ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τραμπ: Αφού κάνει κρύο και χιονίζει, δεν υπάρχει κλιματική αλλαγή!


Νέο "χτύπημα" μέσω twitter
Λογική Τραμπ: Κάνει κρύο και χιονίζει. Άρα δεν υπάρχει κλιματική αλλαγή και υπερθέρμανση του πλανήτη!

Ναι καλά διαβάσατε! Δεν αποτελεί έκπληξη άλλωστε. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε γνωστό από την πρώτη ημέρα της προεκλογικής του εκστρατείας ότι θεωρεί τις προβλέψεις των ερευνητών και τα επιστημονικά μοντέλα "fake news", ανάμεσα σε πολλά άλλα, που στόχο έχουν να πλήξουν τις ΗΠΑ. Γι' αυτό άλλωστε και αυτές δεν υπογράφουν, και πλέον δεν θέλουν να ακούσουν, για τη συμφωνία του Παρισιού.

Έτσι, ο δισεκατομμυριούχος ηγέτης των Ηνωμένων Πολιτειών έγραψε στο twitter:

"Στα ανατολικά, ενδεχομένως να είναι η ΠΙΟ ΚΡΥΑ Παραμονή που έχει ποτέ καταγραφεί. Ίσως θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε λίγη από αυτήν την παλιά καλή Υπερθέρμανση του Πλανήτη από την οποία η χώρα μας, αλλά καμία άλλη χώρα, ετοιμαζόταν να πληρώσει ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ για να προστατευθεί. Μαζευτείτε!"

Υπενθυμίζεται ότι ο Τραμπ έχει εξαγγείλει ήδη μέτρα υπέρ της βιομηχανίας των ορυκτών, κάνοντας στροφή 180 μοιρών σε σχέση με τους προκατόχους τους.

Τι κι αν οι πάγοι της Αρκτικής αναμένεται να εξαφανειστούν για πάντα; Τι κι αν ολόκληρα νησιωτικά κρατίδια στον Ειρηνικό (Τουβαλού, Κιριμπάτι κλπ) θα καλυφθούν από το θαλάσσιο νερό.
 
 
 
 βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Τραμπ: Αφού κάνει κρύο και χιονίζει, δεν υπάρχει κλιματική αλλαγή! Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 5:45 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: