ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζώδια της Τρίτης 12/12/17


ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 12/12/2017

Κριός

Γενικά
Σήμερα, Κριέ, μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλες τις δραστηριότητες που έχεις με τον καλύτερο τρόπο. Πρέπει να ξέρεις, ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος που θα είναι αρκετά θετική και θα κάνεις πολλά εποικοδομητικά πράγματα.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Κριέ μου, να αφιερωθείς λίγο περισσότερο στο ταίρι σου και άφησε τις άλλες υποχρεώσεις. Εσένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, οι πλανήτες θα ευνοήσουν αρκετά, ώστε να βρεις το καλύτερο. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ταύρος


Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, θα έχεις πολλές ευκαιρίες να διορθώσεις πολλά από τα λάθη του παρελθόντος. Για αυτό επείγει να ξεκαθαρίσεις άμεσα κάποια θέματα, που σε απασχολούν μέχρι τώρα. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές, ενώ διαθέτεις την εύνοια του Άρη από το Σκορπιό, για να δεις τα σχέδιά σου να ευοδώνονται.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα πράγματα στη σχέση σου, Ταύρε, πηγαίνουν καλά και μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα, αν εξωτερικεύσεις και τον ισχυρό ερωτισμό που έχεις.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Δίδυμος

Γενικά
Αναζήτησε μια καλλιτεχνική διέξοδο, Δίδυμε, μέσω της οποίας θα μπορέσεις να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητα και την ψυχολογική σου διάθεση. Η τέχνη, τα όνειρα και οι πνευματικές αναζητήσεις ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα. Βέβαια, μετά από όλα αυτά πρέπει να ξανασυγκεντρώσεις το μυαλό σου και να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά, ώστε να πετύχεις αυτά που θέλεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς, Δίδυμε, να περάσεις μια πολύ καλή μέρα μαζί με το ταίρι σου, αν χαλαρώσεις λίγο από το άγχος που έχεις για θέματα της καθημερινότητας.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ


Καρκίνος

Γενικά
Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητά σου, Καρκίνε, γίνονται αιτία να ηλεκτριστεί η ατμόσφαιρα επικίνδυνα. Ξεκαθάρισε και την παραμικρή αμφιβολία, που μπορεί να έχεις μέσα σου, και φρόντισε να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Η περίοδος που έρχεται θα σου φέρει μεγάλη επιτυχία στις προσπάθειές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις έντονο ερωτισμό σήμερα και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, Καρκίνε. Μια μικρή έκπληξη θα έδινε ξεχωριστή νότα στη μέρα και θα χαροποιούσε το σύντροφό σου.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ


Λέων

Γενικά
Με τον Άρη που είναι στο Σκορπιό και σε ευνοεί, σήμερα θα επιδείξεις μεγάλο δυναμισμό και ενεργητικότητα, Λέων. Θα μπορείς να ξεπεράσεις οποιαδήποτε δυσκολία ενδέχεται να παρουσιαστεί. Φρόντισε όμως να κάνεις σωστό προγραμματισμό γι’ αυτά που θέλεις να τακτοποιήσεις. Προσπάθησε να διώξεις το άγχος σου για υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Λέων μου, να μην εκνευριστείς με κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, διαφορετικά θα έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί του. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι ο Άρης στον Σκορπιό σε ευνοεί για να κάνεις τη σχέση που θέλεις.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ


Παρθένος

Γενικά
Θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά πράγματα, Παρθένε, που έμοιαζαν αδύνατα στο παρελθόν. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Μόνο μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, καθώς μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Φρόντισε να οργανωθείς και να ζητήσεις τη γνώμη δικών σου ατόμων.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Παρθένε, μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του να εξωτερικεύεσαι περισσότερο. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, αφού σε περιμένει μια νέα γνωριμία και σε βεβαιώνω, ότι θα περάσεις πολύ καλά.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ


Ζυγός

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ μου, θα προσπαθήσεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε καταπιέζουν και σε κουράζουν ψυχολογικά. Ταυτόχρονα, έχεις πολύ εκνευρισμό για υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και τα φέρνει αυτά. Ξεκινάει μια περίοδος που οι πλανήτες είναι πολύ φιλικοί μαζί σου και θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου με πολύ μεγάλη επιτυχία.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ζυγέ μου, μπορείς να περάσεις καλά, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που ίσως οδηγήσουν σε εντάσεις.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ


Σκορπιός

Γενικά
Με τον Άρη που είναι στο ζώδιό σου, Σκορπιέ, θα έρθουν κάποιες ευκαιρίες που σηματοδοτούν για σένα μια εποχή ανανέωσης. Νιώθεις την ανάγκη να βγεις έξω να διασκεδάσεις με φίλους και, γενικότερα, να αποτινάξεις από πάνω σου τις παλιές καταστάσεις. Οι πλανήτες βοηθούν σήμερα στην κοινωνικότητά σου και θα σε μεταμορφώσουν σε πόλο έλξης για εκείνους που σε ενδιαφέρουν.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα σου έρθουν πολλές ευκαιρίες σήμερα, Σκορπιέ, ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να γίνουν ιδανικές μερικές καταστάσεις. Για σένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ήρθε ο καιρός για να κάνεις τη γνωριμία που περίμενες.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩΤοξότης

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, μη φοβηθείς να ριψοκινδυνέψεις κάποιες φορές και φρόντισε να παραμείνει αναλλοίωτη η αυτοπεποίθησή σου (ε, εντάξει, ίσως να αφήσεις το bungee jumping για μια μέρα με καλύτερο καιρό). Μην κάνεις πίσω σε ό,τι και αν σου πούνε και βάλε πλώρη για να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις στο μυαλό σου. Θα δεις ότι έρχονται τόσο πολλές ευκαιρίες στον δρόμο σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά πράγματα, Τοξότη, που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου, αρχίζουν και αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες και θα βρεις μεγάλη ικανοποίηση. Εσένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ευνοούν οι πλανήτες για να κινηθείς ανάλογα και να κάνεις την γνωριμία που ήθελες.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ


Αιγόκερως

Γενικά
Ξεκινάει μια περίοδος, Αιγόκερε, που θα δεις πολλά πράγματα να αλλάζουν προς το καλύτερο. Θα δεχτείς προτάσεις αρκετά συμφέρουσες, ενώ κι η διάθεσή σου θα είναι τόσο καλή, που θα έχεις έντονο το αίσθημα της δημιουργίας. Κινήσου ανάλογα και στην κορυφή όλων βάλε τον εαυτό σου, διότι πολύ τον έχεις παραμελήσει τελευταία λόγω των υπολοίπων υποχρεώσεων.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα πράγματα, Αιγόκερε, στη σχέση σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα, αλλά προσπάθησε κι εσύ να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στο ταίρι σου.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ


Υδροχόος

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε, φρόντισε να τελειώνεις με τις δραστηριότητες που έχεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Και αν θέλεις πραγματικά να τελειώνεις, προσπάθησε να δεις τα θέματα που σε απασχολούν πιο πρακτικά και μην κολλάς τόσο πολύ στις λεπτομέρειες. Άλλωστε μπαίνεις σε μια περίοδο που θα είναι πολύ θετική και οι επιτυχίες θα διαδέχονται η μία την άλλη!


Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα φέρνει μια ηρεμία στην σχέση σου, Υδροχόε. Μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά, ακριβώς όπως θα ήθελες.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ


Ιχθύς

Γενικά
Θα θέλεις να κάνεις σημαντικές αλλαγές σήμερα, Ιχθύ μου, σε τομείς και θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν ψυχικά. Θα σου παρουσιαστούν μια σειρά από ευκαιρίες. Είναι αυτές που περίμενες και θα αποδειχθούν πολύ συμφέρουσες. Θα σε απασχολήσουν έντονα κάποια ζητήματα που αφορούν την οικογένεια.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ μου, δε θα γίνει κάτι ιδιαίτερο στη σχέση σου, αλλά εσύ συνέχισε να έχεις αυτή την καλή συμπεριφορά απέναντι στο ταίρι σου.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Τα Ζώδια της Τρίτης 12/12/17 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: