Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζώδια της Παρασκευής 12/01/18


ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 12/1/2018
Η Σελήνη στον Τοξότη σήμερα, φέρνει αισιοδοξία, χαρά, καλοπέραση, επικοινωνιακή διάθεση και ανανέωση συναισθηματική! Προσοχή μόνο στις μεγάλες προσδοκίες το βραδάκι, που κοντράρεται με τον Ποσειδώνα!

Έντονες όψεις Ηλίου - Αφροδίτης: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου! Φουρτούνες για αυτά τα 3 ζώδια!

Κριός

Κάποιες αλλαγές, Κριέ, έχουν ήδη φανεί στον ορίζοντα, όμως δε θα πρέπει να κάνεις καθόλου βιαστικές ενέργειες με κατεύθυνση την οικογένεια. Η κατάσταση παραμένει κρίσιμη, οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες και η υπομονή είναι η καλύτερη λύση. Δώσε χρόνο και μην ρισκάρεις το παραμικρό ακόμη. Σήμερα, Κριέ, απόφυγε να περάσεις το δικό σου στη σχέση σου, από πείσμα και μόνο, διότι, σε προειδοποιώ, θα έχεις εντάσεις με το ταίρι σου. Στους αδέσμευτους, η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα φέρει πολύ καλές εξελίξεις για νέα γνωριμία. Στη δουλειά σου, Κριέ, πρέπει σήμερα να προσέχεις σε αποφάσεις που παίρνεις. Συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα καλύτερα να τα αφήσεις για αργότερα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Τα ζώδια της εβδομάδας από 8 έως 14 Ιανουαρίου 2018!

Ταύρος

Οι καλύτερες προοπτικές για την ανάδειξη της δημιουργικότητας σου, Ταύρε, φαίνονται τώρα στον ορίζοντα και πολλά πρακτικά εμπόδια εξαφανίζονται με ευκολία. Φίλοι και συνεργάτες εκφράζουν το θαυμασμό τους και η θετική σου διάθεση δημιουργεί πολύ ευχάριστο κλίμα στις κοινωνικές σου συναναστροφές. Σήμερα, Ταύρε, θα πρέπει οι απόψεις σου να είναι ακλόνητες στη σχέση σου, ώστε να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις πράγματα που σε έχουν προβληματίσει. Στα επαγγελματικά σου, Ταύρε, πρέπει να προσέχεις σε καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να περιοριστείς, διότι θα παρασυρθείς σε έξοδα και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Ωροσκόπια 2018: Πώς θα πάνε τα οικονομικά σας τη νέα χρονιά;

Δίδυμος

Πολλές ευθύνες, Δίδυμε, και υποχρεώσεις σε βαραίνουν από το παρελθόν και απαιτούν να βρεις λύση. Θα έχεις βοήθεια μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον και θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις (με μια μικρή δυσκολία ειν’ η αλήθεια) αρκετές εκκρεμότητες. Η καλή σου αντίληψη σήμερα σε προφυλάσσει από πολλές παγίδες και αποφεύγεις τον κίνδυνο να εκτεθείς. Σήμερα, Δίδυμε, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, αφού αν δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα, θα καλυτερεύσουν πολλές καταστάσεις. Ο επαγγελματικός τομέας, Δίδυμε, θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να δείξεις υπομονή, ώστε να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις και ακόμη είναι στάσιμες. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, διότι θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις!

Καρκίνος

Το διάστημα αυτό, Καρκίνε, είναι κατάλληλο για ξεκούραση και εσωτερική αναζήτηση. Η επικοινωνία με το ανώτερο κομμάτι του εαυτού σου βρίσκεται μπλοκαρισμένη εδώ και καιρό μέσα στο αδιάκοπο τρέξιμο της καθημερινότητας και των προβλημάτων της. Τώρα θα καταφέρεις να απεμπλακείς από πολλά βάρη και να σκεφτείς όσο χρειάζεσαι. Με τις καλές επιρροές των πλανητών, Καρκίνε, η μέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Σε σένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες (αφού τώρα είναι η Αφροδίτη στον Αιγόκερω) για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις Στα επαγγελματικά σου σήμερα, Καρκίνε, θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις. Αρχίζεις και ισορροπείς πολλές συνθήκες στα οικονομικά σου. Αρκετά θέματα που καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

ΖΩΔΙΑ: Ετήσιες προβλέψεις 2018 από τη Λίτσα Πατέρα

Λέων

Εύστοχες κινήσεις που θα οργανώσεις τώρα, Λέων, σε οδηγούν σε διόρθωση λαθών του παρελθόντος, ενώ συμφωνίες θα οδηγήσουν σε νέες προοπτικές. Μία γνωριμία σε εντυπωσιάζει και σου δημιουργεί νέους ορίζοντες στον τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης ολόκληρης της ζωής σου, οδηγώντας σε μεγάλες αλλαγές. Σήμερα, Λέων, θα έρθουν κάποια ευχάριστα γεγονότα στη σχέση σου, που δεν τα περίμενες. Θα χαρείς κι εσύ, αλλά περισσότερο το ταίρι σου! Πολλά επαγγελματικά θέματα, Λέων, που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, τώρα θα αρχίσουν να βρίσκουν τις λύσεις τους, με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά, κινήσου προσεκτικά για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Η τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων ευνοείται σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις του 2018 από τον Κώστα Λεφάκη

Παρθένος

Αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα έχεις τώρα, Παρθένε, και θα χρειαστεί να διαμορφωθεί με αυστηρότερη επιλογή προτεραιοτήτων, για να ανταπεξέλθεις με επιτυχία. Κύριος στόχος είναι να καταφέρεις να κρατήσεις μία σταθερότητα για όσο καιρό χρειαστεί, ώστε αυτή να αποδώσει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Σήμερα, Παρθένε μου, φρόντισε να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, καθώς με τις δραστηριότητες που έχεις, δε μπορείς να χαρείς κάποια πράγματα. Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, θα έχεις εντάσεις, αλλά και πολλά προβλήματα που δεν περίμενες. Φρόντισε σήμερα να βάλεις όλο το ταλέντο που έχεις, για να τα ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, πρέπει να δεις ποιες υποχρεώσεις έχεις να καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις 2018 από την Άντα Λεούση με βάση την ημερομηνία γέννησής σου!

Ζυγός

Ένα νέο ξεκίνημα σου προσφέρεται, Ζυγέ, και πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά, πως θα το αξιοποιήσεις, αλλά και αν σε οδηγεί εκεί που πραγματικά επιθυμείς. Δείξε μεγαλύτερη συνέπεια και συγκέντρωση, εμπιστέψου τον εαυτό σου και υποστήριξε τις αποφάσεις που θα πάρεις. Οι πλανήτες σε ευνοούν και δικαιώνεσαι με το αποτέλεσμα. Έχεις πολλές δυνατότητες και ταλέντο, Ζυγέ, για να συμπαρασταθείς στο ταίρι σου και να το στηρίξεις ψυχολογικά στα προβλήματα που έχει αυτή την περίοδο. Θα έχεις αρκετά προβλήματα στη δουλειά, Ζυγέ μου, αλλά με τη δυναμικότητα που δείχνεις, θα τα ξεπεράσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα με απρόσεκτο τρόπο. Φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό, καθώς ήδη έχεις βγει έξω από το πρόγραμμά σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Aυτά Τα 4 ζώδια είναι τα τυχερά του 2018

Σκορπιός

Η ένταση των ημερών, Σκορπιέ μου, θα είναι προσωρινή και φεύγει πολύ σύντομα δίχως επιπτώσεις. Κάποιες προτάσεις χρειάζονται προσοχή και σχολαστική επεξεργασία για να αποδώσουν και οι διαπραγματεύσεις που θα γίνουν, ίσως οδηγήσουν σε νέες πρόσθετες ευθύνες. Απάντησε με ειλικρίνεια σήμερα στον εαυτό σου, αν είσαι σε θέση να ανταποκριθείς. Οι σκόπιμοι ελιγμοί που θα κάνεις σήμερα, Σκορπιέ, θα σου δώσουν την ευκαιρία να αλλάξεις πορεία στις άσχημες καταστάσεις της σχέσης σου. Θέλεις να καταξιωθείς στον επαγγελματικό σου τομέα, Σκορπιέ, και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα και αγορές.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Κρόνος στον Αιγόκερω: Φουρτούνες για 4 ζώδια μέχρι το 2020! Αναλυτικές προβλέψεις

Τοξότης

Οι κακές εκτιμήσεις του κοινωνικού σου περίγυρου, Τοξότη, σε οδηγούν σε λάθος εντυπώσεις. Ψάξε τα ουσιαστικά αίτια της κατάστασης και μην επηρεάζεσαι από γνώμες τρίτων. Οι αποφάσεις θα πρέπει να στηριχτούν σε δική σου εκτίμηση και να είναι οριστικές. Μη φοβάσαι να δημιουργήσεις προσωπική άποψη και να την υπερασπιστείς. Αν θέλεις, Τοξότη, μπορείς να βγάλεις τον ρομαντισμό και τον ερωτισμό σου. Τώρα είσαι σε θέση να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Οι αδέσμευτοι είστε σε πολύ ευνοϊκή περίοδο, για να κάνετε τη γνωριμία που θέλετε. Τα επαγγελματικά σου, Τοξότη μου, θα μπουν σε μια πολύ καλή πορεία. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με συνεργάτες σου για να βάλεις σε δράση τα σχέδια που έχεις. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα ζητήματα νόμου.

Αιγόκερως

Εκμεταλλεύσου την έμπνευση που σου χαρίζουν οι πλανήτες Αιγόκερε, για να οδηγηθείς σε δημιουργική έξαρση. Η επικοινωνία μπλοκάρεται στη διάθεσή σου για απομόνωση και αυτό δεν βοηθάει καθόλου στην προώθηση των στόχων σου. Κινήσου δυναμικά και δείξε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου. Η σχέση σας θα πάει αρκετά καλά, Αιγόκερε. Καλό θα είναι για να μπορέσεις να ισορροπήσεις μερικά πράγματα, να συζητήσεις με το ταίρι σου και θα δεις, ότι θα βρεις τις καλύτερες λύσεις. Και αν ακόμη δεν υπάρχει κάτι σημαντικό στη ζωή σου, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ανεβάζει την γοητεία σου, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις. Στον επαγγελματικό τομέα, Αιγόκερε, καλό είναι σήμερα να αποφύγεις αλλαγές και προπάντων να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο στάδιο που θέλεις, για να σε ικανοποιήσουν. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον.

Αυτά τα 2 ζώδια θα βρουν μέσα στο 2018 τον έρωτα της ζωής τους!
Υδροχόος

Η προώθηση των υποθέσεών σου, Υδροχόε, γίνεται ευκολότερα τώρα, που οι πλανήτες ευνοούν την επικοινωνία και τη διπλωματία σου. Το οικογενειακό σκηνικό βελτιώνεται και δέχεσαι στήριξη στις επιδιώξεις σου. Δράσε δυναμικά κα πρόβαλε τις ικανότητές σου τώρα, που οι πλανήτες σε οδηγούν σε καταξίωση. Πολλά περιθώρια, Υδροχόε, για λάθη μειώνονται σήμερα στη σχέση σου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου. Τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, αρχίζουν και μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Πρέπει σήμερα να προσπαθήσεις να συνεργαστείς, για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις όμως και πηγές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ιχθύς

Η λύση κάποιου σοβαρού ζητήματος, Ιχθύ μου, βρίσκεται στα χέρια τρίτων, γεγονός που σε γεμίζει άγχος. Διατήρησε σήμερα την ψυχραιμία σου και μη φοβάσαι να εκφράσεις τις πρωτότυπες απόψεις σου, καθώς αυτές είναι που θα δώσουν την οριστική λύση σε πολλά προβλήματα. Ξέχασε, Ιχθύ, καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στη σχέση σου. Θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Οι πλανήτες θα σου δώσουν θετικές επιρροές. Τα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, αρχίζουν και καλυτερεύουν. Σήμερα, πρέπει να προσέχεις σε συνεργασίες που θα κάνεις και συμφωνίες που θα κλείσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε, λοιπόν, να κινηθείς ανάλογα, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Τα Ζώδια της Παρασκευής 12/01/18 Reviewed by Τεχνολόγος Γεωπόνος on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Γεωπόνος Τ.Ε. ''Τεχνολόγος'' © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.