ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζώδια της Τρίτης 02/01/18


Η ημερήσια πρόβλεψη του ζωδίου σας για Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σήμερα και τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, για τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου! Προσοχή μόνο στα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα για τους Παρορμητικούς του 2ου δεκαημέρου, λόγω της Πανσελήνου στον Καρκίνο!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 2018

Κριός

Η υποτονική σου συμπεριφορά, Κριέ, κουράζει τον περίγυρό σου και εμποδίζει τις εξελίξεις των καταστάσεων. Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Καρκίνο σε ευνοεί, γι’ αυτό μην αφήνεις κανέναν να σε ωθεί στα άκρα. Οι ρυθμοί σου μπορεί να ενοχλούν, αλλά σε εκφράζουν και οφείλεις να υποστηρίζεις το εαυτό σου όσο και αν αυτό σου κοστίζει. Πρόσεξε σήμερα τη συμπεριφορά σου, Κριέ, διότι θα έχεις πολλά νεύρα και μπορεί να στεναχωρήσεις το ταίρι σου. Αν δεν υπάρχει ταίρι, η περίοδος είναι αρκετά θετική για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις. Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στο χώρο της δουλειάς σου, Κριέ. Προσπάθησε, λοιπόν, να μην χαλάσεις κάτι λόγω του φόρτου εργασίας και του εκνευρισμού που θα έχεις σήμερα. Στα οικονομικά σου απόφυγε τα πολλά έξοδα και βάλε προγραμματισμό για υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις.

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου από τον Κώστα Λεφάκη

Ταύρος

Η υπερβολική σου ευαισθησία, Ταύρε, σε οδηγεί σε συνεχόμενα λάθη. Βάλε προτεραιότητες και μην αφήνεις κανέναν να σε χειραγωγήσει. Η ζωή σου ανήκει αποκλειστικά σε σένα και πρέπει να γνωρίζεις πολύ καλά τι πραγματικά επιθυμείς. Μόνο έτσι θα φέρεις τις καταστάσεις σε ισορροπία. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, Ταύρε. Πρόσεξε λίγο τον περίγυρό σου, διότι μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα χωρίς να υπάρχει λόγος. Οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα, Ταύρε μου, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις και να διευθετήσεις ό,τι απομένει από το παρελθόν. Φρόντισε να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου, παρόλο που τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε σήμερα να κάνεις χρηματικές συναλλαγές.

Δίδυμος

Μην εκτονώνεσαι, Δίδυμε, σε πρόσωπα και καταστάσεις, που δεν έχουν πραγματική σχέση με την ουσία των προβλημάτων σου. Η ρίζα του ζητήματος βρίσκεται μέσα στο ίδιο σου το σπίτι κι εκεί πρέπει να αναζητήσεις τη λύση. Προς το παρόν, περιορίσου σε ήρεμες συζητήσεις και παρατήρηση των γεγονότων. Μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα για τη σχέση σου, Δίδυμε, και να κινήσεις έτσι τις καταστάσεις, ώστε να είσαι καλά εσύ, αλλά και το ταίρι σου. Θα κυλήσει αρκετά ομαλά η μέρα σου, Δίδυμε, στα επαγγελματικά σου. Μπορείς και ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα, καθώς ο δυναμισμός σου είναι στα ύψη. Στα οικονομικά, πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις πολλές εκκρεμότητες να καλύψεις. Φρόντισε να μη σε πιάνει η χαλαρότητα και προγραμματίσου περισσότερο για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

Ζώδια 2018: Ποια ζώδια θα βρουν τον απόλυτο έρωτα το νέο έτος και ποια… θα χωρίσουν!

Καρκίνος

Η έντονη διάθεσή σου, Καρκίνε, να ασχοληθείς με τα κοινά, σε απομακρύνει από τα αγαπημένα σου πρόσωπα και γίνεσαι αντικείμενο σχολιασμού. Η Νέα Σελήνη, που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου, σε ωθεί να δώσεις χώρο σε καταστάσεις που θεωρείς απαγορευτικές μέχρι τώρα και ίσως διαπιστώσεις, πως η απόλυτη στάση σου ευθύνεται για πολλές σημαντικές απώλειες. Ευκαιρία, λοιπόν, να αλλάξεις τακτική. Φρόντισε σήμερα, Καρκίνε, να κάνεις κάποια βήματα και να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Η δουλειά θα πάει πολύ καλά σήμερα, Καρκίνε. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές, ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Τα έσοδα σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε άλλες πηγές, θα αυξηθούν.

Ο Άρης στο Σκορπιό: Πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια μέχρι τις 26 Ιανουαρίου;

Λέων

Η εξωτική προσέγγιση των καταστάσεων, Λέων, μαζί με τον απίστευτα χαλαρό και ήρεμο ρυθμό σου, γίνεται αντικείμενο θετικής παρατήρησης από πολλούς γύρω σου. Η ευτυχία είναι προσωπική σου κατάκτηση και στηρίζεται σε βαθιά φιλοσοφία. Οι πλανήτες έχουν ακόμη πολλά δώρα για σένα. Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, Λέων. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ ευχάριστη. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να το κάνεις να νιώσει καλύτερα. Θα υπάρχει πάρα πολύ δουλειά σήμερα, Λέων μου, κι εσύ θα νιώθεις μεγάλη κούραση. Μπορείς να ετοιμάσεις έναν προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που είναι πιεστικά. Στα οικονομικά σου, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, όμως καλό είναι πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς τις εκκρεμότητες που έχεις και πρέπει να τακτοποιήσεις.

Κρόνος στον Αιγόκερω: Φουρτούνες για 4 ζώδια μέχρι το 2020! Αναλυτικές προβλέψεις

Παρθένος

Η δημιουργικότητά σου, Παρθένε μου, βρίσκεται σε έξαρση, αλλά δυστυχώς οι συνθήκες δεν ευνοούν ακόμα την αξιοποίησή της. Συγκράτησε τις ιδέες σου και σε κατάλληλο χρόνο θα καταφέρεις να τις εμπλουτίσεις δυναμικά! Κάποιος προσπαθεί να σε αναδείξει, αλλά υπάρχουν εμπόδια ακόμα.βΣήμερα, Παρθένε, μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου. Απόφυγε όμως να εκνευριστείς. Μπορείς και αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει στη δουλειά σου, Παρθένε, και οι ιδέες που έχεις, θα μπορέσουν να δώσουν λύσεις σε θέματα που σε προβληματίζουν. Στα οικονομικά σου, προβλήματα του παρελθόντος θα αρχίζουν και ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας από 1 έως 7 Ιανουαρίου 2018!

Ζυγός

Μην επιτρέπεις σε κανέναν, Ζυγέ, να σε διασύρει χρησιμοποιώντας τις ακραίες σου συμπεριφορές. Περιόρισε τις υπερβολές στη συμπεριφορά σου και δείξε μεγαλύτερο σεβασμό σε όσους βρίσκονται δίπλα σου. Η Νέα Σελήνη, που γίνεται σήμερα στον Καρκίνο, σε ευνοεί και μία καινούργια περιπέτεια έρχεται να σε χαροποιήσει αρκετά. Στη σχέση σου, Ζυγέ μου, πολλές καταστάσεις που μπορεί να σε προβλημάτιζαν, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Φρόντισε, λοιπόν, να εκμεταλλευτείς τις συνθήκες. Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, στο σημείο που θέλεις εσύ, αλλά για άλλη μια φορά θα ξεκινήσεις να κάνεις καινούργια σχέδια. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις, για αύξηση ή τακτοποίηση των οικονομικών σου, ευνοούνται.

Σκορπιός

Η ανάγκη σου, Σκορπιέ μου, για αναγνώριση ξεπερνάει το σεβασμό σου για τους άλλους και γίνεσαι (δυστυχώς) αντιπαθής. Μην χάνεις τόσο άδοξα την ουσία των καταστάσεων, διότι δε θα οδηγηθείς πουθενά και θα απογοητευτείς. Μη βιάζεσαι να κερδίσεις το χαμένο χρόνο με απρόσεκτες κινήσεις! Η σχέση σου, Σκορπιέ, θα πάρει άλλη τροπή προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Οι καταστάσεις στη δουλειά σου, Σκορπιέ, είναι μία χαρά, παρόλο που εσύ συνεχίζεις να θέλεις να τις κάνεις ακόμη καλύτερες. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς πάντως να προχωρήσεις σε οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα σου.

Τι φέρνει η Πανσέληνος στις 2 Ιανουαρίου στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω


Τοξότης

Η προσωπική σου ζωή, Τοξότη, και η έντονη κοινωνικότητα σου συχνά συζητιούνται. Μείνε μακριά από παντός τύπου σχολιασμούς, που δεν έχουν να σου προσφέρουν το παραμικρό. Η επιτυχία είναι σε πολύ αρχικό στάδιο και η ουσία βρίσκεται στην ψυχική σου ηρεμία και την καλή φυσική κατάσταση. Μερικά θέματα στη σχέση σου, Τοξότη, σε προβληματίζουν αρκετά. Μίλησε με το ταίρι σου και απόφυγε να παίρνεις όλες τις καταστάσεις πάνω σου. Μπορείς, Τοξότη, να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου, που είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θέλεις να κάνεις, ευνοούνται. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς στα οικονομικά σου, μην απαντήσεις, πριν τις σκεφτείς καλά.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Καρκίνο, Αιγόκερε, σε ευνοεί και τώρα νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται σε πολλά επίπεδα της ζωής σου. Μία πρόταση που θα δεχτείς, κρύβει κινδύνους που δεν φαίνονται εξ αρχής. Πρόσεξε και παρατήρησε όλες τις παραμέτρους, πριν αποφασίσεις για τον τρόπο που θα προχωρήσεις. Το μέλλον σου χαρίζει και άλλες ευκαιρίες για πρόοδο. Σήμερα, Αιγόκερε μου, μπορείς να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, αφού ο ερωτισμός σου, αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα κάνουν το κλίμα πάρα πολύ ευχάριστο. Δε θα πρέπει να έχεις άγχος για το παραμικρό στη δουλειά σου, Αιγόκερε, αφού έχεις δρομολογήσει τα θέματά σου, με τόσο πλήρη τρόπο που όλα θα πάνε καλά. Στα οικονομικά σου, η ημέρα προσφέρεται να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη, αλλά και ανοίγματα που έχεις κάνει, και δεν έχεις καλύψει ακόμη.

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις 2018 από την Άντα Λεούση με βάση την ημερομηνία γέννησής σου!

Υδροχόος

Μην αμφιβάλλεις, Υδροχόε, πως οι κακές στιγμές που πέρασες αποτελούν πλέον οριστικά παρελθόν. Πρόσφατα, ο δρόμος που άνοιξε μπροστά σου σε οδήγησε εκεί που είχες ονειρευτεί. Μη ζεις με το φόβο της ανατροπής. Απόλαυσε την ευτυχία που σου αξίζει με σεβασμό αλλά και ηρεμία. Η σχέση σου έχει αρχίσει και πηγαίνει καλά, Υδροχόε. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για την κοινή πορεία σας. Στη δουλειά σου, Υδροχόε, σήμερα θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα διώξεις από πάνω σου καταστάσεις που σταματούν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου, σήμερα απόφυγε οποιαδήποτε επένδυση και μην παρασυρθείς σε πολλά έξοδα.

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις 2018 από την Άντα Λεούση με βάση την ημερομηνία γέννησής σου!

Ιχθύς

Ο υπερβολικός συναισθηματισμός σου, Ιχθύ, σε κρατά νοσταλγικά στο παρελθόν. Η ζωή σου δίνει ευκαιρίες να προχωρήσεις και να βελτιώσεις το παρόν, οπότε μην προσκολληθείς σε αυτά που πέρασες, όσο όμορφα και αν ήταν. Δείξε σεβασμό στο παρελθόν, αλλά εστίασε σε αυτά που θα έρθουν. Στη σχέση σου, όλα θα πάνε αρκετά καλά. Απόφυγε να πέφτεις ψυχολογικά από κάποια θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Στα επαγγελματικά σου, θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα που φέρνουν πίσω τα σχέδιά σου και σταματούν την πορεία σου. Στα οικονομικά σου, οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Φρόντισε τώρα, που μέρα με την μέρα θα καλυτερεύουν τα οικονομικά σου, να συμπεριφερθείς ανάλογα.

  Oroskopos.gr
Τα Ζώδια της Τρίτης 02/01/18 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: