Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Χοιρινά σνίτσελ με προσούτο, ντομάτα & τυρί τσένταρ


Γρήγορα και πεντανόστιμα σνίτσελ με προσούτο, ντομάτες και τυρί τσένταρ.Μια πολύ εύκολη συνταγή για ένα πλήρες γευστικότατα γεύμα για όλη την οικογένεια.

Υλικά συνταγής
  • 4 χοιρινά σνίτσελ
  • 4 φέτες προσούτο
  • 2 κ.γ. ψιλοκομμένο φασκόμηλο, φρέσκο ή ξερό
  • 120 γρ. τριμμένο κίτρινο τυρί τσένταρ ή γκούντα
  • 2 ντομάτες ψιλοκομμένες (μόνο τη ψίχα χωρίς τη φλούδα και τα σπόρια)
  • λίγο βούτυρο για τηγάνισμα
  • αλάτι, πιπέρι
  • κρέμα γάλακτος (προαιρετικά)
Για το πανάρισμα:
  • 2 αυγά χτυπημένα
  • φρυγανιά τριμμένη
  • αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Εκτέλεση συνταγής
  • Αλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ και τα καρυκεύουμε με το φασκόμηλο. Τα αλευρώνουμε, τα περνάμε από το χτυπημένο αυγό και τα βουτάμε μέσα στην τριμμένη φρυγανιά και από τις δύο πλευρές.
  • Σε ένα φαρδύ τηγάνι ρίχνουμε λίγο βούτυρο, θερμαίνουμε καλά και τηγανίζουμε τα σνίτσελ, μέχρι να ροδίσει η κρούστα τους.
  • Τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί για λίγο και μετά σε ένα βουτυρωμένο ταψάκι. Απλώνουμε πάνω στα σνίτσελ τις φέτες από το προσούτο, στη συνέχεια τα κομματάκια ντομάτας και τέλος το τυρί.
  • Τα περιχύνουμε (προαιρετικά) με λίγη κρέμα γάλακτος και ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 180 βαθμους φούρνο για 15 λ περίπου ή μέχρι να λιώσει το τυρί. Σερβίρετε με πατάτες τηγανιτές ή πουρέ
Sintayes.gr

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Χοιρινά σνίτσελ με προσούτο, ντομάτα & τυρί τσένταρ Reviewed by Τεχνολόγος Γεωπόνος on 11:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Γεωπόνος Τ.Ε. ''Τεχνολόγος'' © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.