ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζώδια της Παρασκευής 15/12/17ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 15/12/2017


Κριός

Γενικά
Σήμερα, Κριέ μου, απαιτείται απόλυτη προσοχή σε αυτά που λες, διότι η ειλικρίνειά σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με άτομα, που δε θα ήθελες να σε παρεξηγήσουν. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερη διπλωματία. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και ο δυναμισμός σου στα ύψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που μπορεί να είχες στην σχέση σου, Κριέ μου, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Ξεκινάει μια καινούργια περίοδος, που πολλές εξελίξεις θα σε ευχαριστούν αρκετά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς στη δουλειά σου, Κριέ, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη, που ίσως έχουν γίνει στο παρελθόν. Στον οικονομικό τομέα θα δεχτείς προτάσεις, που θα ανεβάσουν τα έσοδά σου.

Ζώδια 2018: Ποια ζώδια θα βρουν τον απόλυτο έρωτα το νέο έτος και ποια… θα χωρίσουν!

Ταύρος


Γενικά
Με τον Άρη που είναι στο Σκορπιό και σε ευνοεί, η ενεργητικότητα και ο δυναμισμός σου, Ταύρε, θα είναι στα ύψη τους. Μπορείς να λύσεις πολλά θέματα του παρελθόντος και θα αρχίσεις να ατενίζεις το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Ξεκινά για σένα μια περίοδος, που οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν πάρα πολύ και ό,τι βάλεις στο μυαλό σου θα μπορείς να το πετύχεις άμεσα και αποτελεσματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης στον Σκορπιό ανεβάζει την επικοινωνία σου, Ταύρε, και θα έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις, που θα κάνεις με το ταίρι σου. Και αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή περίοδο, ώστε να κάνεις νέα σχέση, έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε μου, πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με ιδιαίτερη ηρεμία να λύσεις τα προβλήματα, που μπορεί να προκύψουν. Στα οικονομικά σου, μερικά θέματα που καθυστερούν μέχρι τώρα, αρχίζουν και προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.


Δίδυμος

Γενικά
Από σήμερα, Δίδυμε, πρέπει να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε θέματα που σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα και τα έχεις παραμελήσει, αφήνοντας τα να σε προβληματίζουν. Έχεις μπει σε πολύ θετική περίοδο και δεν έχεις την παραμικρή δικαιολογία για να μην τα φέρεις όλα στα μέτρα σου και να μην πετύχεις ό,τι και αν βάλεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Δίδυμε, να δώσεις βάση σε κάποια περιστατικά που μπορεί να γίνουν στη σχέση σου. Θα χαλάσεις την ψυχολογία σου και θα στεναχωρήσεις το ταίρι σου. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, σύντομα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τη γνωριμία που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, θα γίνουν κάποιες συζητήσεις σήμερα για αλλαγές που μπορεί να έρθουν. Θα τα καταφέρεις όλα και με επιτυχία. Στα οικονομικά σου, η περίοδος είναι ευνοϊκή για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων.

Πώς θα περάσουν τα ζώδια τις γιορτές των Χριστουγέννων; Ποιοι θα χωρίσουν, ποιοι θα βρούνε ταίρι και ποιοι θα κερδίσουν λεφτά;


Καρκίνος

Γενικά
Από σήμερα, Καρκίνε, θα μπορείς να δεις πολλές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα. Ευκαιρία, λοιπόν, να δεις τι πρέπει να κρατήσεις και τι όχι. Σταμάτα να καταπιέζεσαι και πρόσεξε να μη λες μερικές φορές πράγματα, που δεν τα πιστεύεις. Είσαι από τα ζώδια που έχουν πολύ δυναμισμό και βλέπεις τις καταστάσεις με αρκετό ρεαλισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα σου θα είναι πολύ ερωτική, Καρκίνε, και θα περάσεις καλά με το ταίρι σου. Μπορείς να λύσεις κάποιες υποθέσεις που σε προβληματίζουν στη σχέση σου εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Καρκίνε, θα πάει αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να περάσουν σήμερα ανεκμετάλλευτες. Στα οικονομικά, την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω από τις 20/12: Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια! (videos)

Λέων

Γενικά
Φρόντισε σήμερα, Λέων μου, να έχεις προγραμματισμό και να ξεκαθαρίσεις τις κάθε είδους εκκρεμότητες, που σε έχουν κουράσει ψυχικά. Ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος, γι’ αυτό μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αφήνοντας πράγματα του παρελθόντος ακάλυπτα. Όσο θετική κι αν είναι αυτή η περίοδος και όσες ευκαιρίες και αν σου παρουσιαστούν, να ξέρεις ότι κάποιες στιγμές πρέπει να ξεκουράζεσαι κιόλας…

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία με το ταίρι σου, Λέων μου, θα είναι στα ύψη της και θα θέλεις να αλλάξεις πολλά πράγματα στη σχέση σας, ώστε να την κάνεις ακόμη καλύτερη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, μπορεί να υπάρχουν κάποια θέματα που καθυστερούν, αλλά με τις κινήσεις που θα κάνεις, θα τα λύσεις όλα και με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, απόφυγε σήμερα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες αυτή την περίοδο.

Ο Άρης στο Σκορπιό: Πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια μέχρι τις 26 Ιανουαρίου;

Παρθένος

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, φρόντισε να οπλιστείς με θάρρος και να τολμήσεις νέα ανοίγματα. Η επιτυχία για σένα σημαίνει ανάληψη πρωτοβουλιών. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες ευνοούνται σήμερα και θα έχεις την ευκαιρία να διακριθείς σε τέτοιου είδους θέματα (πρόσκληση για το ρεσιτάλ σου δεν πήρα ακόμη και το σημειώνω). Σε κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις με πρόσωπα τού οικογενειακού σου περιβάλλοντος θα πρέπει να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα, για να προτείνεις επιτυχείς λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Παρθένε, θα περάσεις πολύ όμορφα σήμερα. Θα γίνουν συζητήσεις με το ταίρι σου, που θα σε κάνουν να αισθανθείς ακόμη καλύτερα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, κάνε υπομονή, αφού μπαίνεις σε περίοδο που οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Παρθένε, πηγαίνει αρκετά καλά και θα σου κάνουν προτάσεις για κάποιο καινούργιο ξεκίνημα. Σκέψου πολύ καλά πριν απαντήσεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες.

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις 2018 από την Άντα Λεούση με βάση την ημερομηνία γέννησής σου!

Ζυγός

Γενικά
Η μέρα απαιτεί προσοχή σε κάθε κίνηση και ενέργεια, Ζυγέ. Με τον Ερμή που είναι ανάδρομος, μπορεί να πάρεις κάποιες απογοητεύσεις, αλλά μη στεναχωρηθείς αφού θα είναι προσωρινές και δε θα συνεχιστούν στο μέλλον. Πρέπει να ξέρεις, ότι ανοίγεται μπροστά σου μια πολύ ευνοϊκή περίοδος, που σου επιφυλάσσει χαρές και επιτυχίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ταίρι σου έχει ανάγκη να σου πει μερικά πράγματα, Ζυγέ. Καλό είναι, να το πλησιάσεις και να το ακούσεις, για να μπορέσει να αισθανθεί καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ μου, πάνε αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να κάνεις πιο πολλά για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά, θα σου κάνουν προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου. Γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα ευνοούνται.


Σκορπιός

Γενικά
Έχεις την αίσθηση, Σκορπιέ, ότι δε σε καταλαβαίνουν, μα δεν έχεις δίκιο (εκτός ίσως, αν μόλις μετανάστευσες σε κάποια επαρχία της Ινδίας). Σοβαρά τώρα, όσοι σε ξέρουν καλά, κατανοούν και τους προβληματισμούς αλλά και τις ανάγκες σου. Μην κλείνεσαι, λοιπόν, στον εαυτό σου και άφησέ τους να σταθούν πλάι σου και να πορευθούν μαζί σου. Μοιράσου τις χαρές αλλά και τις ανησυχίες σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πλανήτες θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σου, Σκορπιέ, τόσο πολύ, που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας! Θα περάσεις καλά με το ταίρι σου, σήμερα. Αν δεν έχεις σχέση, να ξέρεις ότι το μέλλον σου επιφυλάσσει πολύ ωραία πράγματα…

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, Σκορπιέ. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, χωρίς να κάνεις κάποια αλλαγή. Απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα σήμερα, που αφορούν τα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό, έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.


Δείτε ακόμη: Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες ως το 2025! Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου
Τοξότης

Γενικά
Φρόντισε σήμερα, Τοξότη, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε ό,τι κάνεις, για να μη γίνουν λάθος κινήσεις. Κοίτα να μη δείχνεις και μεγάλη ευαισθησία σε αυτά που σου λένε, διαφορετικά μπορεί να κάνεις λάθος εκτιμήσεις λόγω της μεγάλης συναισθηματικότητάς σου. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Τοξότη, να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στη σχέση σου, για να ισορροπήσουν πολλές προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προτείνω να αποφύγεις να υπογράψεις συμβόλαια, αφού τα άστρα δείχνουν, ότι θα γίνουν λάθος κινήσεις που δε θα σε συμφέρουν.


Αιγόκερως

Γενικά
Προσπάθησε να ηρεμήσεις, Αιγόκερε, και να δεις τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά για να μπορέσεις να βρεις τις λύσεις, που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Δεν μπορείς να αντέξεις την ασάφεια, όμως πρέπει να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Η συμβουλή της ημέρας: για να τα βγάλεις πέρα σήμερα πρέπει να έχεις τεράστιο δυναμισμό και είναι σίγουρο, ότι όλα θα τα ξεπεράσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου, Αιγόκερε, θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις με το ταίρι σου και να περάσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στην δουλειά σου, Αιγόκερε, που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να φροντίσεις να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.


Υδροχόος

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε μου, φρόντισε να τακτοποιήσεις ζητήματα οικογένειας που μπορεί να έχεις, αφού ξεκινάει μια περίοδος, που θα πετύχεις πολλά. Η διάθεσή σου θα είναι καλή, φρόντισε μόνο να ξεκουραστείς και να κοιτάξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, καθώς τώρα τελευταία τον έχεις παραμελήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έρθουν κάποια ευχάριστα γεγονότα στη σχέση σου, Υδροχόε, που δεν περίμενες και θα κάνεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά, Υδροχόε μου. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, για να τα προλάβεις όλα και με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις και έξοδα.


Ιχθύς

Γενικά
Περίοδος, που πρέπει να αρχίσεις να εξωτερικεύεσαι και να πεις πως νιώθεις σε αγαπημένα άτομα, είναι αυτή, Ιχθύ μου. Θα δεις, ότι πολλές καταστάσεις που ήταν σε στασιμότητα στο παρελθόν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, που θα σου προσφέρουν πολλές λύσεις και ικανοποιήσεις. Μόνο μην ξεχνάς, αυτή την περίοδο, λέξη-κλειδί για σένα είναι η «χαλαρότητα».

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να εξωτερικευτείς, Ιχθύ μου, και, αν δείξεις τα πραγματικά σου συναισθήματα στο ταίρι σου, θα γίνει πολύ καλύτερη η σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου σήμερα, Ιχθύ, πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση απέναντι σε αγορές και περιττά έξοδα, διότι θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

  oroskopos.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Τα Ζώδια της Παρασκευής 15/12/17 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: