Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζώδια της Δευτέρας 08/01/18


ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 8/1/2018

Και η τύχη συνεχίζεται Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, του 2ουδεκαημέρου! Ο Ήλιος και η Αφροδίτη σε Εξάγωνο με τον Δία, φέρνει ιδιαίτερα χαρμόσυνες και τυχερές εξελίξεις, σε όλους τους τομείς της ζωή σας! Η εβδομάδα ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς, αφού και το Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα δίνει στα συγκεκριμένα Ζώδια, πάθος, χρήμα, δύναμη και ερωτισμό!

Κριός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις του 2018 από τον Κώστα Λεφάκη

Διαπληκτισμοί, νεύρα και έντονες διαφωνίες, Κριέ, δυσκολεύουν την εξέλιξη των γεγονότων. Προσπάθησε να συγκρατηθείς και μην αδιαφορείς για τους λόγους που δημιουργούν όλη αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση. Κάποιες πληροφορίες για υπονομευτική συμπεριφορά γνωστών σου προσώπων, σε βοηθούν να ξεπεράσεις ευκολότερα τα προβλήματα. Δείξε υπομονή και σοβαρότητα. Σήμερα, Κριέ μου, προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσεις για κάποια προβλήματα που μπορεί να περνάει αυτή την περίοδο. Για σένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα, αφού η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε ευνοεί για καινούργια γνωριμία. Κινήσου με μεθοδικότητα και με δυναμισμό, Κριέ, στα επαγγελματικά σου, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Μπορείς σήμερα να συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις 2018 από την Άντα Λεούση με βάση την ημερομηνία γέννησής σου!


Ταύρος

Διαφωνίες και ασάφεια, Ταύρε, σε αποσυντονίζουν και πιθανόν να γίνεσαι πιεστικός στις διεκδικήσεις σου. Σήμερα, που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, οι προοπτικές αλλάζουν και θα χρειαστείς υπομονή στην αναμονή των θετικών εξελίξεων. Μην αντιδράς σπασμωδικά σε τυχόν προβλήματα, αντίθετα δέξου την εξέλιξη στο ρυθμό που παρουσιάζεται. Μπορείς να περάσεις μια πολύ καλή μέρα με το ταίρι σου, Ταύρε, αν μειώσεις τον εκνευρισμό και την ένταση που έχεις από άλλα θέματα που σε απασχολούν. Στη δουλειά σου, Ταύρε, αυτή την περίοδο δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν σημαντική επιτυχία! Έχεις φέρει τα οικονομικά σου σε μια ισορροπία, γι’ αυτό απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα και αγορές.
 
Δίδυμος
Ασάφεια, Δίδυμε, χαρακτηρίζει τις επικοινωνίες σου σε κοινωνικό επίπεδο. Μη χάνεις την εμπιστοσύνη σου, επειδή δεν μπορείς να εκτιμήσεις την κατάσταση. Ευκαιρίες θα σου παρουσιαστούν, που θα σε οδηγήσουν σε νέους δρόμους. Πρόσεξε στον οικογενειακό τομέα συζητήσεις, που μπορεί να εξελιχθούν σε λογομαχίες! Οι ενοχές που έχεις, Δίδυμέ μου, για το πόσο προσφέρεις στη σχέση σου, παίρνουν τέλος, αφού μπαίνεις σε μια περίοδο, η οποία θα είναι καλή για τον έρωτά σας. Στα επαγγελματικά, Δίδυμε, η τυπικότητα και η υπευθυνότητα που έχεις θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σήμερα στα οικονομικά, καθώς θα προκύψουν έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2018!

Καρκίνος

Μην ωθείς τις καταστάσεις στα άκρα, Καρκίνε, διότι υπάρχει κίνδυνος να ανατραπούν πολλά δεδομένα και να χάσεις τα κεκτημένα σου. Σε επικίνδυνο σημείο βρίσκεται και το κλίμα στην οικογένεια, όπου οι διαμάχες δημιουργούν απογοητεύσεις και αποκαλύψεις παλαιών μυστικών. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και συγκράτησε την ανασφάλεια, που μόνο να σε εμποδίσει μπορεί στην τακτοποίηση των καταστάσεων. Η σχέση σου, Καρκίνε, θα πορευτεί όμορφα σήμερα. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε ευνοεί να λύσεις προβληματικά θέματα που σε απασχολούν. Κι εσένα, που ακόμη ψάχνεις να βρεις ταίρι, βεβαιώνω, ότι δε θα αργήσει να έρθει η γνωριμία που θα σε κάνει να χαρείς! Στα επαγγελματικά, Καρκίνε μου, θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει να αρχίζουν να υλοποιούνται. Στα οικονομικά, πρέπει σήμερα σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις, να προσέχεις αρκετά, διότι κρύβονται αρκετές παγίδες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 2018

Λέων

Θα έχεις πολύ καλές εξελίξεις την επόμενη περίοδο, Λέων. Πολλά γεγονότα γεμίζουν την καθημερινότητά σου, όμως καλό είναι, να αξιολογήσεις με ώριμη σκέψη τον τρόπο δράσης σου, προκειμένου να αποφύγεις καθυστερήσεις που θα εμποδίσουν την πορεία σου. Η ικανοποίηση που περιμένεις αργεί ακόμα, σύντομα όμως κάποια φιλικά σου άτομα σε ενισχύουν με τη θετική τους πρόθεση και εισπράττεις αναγνώριση για τις προσπάθειές σου. Θα έχεις έντονο ερωτισμό σήμερα, Λέων μου, και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Φρόντισε να του κάνεις κάποια μικρή έκπληξη. Τα επαγγελματικά σου, Λέων, θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φέρει τη δουλειά σου σε σημείο, που θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι όμως σε περίοδο, που θα σου κάνουν προτάσεις με αποτέλεσμα να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου από τον Κώστα Λεφάκη

Παρθένος

Μια επανεμφάνιση ανθρώπου από το παρελθόν, Παρθένε, σε ξαφνιάζει και σε προβληματίζει για τις προθέσεις του. Να είσαι προσεκτικός και εγκρατής, και φρόντισε να αφήσεις αρκετό χρόνο, προκειμένου να εξαντλήσεις κάθε πιθανή πηγή πληροφοριών που θα σε βοηθήσει να αξιολογήσεις σωστά τις προθέσεις του. Μην βιαστείς, διότι η τωρινή σου στάση θα αποτελέσει βάση για τη μελλοντική εξέλιξη. Φρόντισε, Παρθένε, να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες στη σχέση σου, κι επιπλέον μην κλείνεσαι σήμερα στον εαυτό σου. Σε βεβαιώνω, ότι έτσι θα περάσεις πολύ καλά. Στα επαγγελματικά, Παρθένε, πρέπει να λύσεις προβλήματα σε θέματα, που είναι στάσιμα εδώ και καιρό. Στα οικονομικά φρόντισε σήμερα να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις, για να φύγει λίγο άγχος από πάνω σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ο Άρης στο Σκορπιό: Πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια μέχρι τις 26 Ιανουαρίου;

Ζυγός

Σε ετοιμότητα θα πρέπει να βρίσκεσαι το ερχόμενο διάστημα, Ζυγέ μου, προκειμένου να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ευκαιρίες που εμφανίζονται ξαφνικά και ολοκληρώνουν προοπτικές του παρελθόντος. Μην αφήνεσαι στις επιθετικές σου διαθέσεις, αλλά προσπάθησε σήμερα να αποφύγεις την εκτόνωσή τους προσωρινά, μέχρι να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, Ζυγέ, σου δίνει πολύ ερωτισμό και θα κάνεις το ταίρι σου και περνάει ιδιαίτερα καλά μαζί σου. Εσένα, που ακόμη έχεις μοναξιά, η Αφροδίτη θα ευνοήσει για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις! Τα επαγγελματικά, Ζυγέ μου, αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις πολύ καλές αποδόσεις. Στα οικονομικά, μπορείς να αυξήσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες έξυπνες αλλαγές που είσαι σε θέση να κάνεις.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Κρόνος στον Αιγόκερω: Φουρτούνες για 4 ζώδια μέχρι το 2020! Αναλυτικές προβλέψεις

Σκορπιός

Σήμερα, Σκορπιέ, το κοινωνικό σκηνικό αλλάζει και σου προσφέρει πλήρη επαναπροσδιορισμό των σχέσεών σου. Η μοναξιά και η αίσθηση απομόνωσης που βίωσες πρόσφατα εξαφανίζονται και οι σχέσεις σου ξεκαθαρίζουν από κάθε τι που σε στεναχωρεί. Κάποιες δυσκολίες που ακόμη βιώνεις, σιγά – σιγά εξασθενούν και τελειώνουν οριστικά. Σήμερα, Σκορπιέ μου, θα έχεις συζητήσεις με το ταίρι σου. Τα πράγματα θα πάνε ευχάριστα και θα δεις πολύ καλά αποτελέσματα. Τα επαγγελματικά, Σκορπιέ, θα είναι γενικώς καλά, αλλά μερικές καθυστερήσεις θα σε εκνευρίσουν. Στα οικονομικά, θα έχεις ροπή να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε σήμερα να συγκρατηθείς, διότι θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Aυτά Τα 4 ζώδια είναι τα τυχερά του 2018

Τοξότης

Αναγνώριση της δημιουργικότητας σου, των ταλέντων σου και της καλής σου καρδιάς, Τοξότη μου, θα πάρεις από τον κοινωνικό σου περίγυρο σήμερα και θα σου δοθεί η δυνατότητα να διεκδικήσεις ό,τι επιθυμείς, παρακάμπτοντας αντιδράσεις και εμπόδια. Προτάσεις που θα ακολουθήσουν, σε οδηγούν σε επιτυχία. Φρόντισε σήμερα, Τοξότη, να προσέχεις σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου. Μπορεί να προκληθούν αντιπαραθέσεις, χωρίς να το καταλάβεις! Πρόσεξε κάποιες παγίδες, Τοξότη, που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό τομέα. Στα οικονομικά, θα αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ τα έσοδά σου θα ξεκινήσουν να αυξάνονται.

Αιγόκερως

Η κακή αναμετάδοση πληροφοριών και γεγονότων, Αιγόκερε μου, προσωρινά σου δημιουργεί αναστάτωση. Με λίγη υπομονή το σκηνικό ξεκαθαρίζει, η αλήθεια επικρατεί, οι καταστάσεις μπαίνουν σε τροχιά και επανέρχεται η αρμονία. Απόφυγε σήμερα κάθε συμμετοχή σε συζητήσεις και αποσύρσου, για να σκεφτείς καλύτερα πριν πράξεις. Σήμερα, Αιγόκερε, πρόσφερε στο ταίρι σου με έργα και όχι με λόγια. Θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες να του δώσεις αυτά που αναζητάει. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, ήρθε το διάστημα για να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Οι δυνατότητες, Αιγόκερε μου, που έχεις στον επαγγελματικό τομέα είναι πολλές. Μη χαλαρώσεις στο ελάχιστο και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις. Στα οικονομικά, προτάσεις που μπορεί σήμερα να σου κάνουν να τις δεχτείς, αφού θα είναι συμφέρουσες για εσένα.

Υδροχόος

Σήμερα, Υδροχόε, οι καθυστερήσεις του παρελθόντος τελειώνουν και η δράση ξεκινά με θετικά αποτελέσματα. Η διάθεσή σου βελτιώνεται αισθητά και σκέφτεσαι να ξεκινήσεις δραστηριότητες, που ονειρεύεσαι εδώ και καιρό, χωρίς να τολμάς την πραγματοποίησή τους. Αφέσου στην εύνοια των πλανητών και το αποτέλεσμα σύντομα θα σε δικαιώσει. Θέλεις, Υδροχόε μου, να κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν στη σχέση σας και να μιλήσεις για την πορεία της. Απόφυγε, Υδροχόε μου, να εκνευριστείς σήμερα στη δουλειά σου, διότι θα δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν προτάσεις που θα βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ιχθύς

Οι εξελίξεις είναι ανατρεπτικές, Ιχθύ, και κρύβουν αποκαλύψεις μεγάλων μυστικών και εκδηλώσεις παρόρμησης. Η διάθεσή σου να προσφέρεις και να δημιουργήσεις, μπλοκάρει και οι καταστάσεις δε βρίσκονται και στο καλύτερο επίπεδο. Να προσέχεις σε συζητήσεις μέσα στην οικογένεια και μη βιαστείς να οδηγηθείς στη λήψη αποφάσεων. Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, Ιχθύ, για κάποιες καταστάσεις, πριν ακόμη συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν μιλήσεις μαζί του, θα αλλάξεις απόψεις. Σήμερα, Ιχθύ, έχεις τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου, πρέπει να μην κάνεις καθόλου καινούργια ανοίγματα, που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.

  Oroskopos.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Τα Ζώδια της Δευτέρας 08/01/18 Reviewed by Τεχνολόγος Γεωπόνος on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Γεωπόνος Τ.Ε. ''Τεχνολόγος'' © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.