Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζώδια της Κυριακής 10/12/17ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 10/12/2017
Κριός

Γενικά
Αυτή την περίοδο, Κριέ, θα νιώσεις αρκετή κούραση από διάφορες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί και φυσικά θα αισθάνεσαι (κατα)πίεση. Φρόντισε να λάβεις τα κατάλληλα μέτρα, για να αντιμετωπίσεις αυτές τις καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και κυρίως μη νευριάζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Κριέ μου, θα βγάλεις γοητεία και ρομαντισμό που θα καταπλήξουν. Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ όμορφα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απελπίζεσαι, καθώς με την κοινωνικότητα που επιδεικνύεις, είναι σίγουρο ότι θα προκύψει και η γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δυναμικότητα που επιδεικνύεις στη δουλειά σου, Κριέ, είναι αξιοθαύμαστη. Σήμερα, προσπάθησε να ξεκουραστείς για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά θέματα θα πας αρκετά καλά, αλλά μην ξεχνάς ότι πρέπει να κάνεις και λίγη οικονομία.

Ταύρος

Γενικά
Με τον Ερμή από το Σκορπιό να σε ευνοεί, Ταύρε μου, θα (χρειαστεί να) δείξεις μεγάλη δυναμικότητα για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε θέματα που αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητα. Απόφυγε τον εκνευρισμό και, με ηρεμία και καλό προγραμματισμό, θα μπορέσεις να τα καταφέρεις όλα, μια χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς τώρα, Ταύρε, που ο Άρης είναι στον Σκορπιό, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να τακτοποιήσεις πολλά θέματα στη σχέση σας, που ίσως να μη σου αρέσουν. Εσύ, που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, μην αφήνεσαι, διότι βρίσκεσαι σε περίοδο που όλα μπορούν να συμβούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε μπορείς να καταφέρεις πολλά, αλλά φρόντισε σήμερα να ξεχαστείς λίγο από θέματα που σε κουράζουν ψυχικά. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα, αλλά μην ξεχνάς τις εκκρεμότητες που έχεις να τακτοποιήσεις (πάνω στο τραπεζάκι θα δεις κάποιους φακέλους και δεν είναι προσκλήσεις για γάμους).

Δίδυμος

Γενικά
Θα προβληματιστείς, Δίδυμε, αν είναι σωστά πολλά από τα πράγματα που κάνεις. Σε διαβεβαιώνω, ότι οι στόχοι που έχεις θέσει είναι οι πλέον κατάλληλοι. Μέρα θετική η σημερινή για διευθέτηση οικογενειακών ζητημάτων. Μπορείς να τα ρυθμίσεις και να τακτοποιήσεις ενδεχόμενες εκκρεμότητες που έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς, Δίδυμε, να κάνεις πάρα πολλά για την σχέση σου, ώστε να γίνει τέλεια, αλλά και να δώσεις στο ταίρι σου όλα αυτά, που μπορεί να του λείπουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, έχεις ήδη πετύχει πολλά πράγματα, οπότε, σήμερα, που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεχαστείς από όλα αυτά που μπορεί να σε αγχώνουν. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε καλή πορεία και πολύ σύντομα θα αρχίσεις να έχεις και αύξηση των εσόδων σου.

Καρκίνος

Γενικά
Μην κρίνεις πολλές καταστάσεις, Καρκίνε, υπό το πρίσμα της παρορμητικότητας που έχεις. Πριν βγάλεις συμπέρασμα για οποιοδήποτε θέμα, να σκεφτείς καλά, ειδικά κυρίως πριν μιλήσεις. Πολλές φορές το μυαλό σου είναι τόσο γρήγορο, που, πρέπει να καταλάβεις ότι οι άλλοι δεν μπορούν να το ακολουθήσουν (εξαιρούνται φυσικά οι υπόλοιποι καρκίνοι).

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Καρκίνε, φρόντισε να αποφορτιστείς από το άγχος, που μπορεί να έχεις από άλλες δραστηριότητες, και μετά να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, Καρκίνε, απόφυγε να σκεφτείς επαγγελματικά θέματα. Φρόντισε να ξεχαστείς λίγο. Στα οικονομικά σου, μην παρασυρθείς σε πάρα πολλά έξοδα.

Λέων

Γενικά
Σήμερα, Λέων μου, επιβάλλεται να βρεις λίγο χρόνο για να απομονωθείς και να προγραμματίσεις όλα αυτά που έχεις να κάνεις. Οι ευθύνες που σε βαραίνουν το τελευταίο διάστημα είναι πάρα πολλές και οι υποχρεώσεις άλλες τόσες. Φρόντισε να δεις τα πράγματα με ψυχραιμία και, με την εύνοια του Άρη από το Σκορπιό, θα δεις τις υποθέσεις σου να στέφονται με μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τον Τοξότη, Λέων, θα σου φτιάξει την διάθεση και θα θέλεις να κάνεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου, ώστε να διώξεις μακριά καταστάσεις που σε στεναχωρούν στη σχέση σου. Εσύ, που ψάχνεις ακόμη ταίρι, με την εξαιρετική δυνατότητα επικοινωνίας που θα έχεις αυτή την περίοδο θα κατακτήσεις αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, Λέων, και σήμερα που είναι Κυριακή, ξεκουράσου και πέρασε όσο καλύτερα μπορείς. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

Παρθένος

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, φρόντισε οπωσδήποτε να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος. Κάποια σχέδια που έχεις, μπορεί να καθυστερούν, αλλά δε χρειάζεται να το βάζεις κάτω. Μπορείς πάντα και τα βγάζεις μια χαρά εις πέρας. Σε αναταραχές και εντάσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό θα ήταν να μην συμμετέχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην ξεχνάς ότι το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί, Παρθένε, και θα δεις πολλές καταστάσεις στη σχέση σου να αλλάζουν προς το καλύτερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, κάνεις πολλές προσπάθειες για να φτάσεις στην επιτυχία. Σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς, αφού όλη την εβδομάδα πιέστηκες αρκετά. Στα οικονομικά σου, καλό είναι να κάνεις ένα πλήρες πρόγραμμα για τις εκκρεμότητες που έχεις.

Ζυγός

Γενικά
Η υπομονή και η επιμονή που έχεις, Ζυγέ, είναι στα ύψη τους. Μην ανησυχείς για κάποιες υποθέσεις που σε απασχολούν, αφού στο τέλος θα έχεις το ποθητό αποτέλεσμα. Ήρεμα, λοιπόν, περίμενε τις εξελίξεις. Κάποια ξαφνικά, ευχάριστα γεγονότα θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ζυγέ μου, μπορείς να πεις ξεκάθαρα τις απόψεις σου στο ταίρι σου (εννοώ για κάποια πράγματα που θέλεις να πραγματοποιηθούν στη σχέση σου ώστε να περνάτε καλύτερα και οι δύο).

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλό είναι, Ζυγέ μου, σήμερα που είναι Κυριακή, να ξεχάσεις λίγο την πίεση των επαγγελματικών σου και να περάσεις όμορφα. Στα οικονομικά σου πρόσεξε, αλλιώς, για ακόμα μια φορά, θα παρασυρθείς σε περιττά έξοδα.

Σκορπιός

Γενικά
Με τον Άρη, που είναι στο ζώδιό σου και σε ευνοεί, Σκορπιέ, ήρθε ο καιρός να αλλάξεις μερικά πράγματα στη ζωή σου. Σταμάτα, λοιπόν, να ζεις με ψευδαισθήσεις και μη ξεγελιέσαι από διάφορες καταστάσεις, που μπορεί να επικρατούν αυτή την στιγμή. Φρόντισε να προστατέψεις τον εαυτό σου από λανθασμένες αποφάσεις και από άτομα που δε θέλουν το καλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τον Άρη που είναι στο ζώδιό σου, Σκορπιέ, η δυναμικότητά σου είναι στα ύψη και θέλεις να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Εσένα, που δεν έχεις ταίρι, βεβαιώνω ότι αυτή την περίοδο θα έρθουν τα καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, πολλά θέματα θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Σήμερα φρόντισε να ηρεμήσεις από το άγχος της καθημερινότητας. Στα οικονομικά σου, βιώνεις αρκετό άγχος για να καλύψεις τις (πολλές) εκκρεμότητες που έχεις.

Τοξότης

Γενικά
Μέρα που σε καλεί να λύσεις πολλές υποχρεώσεις και ζητήματα η σημερινή, ειδικότερα αυτά του παρελθόντος. Απόφυγε όμως τις εντάσεις, Τοξότη. Με πολύ χαμηλούς τόνους και μεγάλη επιμονή μπορείς να καταφέρεις τους στόχους σου και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Προσπάθησε να ξεκουραστείς και να βρεις τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το πλανητικό σκηνικό θα σου στρώσει έτσι τις καταστάσεις, Τοξότη, ώστε να κάνεις τη σχέση σου ιδανική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, έχεις αρκετό άγχος. Σήμερα, που είναι Κυριακή, καλό είναι να ηρεμήσεις λίγο – το έχεις ανάγκη. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις, τα άστρα δείχνουν όμως ότι κάνεις προσπάθειες για να βγεις από το αδιέξοδο.

Αιγόκερως

Γενικά
Σήμερα σε βλέπω να κινείσαι δυναμικά, Αιγόκερε, για να λύσεις όλα αυτά τα θέματα που σε απασχολούν. Μπορείς, επιπλέον, και αντιλαμβάνεσαι νωρίς κάποια προβλήματα που ίσως προκύψουν και τα προλαβαίνεις εγκαίρως. Επίσης, θα γίνουν πολλές ευχάριστες αλλαγές, που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Αιγόκερε, θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Αν μάλιστα είστε κι οι δύο αιγόκεροι, θα καταπλήξετε ο ένας τον άλλον. Η καλή σου διάθεση και η εύκολη επικοινωνία θα σε κάνουν να έρθεις περισσότερο κοντά στο σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε θα τα καταφέρεις όλα και καλά. Σήμερα, που είναι Κυριακή, δεν νομίζεις ότι πρέπει να κάνεις κάτι πιο ανάλαφρο; Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα.

Υδροχόος

Γενικά
Μείωσε το άγχος και την ένταση που έχεις, Υδροχόε, ώστε να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε σειρά. Με τον Άρη, που είναι στον Σκορπιό και σε ευνοεί, η ημέρα σου είναι πολύ εποικοδομητική σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με κάποιες εκκρεμότητες, που έχεις με άτομα της οικογένειας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης από το Σκορπιό, Υδροχόε μου, θα σε προικίσει με πολύ ερωτισμό και θα επιδιώξεις να περνάς καλά στην σχέση σου. Και αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, δεν νομίζω αυτή τη θετική περίοδο και με την εύνοια της Αφροδίτης, να μείνεις σε απραξία, αφού θα έχεις απίστευτες εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου, Υδροχόε έχεις βρει πολύ καλές λύσεις. Σήμερα, προσπάθησε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς και να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου σήμερα πρέπει να μην κάνεις καθόλου έξοδα, αφού την τελευταία περίοδο έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

Ιχθύς

Γενικά
Με τον Άρη, που είναι στον Σκορπιό, Ιχθύ μου, και σε ευνοεί, ξεκινάει μια πολύ θετική περίοδος για σένα. Στο χέρι σου είναι, να εκμεταλλευτείς έξυπνα τις δυνατότητές σου και να βαδίσεις, με πείρα και λογική, προς την επίτευξη των στόχων σου. Τώρα πια όλες οι καταστάσεις είναι στα χέρια σου και η επιτυχία δική σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την εύνοια της Αφροδίτης από τον Τοξότη, μπορείς να κάνεις κι εσύ, Ιχθύ, κάποιες αλλαγές στη σχέση σου, ώστε να ικανοποιηθεί το ταίρι σου, αλλά και (το σημαντικότερο) να περνάς καλά εσύ. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ξαφνικά θα δεχτείς προτάσεις που θα σε κάνουν να χαρείς πάρα πολύ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου έχεις καταφέρει πάρα πολλά, Ιχθύ. Σήμερα, που είναι Κυριακή, φρόντισε να αποφορτίσεις το μυαλό σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή κατάσταση, αλλά εσύ συνεχίζεις να ψάχνεις και άλλες πηγές εσόδων (το επικροτώ).

 oroskopos.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Τα Ζώδια της Κυριακής 10/12/17 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: