυχικά πολύ όμορφα και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Οι ιδέες που έχεις για να πραγματοποιήσεις, περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να φθάσουν στην υλοποίηση τους, είναι στο χέρι σου ώστε να δράσεις άμεσα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα μπορείς από εδώ και στο μέλλον να πας πολύ καλά στον αισθηματικό σου τομέα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για θέματα του παρελθόντος και να προσπαθήσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις πολύ καλή συνεργασία στην δουλειά σου και θα μπορέσεις να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Προτάσεις που θα σου κάνουν πρέπει να τις μελετήσεις καλά γιατί μπορεί να μην είναι έτσι τα πράγματα όπως ακούγονται. Μην πάρεις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου. Πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις.

Αιγόκερως

Γενικά
Από σήμερα μπορείς να κάνεις το πρώτο βήμα για να μπορέσεις να τελειώνεις με όλα αυτά τα θέματα που μέχρι τώρα είναι σε στασιμότητα. Νιώθεις τόσο μεγάλη εσωτερική δύναμη και πιστεύεις ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Σήμερα, κάνεις την επιλογή να κάνεις το σωστό πρόγραμμα για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σχέσεις οι οποίες είναι γερές, να ξέρεις ότι θα κρατήσουν. Θα γίνουν συζητήσεις σε έντονους τόνους . Πρέπει να δεις τι είναι αυτό που θέλεις για να μπορέσεις να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι υποχρεώσεις και πάλι θα είναι πάρα πολλές και εσύ θα πνίγεσαι μέσα στο άγχος σου. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά και να βρεις τις καλύτερες λύσεις στην δουλειά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερα τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις που έχεις από παλιά.

Υδροχόος

Γενικά
Έχεις πάρα πολλά σχέδια μέσα στο μυαλό σου που πρέπει να αρχίσεις κάποια από αυτά να τα υλοποιείς Τα έργα σου είναι μια πράξη δημιουργίας με πολλά βήματα, από τη σύλληψη ιδεών μέχρι την επικοινωνία σου και στη συνέχεια στη δράση. Με τον Ερμή που είναι στον Σκορπιό και σε ευνοεί μπορείς να κάνεις τις κινήσεις που θέλεις. Μην διστάζεις να κάνεις τις ιδέες σου πράξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Κοίταξε το μέλλον και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου, γιατί έχει κάποια παράπονα από εσένα που δεν σου τα λέει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα τα πας πολύ καλά στην δουλειά σου. Αυτή την περίοδο θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω. Μην γκρινιάζεις και προσπάθησε να τις ξεφορτωθείς από πάνω σου όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να γίνουν στα οικονομικά σου.

Ιχθύς

Γενικά
Σήμερα θα αισθανθείς μεγάλη ικανοποίηση γιατί οι ιδέες σου γίνονται πραγματικότητα ακόμη κι αν ήταν εκτός ελέγχου για κάποιο χρονικό διάστημα. Από σήμερα όμως θα έχεις τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων και θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις με πολύ μεγάλη ευκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να είσαι πιεστικός σε σχέση με το ταίρι σου. Μην λες πράγματα που μπορεί να τον εκνευρίσουν και να οδηγηθείτε σε λογομαχίες. Μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με τον σύντροφό σου, αν βγάλεις την συναισθηματικότητα που έχεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Υπάρχουν πολλά θέματα που σε απασχολούν και θέλεις να τα λύσεις. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και να υπογράψεις συμβόλαια που αφορούν το μέλλον της δουλειάς σου. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Ότι συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα, να τα χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Τα Ζώδια της Τετάρτης 18/10/17 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: