ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Κάθετα αντίθετος στην εκτροπή του Αχελώου ο Γιάννης Τσιρώνης


«Η λερναία ύδρα της διαφθοράς και της διαπλοκής η οποία ήταν η αίτια του κακού, σηκώνει ακόμη κεφάλι και περιμένει πότε ξανά θα παραγάγουμε πλούτο για να τον αρπάξει». Το παραπάνω δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης, κατά την διάρκεια της παράλληλης συνεδρίας που διεξήχθη στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο στη Λάρισα.

Ο κ. Τσιρώνης είπε πως πρέπει να τελειώνουμε με αυτά τα φαινόμενα, σημειώνοντας πως είναι θλιβερό να βλέπει κανείς συνεταιρισμούς που χρεοκόπησαν διότι ήταν έρμαια της διαφθοράς και της διαπλοκής.

Σχετικά με τους δασικούς χάρτες, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, απευθυνόμενος στους αγρότες δήλωσε πως για «πρώτη φορά θα πάψετε να είστε όμηροι του κάθε κομματάρχη».

Σχετικά με την διαχείριση του νερού ο κ. Τσιρώνης δήλωσε κάθετα αντίθετος στην εκτροπή του Αχελώου, τονίζοντας πως «δεν υπάρχει σε καμία χώρα η λογική να σπαταλιέται το νερό και να το παίρνουν από αλλού».

Ο κ. Τσιρώνης μίλησε μεταξύ άλλων για την τουριστική ανάπτυξη της υπαίθρου, λέγοντας πως ο τουρίστας θα πάει εκεί που υπάρχουν ζωντανά χωριά και ζωντανός αγροτικός τομέας, ενώ αναφέρθηκε και στην «Κυκλική Οικονομία», λέγοντας πως «τα υπολείμματα κτηνοτροφίας είναι πολύτιμος ενεργειακός πόρος» ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ζωοτροφές. 
zougla.gr

Aν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ

Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Κάθετα αντίθετος στην εκτροπή του Αχελώου ο Γιάννης Τσιρώνης Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: