Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Μοσχαράκι Osso bucco με καρότα


Osso bucco με καρότα .Κλασική ιταλική συνταγή, πεντανόστιμη.


Υλικά
  • 3-4 τεμάχια osso bucco μοσχαράκι
  • 3 κρεμμύδια
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 5 χοντρά καρότα
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • Φύλλο δάφνης και θυμάρι
  • 2-3 κουταλιές σούπας σάλτσα ντομάτας ή 2-3 ντοματούλες
  • Ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
  • Ψιλοκόψτε τα κρεμμύδια, κόψτε σε χοντρά κομμάτια τα καρότα
  • Σε κατσαρόλα ροδίστε τα μέσα σε λίγο ελαιόλαδο
  • Σβήστε τα με το λευκό κρασί, ανακατέψτε για 2-3 λεπτά
  • Ψιλοκόψτε το σκόρδο και προσθέστε το, ανακατέψτε
  • Προσθέστε τις ψιλοκομμένες ντομάτες ή τη σάλτσα ντομάτας, αλάτι, πιπέρι
  • Σε τηγάνι ρίξτε ελαιόλαδο και ροδίστε καλά το osso bucco
  • Ρίξτε το στην κατσαρόλα, προσθέστε το φύλλο δάφνης, το θυμάρι και 3 ποτήρια νερό
  • Αφήστε τα να βράσουν για 2 ώρες σε μέτρια φωτιά, ελέγξτε τα υγρά
  • Αν έχετε αμφιβολίες για το βράσιμο του κρέατος, βράστε το σε χύτρα για 45 λεπτά και μετά ρίξτε τα λαχανικά, με ανοιχτό καπάκι για άλλη 1 ώρα
 
  Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Μοσχαράκι Osso bucco με καρότα Reviewed by Τεχνολόγος Γεωπόνος on 11:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Γεωπόνος Τ.Ε. ''Τεχνολόγος'' © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.