Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζώδια της Δευτέρας 11/12/17


ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 11/12/2017

Κριός

Γενικά
Σήμερα, Κριέ μου, πολλές ευκαιρίες παρουσιάζονται για να υλοποιήσεις τα σχέδια και τα όνειρά σου (ευτυχία, θυμίζω, είναι, να έχεις κάνει τα όνειρά σου, σχέδια). Μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Η επικοινωνία σου θα είναι στο μέγιστό της βαθμό. Θα λες τα πράγματα με το όνομά τους και θα ξέρεις τι ζητάς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχουν γίνει κάποια λάθη στη σχέση σου, Κριέ, και πρέπει να τα διορθώσεις άμεσα. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις οτιδήποτε σε προβληματίζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Κριέ μου, αρχίζουν και μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Φρόντισε να μη βγεις από το πρόγραμμά σου, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Ταύρος


Γενικά
Με τον Άρη που είναι στον Σκορπιό, Ταύρε, έχεις πολύ άγχος για όλες αυτές τις υποχρεώσεις, που έχεις σε εκκρεμότητα. Χρειάζεται σύνεση σε αυτά που κάνεις, ρεαλισμός και οργάνωση. Μην προσπαθήσεις σήμερα να τα κάνεις όλα μαζί. Η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή για σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές, Ταύρε μου, νιώθεις ότι η συμπεριφορά σου μπορεί να απομακρύνει το ταίρι σου. Άλλαξε στάση κι εξωτερικεύσου περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, θα μπουν σε μια πολύ καλή πορεία. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να ξοδεύεις χρήματα. Φρόντισε να έχεις προγραμματισμό, διότι ήδη έχεις βγει έξω από τον προϋπολογισμό σου.

Δίδυμος

Γενικά
Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι καλή, Δίδυμε, κι αυτό θα σε κάνει να βλέπεις μερικά πράγματα με θετική διάθεση. Φρόντισε να κινηθείς άμεσα για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις – κι είναι πάρα πολλές. Με ό,τι καταπιαστείς, θα το φέρεις εις πέρας με μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά, Δίδυμε. Θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου και θα έρθει και πάλι η ηρεμία που αποζητούσες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, φρόντισε να μη φορτίζεσαι και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις όμως πηγές, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Καρκίνος

Γενικά
Άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, Καρκίνε μου, θα χρειαστούν τη στήριξή σου αυτήν την περίοδο κι εσύ θα πρέπει να αποδεχτείς το ρόλο που σου ανατίθεται. Μη φοβηθείς το αποτέλεσμα των συμβουλών σου, αφού το διάστημα αυτό η κριτική σου ικανότητα είναι ορθή κι οι προτάσεις σου θα αποφέρουν το καλύτερο δυνατό για τους δικούς σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα συμβούν κάποια πράγματα στη σχέση σου, Καρκίνε, που μπορεί να μη σου αρέσουν. Καλό είναι, να μιλήσεις με το ταίρι σου για να λυθεί κάθε προβληματισμός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου θα τα πας αρκετά καλά, Καρκίνε. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για καινούργια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα νομικά ζητήματα.

Λέων

Γενικά
Με τη δυναμικότητα που σου δίνει ο Άρης από τον Σκορπιό, Λέων, η διάθεσή σου σήμερα θα είναι ευχάριστη και θα επιχειρήσεις να πετύχεις πάρα πολλά στις υποθέσεις που σε προβληματίζουν. Ξεκινάει μια περίοδος που θα μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να βάλεις σε τάξη ζητήματα, που μπορεί να είναι σε στασιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη στον Τοξότη, Λέων μου, ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του σήμερα. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και κάνε προτάσεις στο ταίρι σου! Για σένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, έχει ξεκινήσει ευνοϊκή περίοδος και θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με πολλά θέματα να σε απασχολούν στη δουλειά σου, Λέων μου, φρόντισε να μην αγχώνεσαι, αφού θα μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς έξυπνα, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Παρθένος

Γενικά
Μια ημέρα γεμάτη πάρα πολλές υποχρεώσεις για θέματα, με τα οποία θέλεις να τελειώνεις (απορώ που βρήκες χρόνο και με διαβάζεις). Μπορείς όμως, Παρθένε, να επιλύσεις πάρα πολλά προβλήματα, αν διαθέτεις την κατάλληλη υπομονή για να τα βάλεις σε τάξη. Απόφυγε να κάνεις πάρα πολλά πράγματα μαζί – αν θέλεις να τα βάλεις όλα σε μια σειρά, φρόντισε να προγραμματιστείς ορθά, ώστε να λύσεις όλα αυτά που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Παρθένε, θα περάσεις πολύ καλά σήμερα. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη και θα θέλεις να κάνεις πράγματα για να ευχαριστήσεις το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου, Παρθένε, θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές για να μπορέσεις να ισορροπήσεις μερικές καταστάσεις. Θα τα καταφέρεις και με ιδιαίτερη επιτυχία. Στα οικονομικά σου απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

Ζυγός

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ μου, ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις (ομιλώ και ως χειριστής ραντάρ). Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με μεγάλο ρεαλισμό, αλλιώς θα μπλεχτείς μέσα στις υποχρεώσεις. Κάποια σχέδια που έχεις σε εκκρεμότητα θα πάρουν καλύτερο δρόμο και θα έχεις την επιτυχία που περίμενες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αισθανθείς, Ζυγέ μου, σήμερα, ότι υπάρχει κάποια απομόνωση σε σχέση με το ταίρι σου. Μίλησε μαζί του, για να λύσεις ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν, Ζυγέ. Πρόσεξε συνεργασίες που θα κάνεις και συμφωνίες που θα κλείσεις. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα και αγορές.

Σκορπιός

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας, Σκορπιέ, προσπαθεί να σε αφυπνίσει από μερικούς παραλογισμούς, για να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις. Η αστάθεια που υπάρχει αυτή την περίοδο σε εκνευρίζει και σε ωθεί να κάνεις κινήσεις, που μπορεί να φέρουν αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις. Κινήσου, λοιπόν, με πλήρη προγραμματισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Εξωτερίκευσε σήμερα το ρομαντισμό που έχεις, Σκορπιέ, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα και ερωτικά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, Σκορπιέ. Συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα μπορείς να τα προχωρήσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο στάδιο που θέλεις για είσαι ικανοποιημένος. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα.

Τοξότης

Γενικά
Κάποια χαρούμενα γεγονότα που θα συμβούν, Τοξότη, θα σε βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις αρκετές καταστάσεις που μέχρι τώρα τις έβλεπες ως αρνητικές (η πληρωμή λογαριασμών δεν είναι μία από αυτές). Φρόντισε να αξιοποιήσεις τη θετικότητά σου κατάλληλα, για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη να είναι στο ζώδιό σου, Τοξότη, πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου κι ασχολήσου με κάποια προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο. Για σένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, οι πλανήτες είναι πολύ ευνοϊκοί για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, πρόσεχε αποφάσεις που παίρνεις και νέες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, διαφορετικά θα παρασυρθείς σε έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Αιγόκερως

Γενικά
Αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου, Αιγόκερε, θα μπορέσεις να δεις μερικές καταστάσεις πιο χαλαρά και στις πραγματικές τους διαστάσεις. Καταστάσεις, που μπορεί να είναι προβληματικές και στάσιμες, χρειάζονται πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Φρόντισε να ρυθμίσεις τώρα πολλά θέματα, που έχεις σχεδιάσει για το μέλλον, ώστε να έρθει η επιτυχία που περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Αιγόκερε, να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που έχεις στους άλλους τομείς της καθημερινότητας. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, οι πλανήτες σου δίνουν τις βέλτιστες επιρροές τους για ό,τι καλύτερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Αιγόκερε, θα είναι αρκετά ισορροπημένη, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Στα οικονομικά, φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, καθώς θα βγεις εκτός προϋπολογισμού. Οικονομικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά θέματα γενικώς ευνοούνται.

Υδροχόος

Γενικά
Σήμερα απαιτείται ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή, Υδροχόε, σε οποιαδήποτε καινούργια κίνηση (στο σκάκι και στη ζωή), αφού ο Άρης από το Σκορπιό σε ωθεί σε αρκετά παρορμητικές τάσεις, που θα σε οδηγήσουν σε δυσάρεστες καταστάσεις. Πρέπει οπωσδήποτε να μπει ένα πρόγραμμα σε ό,τι κάνεις, αν θέλεις να δεις αποτέλεσμα στις προσπάθειές σου. Θα γίνουν συζητήσεις με δικά σου άτομα για προβληματικές συνθήκες, που υπάρχουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε, απόφυγε να οδηγηθείς σε ατελείωτες συζητήσεις με το ταίρι σου, σχετικές με τα προβλήματα που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Υδροχόε, θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν τη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου, αρχίζεις και ισορροπείς πολλές καταστάσεις. Αρκετά θέματα που καθυστερούσαν τώρα, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

Ιχθύς

Γενικά
Φρόντισε να βάλεις ένα πιο σωστό πρόγραμμα, Ιχθύ μου, διότι από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα έντονου άγχους αλλά και κόπωσης, και δεν θα μπορείς να λύσεις άμεσα θέματα που σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Με την εύνοια του Άρη από τον Σκορπιό, η περίοδος είναι αρκετά κατάλληλη, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Μπορείς και με χαλαρότητα να φτάσεις στους στόχους που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, Ιχθύ. Κάποια θέματα που σε προβληματίζουν, σήμερα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, δε θα μείνεις για πολύ έτσι, καθώς με τον ερωτισμό που αναδύεις αυτή την περίοδο, σίγουρα έρχεται η γνωριμία που περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Ιχθύ, καλό είναι να αποφύγεις να κάνεις αλλαγές και κυρίως να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου έξυπνα για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου. Τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων ευνοείται.

oroskopos.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Τα Ζώδια της Δευτέρας 11/12/17 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: