Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Eνισχύει την τεχνογνωσία των παραγωγών κριθαριού της Κεντρικής Ελλάδας η Αθηναϊκή Ζυθοποιία


Περισσότεροι από 40 παραγωγοί συμμετείχαν στο επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργάνωσε η Αθηναϊκή Ζυθοποιία σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή, την Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου, στα Φάρσαλα. Το ολοήμερο σεμινάριο προσέφερε στους συμμετέχοντες παραγωγούς τεχνογνωσία σε θέματα πρακτικών προστασίας της καλλιέργειας, αύξησης της παραγωγής, αλλά και εφαρμογής νέων τεχνολογιών.

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, από το 2014 έχει διεξάγει συνολικά εννέα σεμινάρια επιμόρφωσης παραγωγών τόσο στις εγκαταστάσεις της Αμερικάνικης Σχολής στη Θεσσαλονίκη , όσο και σε άλλες περιοχές όπως ο Βόλος, η Λιβαδειά και η Ξάνθη. Τα σεμινάρια παρακολουθούν παραγωγοί που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, μέσω του οποίου η εταιρία εξασφαλίζει το 100% της ποσότητας κριθαριού που απαιτείται για την παραγωγή των προϊόντων της. Στις εν λόγω εκπαιδεύσεις έχουν συμμετάσχει συνολικά περίπου 400 παραγωγοί μέχρι σήμερα.

Όπως δήλωσε ο κ. Ζωούλλης Μηνάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας: «Πάγιος στόχος μας είναι να προσθέτουμε αξία στους συνεργάτες μας, ενισχύοντας την ανάπτυξη της δραστηριότητάς τους συνολικά. Έτσι, τα τελευταία χρόνια, μαζί με στρατηγικές συνεργασίες προσφέρουμε πρόσβαση σε τεχνογνωσία και νέες τεχνικές κυρίως στον αγρο-διατροφικό και τον τουριστικό τομέα. Σε αυτό το πλάνο εντάσσονται τα σεμινάρια με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή, που υλοποιούνται για τέταρτη συνεχή χρονιά.»

Το σεμινάριο επιμόρφωσης αγροτών στα Φαρσαλα υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας «Seeds for Growth» που ως στόχο έχει τη δημιουργία 5.000 ευκαιριών ανάπτυξης στον αγρο-διατροφικό, τον τουριστικό και τον επισιτιστικό τομέα. Η έμφαση του προγράμματος δίνεται στην υποστήριξη παραγωγών και νέων επιχειρηματιών, αλλά και την εκπαίδευση και επιμόρφωση επαγγελματιών σε συνεργασία με πανεπιστήμια, κοινωνικούς εταίρους και φορείς της αγοράς.
 
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Eνισχύει την τεχνογνωσία των παραγωγών κριθαριού της Κεντρικής Ελλάδας η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Reviewed by Τεχνολόγος Γεωπόνος on 6:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Γεωπόνος Τ.Ε. ''Τεχνολόγος'' © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.