Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Μοσχαρίσιο ρολό με σπιτική σάλτσα μπάρμπεκιου


Είναι πικάντικο, εύκολο, γρήγορο, φθηνό και νόστιμο.
Ρολό με σπιτική σάλτσα μπάρμπεκιου
2 καρότα χοντροκομμένα
2 σέλερι χοντροκομμένα
1/4 ενός μέτριου κρεμμυδιού σε κύβους.
1/4 κούπας τρίμμα ψωμιού ή φρυγανιά τριμμένη
1 ασπράδι αυγού
3/4 κιλού μοσχαρίσιος κιμάς
αλάτι και πιπέρι
1/4 κούπας σπιτική μπάρμπεκιου

Για την μπάρμπεκιου:

2/3 κούπας κέτσαπ
1/2 κούπας ξύδι μηλίτη
1/4 κούπας μαύρη ζάχαρη
2 κ.γ. καυτερή πάπρικα
1 κ.γ. τριμμένο κύμινο
1 κ.γ. θαλασσινό αλάτι
1 κ.γ φρεσκοτριμμένο πιπέρι

  1. Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι και σιγοβράστε για 5 λεπτά. Απομακρύνετε το σκεύος απο την φωτιά και αφήστε το κλειστό.
  2. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 220
  3. Βάλτε τα καρότα, τα σέλερι, το κρεμμύδι, το ασπράδι, την τριμμένη φρυγανιά σε ένα μίνι πιμπερ ή σε ένα μπλέντερ. Χτυπήστε τα για λίγη ώρα, μέχρι να έχουν κοπεί καλά και να έχουν ανακατευτεί.  Βάλτε τα σε ένα μπωλάκι και βάλτε μέσα το κρέας, μαζί με αλάτι και πιπέρι.
  4. Σε ένα ταψάκι με λαδόκολα, πλάστε το κρέας σε ρολό και βάλτε το στο ταψί. Αλείψτε το με τη μισή ποσότητα της σάλτσας μπάρμπεκιου. Ψήστε για μισή ώρα περίπου. Στα μισά πασαλείψτε το κρέας με την υπόλοιπη σαλτούλα. Βγάλτε το όταν έχει ροδοκοκκινήσει και μέσα έχει ψηθεί.
  5. Αφήστε το ρολό να κρυώσει λιγάκι πριν το σερβίρετε.

 Η συνταγή της ημέρας  by Foivi Geler
 
ladytimes.gr

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Μοσχαρίσιο ρολό με σπιτική σάλτσα μπάρμπεκιου Reviewed by Τεχνολόγος Γεωπόνος on 11:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Γεωπόνος Τ.Ε. ''Τεχνολόγος'' © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.