ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Επιτροπή για τα επαγγελματικά δικαιώματα των Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕΙ - ''Των Πτυχιούχων Γεωπόνων ΤΕΙ '' ;


Επιτροπή για τα επαγγελματικά δικαιώματα των πτυχιούχων τμημάτων Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕΙ συγκρότησε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου.Επιστημονική Επιτροπή , προκειμένου να καταρτίσει Σχέδιο Πρότασης σχετικά με το πλαίσιο πρόσβασης σε επαγγελματικές δραστηριότητες, βάσει προσόντων που προσδίδουν οι τίτλοι σπουδών που αποκτούν οι πτυχιούχοι Τμημάτων Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕΙ, συγκρότησε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου.

Η Επιτροπής είναι επταμελής και έχει ως εξής:

1. Γεώργιος ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ του Βασιλείου, Γενικός Γραμματέας του ΥΠ.Π.Ε.Θ, ως Πρόεδρος, με αναπληρωτή του τον Ερρίκο-Χαΐμ ΒΕΝΤΟΥΡΑ, του Μιχαήλ .

2. Ιωάννης ΤΣΙΑΦΗΣ του Χρίστου, με την ιδιότητα του μέλους Δ.Ε.Π. Πολυτεχνικής Σχολής, με αναπληρωτή του τον Θωμά ΧΟΝΔΡΟ του Ευαγγέλου .

3. Γεώργιος ΑΛΕΞΗΣ του Κωνσταντίνου, με την ιδιότητα του μέλους ΔΕΠ Τμήματος Μηχανικών των Τ.Ε.Ι., με αναπληρωτή τον Ανδρόνικο ΦΙΛΙΟ του Ευστρατίου .

4. Αναστάσιος ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ του Νικολάου, με αναπληρωτή του τον Γεώργιο ΠΑΠΑΔΑΚΟ του Νικολάου.

5. Ιωάννης ΚΑΛΟΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ του Μάριου, με αναπληρωτή του τον Απόστολο ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ του Ιωάννη.

6. Ιωάννης Εμμανουήλ ΜΕΡΤΙΝΟΣ του Γεωργίου, με αναπληρωτή του τον Κωνσταντίνο ΚΙΤΣΑΚΗ του Αθανασίου.

7. Ευάγγελος ΣΠΥΡΟΥ του Παναγή με αναπληρωτή του τον Χρήστο ΤΣΙΤΣΗ του Αναστασίου. Για την υποβοήθηση του έργου της, η Επιτροπή μπορεί να ζητά και να έχει πρόσβαση σε κάθε απαραίτητη σχετική πληροφορία (στοιχείο, έγγραφο, αρχείο, έκθεση) από τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, την ΑΔΙΠ, τα λοιπά υπουργεία και τους εποπτευόμενους αυτών φορείς κ.λπ.
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Επιτροπή για τα επαγγελματικά δικαιώματα των Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕΙ - ''Των Πτυχιούχων Γεωπόνων ΤΕΙ '' ; Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: