ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Κάλεσμα του Βάκη Τσιομπανίδης προς όλους τους εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα για τις κατασχέσεις


Καλώ όλους τους προέδρους του πρωτογενούς τομέα να υποβάλουν διαβήματα διαμαρτυρίας στα υπουργεία Οικονομικών και αγροτικής ανάπτυξης για τις παράνομες κατασχέσεις των επιδοτήσεων. Φτάνει τους νεκρούς που θρηνούμε απο αυτοκτονίες στον κλάδο μας, ας βάλουμε επιτέλους τέλος στην καταστροφή φέτος άνω τον 120.000 συναδέλφων μας. 
 
Παρακαλώ όλους εσάς διαβιβάστε αυτό μου το μήνυμα σε όλους τους προέδρους οργανώσεων, συλλόγων,συνεταιρισμών, συνδικάτων, ομοσπονδιών κλπ. 
 
Είναι παράνομη τακτική 1000% στην ανοχή μας βασίζονται και ως κοινοί λωποδύτες κλέβουν το ψωμί απο τα παιδιά μας, τις ζωοτροφές απο τα ζώα μας και τα εφόδια απο τα χωράφια μας. 
 
Δευτέρα πρέπει όλοι οι μαζικοί μας φορείς να έχουν στείλει επιστολές διαμαρτυρίας. Τώρα πριν μπούνε οι επιδοτήσεις, αν μπούνε και κατασχεθούν θα είναι αργά για δάκρυα.... 

Γνωρίζοντας πως κάποιοι πρόεδροι ανήκουν στην ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν θέλουν να στενοχωρήσουν τα κόμματα που υπηρετούν , μιας και αυτά είναι υπέρ των παράνομων κατασχέσεων, αυτοί πρέπει να πιεσθούν με κάθε τρόπο απο τα μέλη τους. Στο κάτω κάτω είναι ώρα να δούμε ποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για τον πρωτογενή τομέα. 
 
zougla.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Κάλεσμα του Βάκη Τσιομπανίδης προς όλους τους εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα για τις κατασχέσεις Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:15 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: