ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Σε διαβούλευση το Σχέδιο Νόμο για το ''Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής''


Την Πέμπτη θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση το Σχέδιο Νόμου για την ίδρυση και λειτουργία ,από το νέο ακαδημαϊκό έτος, του νέου Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, που θα προκύψει από τη συγχώνευση του ΤΕΙ Αθήνας με το ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ.

Το Σχέδιο Νόμου θα αφορά μόνο την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και όχι και τη συγχώνευση του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, όπως τελευταία φημολογείται.

Το κείμενο του Σχεδίου Νόμου θα παραμείνει στη διαβούλευση για περίπου μια εβδομάδα και στη συνέχεια θα πάρει το “δρόμο” για τη Βουλή, προκειμένου εντός του Γενάρη να είναι νόμος του Κράτους και από τη 1η Φεβρουαρίου να αναλάβει καθήκοντα η Διοικούσα Επιτροπή με πρόεδρο τον πρώην Πρύτανη του ΕΜΠ Κ. Μουτζούρη.

Στο μεταξύ “άκαρπη” απέβη η σημερινή συνάντηση του υπουργού Παιδείας με τους προέδρους των πέντε τμημάτων της ΣΕΥΠ του ΤΕΙ Αθήνας Ραδιολογίας, Ιατρικών Εργαστηρίων, Οπτικής, Αισθητικής-Κοσμητολογίας και Οδοντικής Τεχνολογίας . Το σχέδιο προβλέπει τη συγχώνευση των πέντε τμημάτων σε ένα με τον τίτλο “Ιατρικών Επιστημών”.

Οι δύο πλευρές θα συναντηθούν και πάλι την Τετάρτη.
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Σε διαβούλευση το Σχέδιο Νόμο για το ''Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής'' Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: