Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζώδια της Τετάρτης 17/01/18


ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 17/1/2018

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και έρχονται ευκαιρίες, δυνατότητες και νέοι δρόμοι με λύσεις και ξεκινήμα κυρίως για τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου! Πάμε για μία νέα αρχή!

Τι φέρνει η νέα σελήνη στον Αιγόκερω στις 17 Ιανουαρίου

Κριός

Γενικά
Η Νέα Σελήνη, Κριέ, που γίνεται σήμερα στον Αιγόκερω, θα προκαλέσει κάποιες συναντήσεις που θα σου προσφέρουν μεγάλη ικανοποίηση. Μπορείς να μιλήσεις και να πεις κάποια πράγματα, έτσι όπως είναι, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Θα δείξεις μεγάλη δυναμικότητα, ώστε να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα από το παρελθόν που σε αγχώνουν. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου σήμερα, θα είναι σε πολύ καλό βαθμό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποιες λύσεις, Κριέ, που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα, θα τις βρεις με πολύ μεγάλη επιτυχία. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα δεις τη μοναξιά σου να παίρνει τέλος. Σε περιμένει καινούργια γνωριμία, που θα σε ενθουσιάσει αρκετά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει σε καλή σειρά τα πράγματα στη δουλειά σου, Κριέ, αλλά χρειάζεται ακόμη να κάνεις κάποιες κινήσεις για να σταθεροποιήσεις καταστάσεις. Απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα που αφορούν τα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό, έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.
Δεν θα σας απατήσουν ποτέ: Αυτά είναι τα 4 πιο πιστά ζώδια!

Ταύρος

Γενικά
Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της τελευταίας περιόδου, Ταύρε, σε έχουν αποσυντονίσει και σε εκνευρίζουν αφάνταστα. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και να μην τα βάζεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Διαθέτεις πολλές δυνατότητες και το έχεις αποδείξει. Μην αφήσεις όποιες συγκυρίες προκύψουν να σε καταβάλλουν ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να βρεις τον εαυτό σου, Ταύρε, και πέρνα όμορφα με το ταίρι σου. Μια βραδινή έξοδος σήμερα θα σου έκανε πολύ καλό. Εσύ, που κάνεις παρέα ακόμη με τη μοναξιά, κάνε λίγο υπομονή και σου εγγυώμαι ότι σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να βάλεις ένα προγραμματισμό, Ταύρε, και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν το παρελθόν των επαγγελματικών σου. Στα οικονομικά σου, θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και απόφυγε να υπογράψεις συμβόλαια.


Δίδυμος

Γενικά
Μερικές φορές, Δίδυμε, αισθάνεσαι ανασφάλεια για κάποια θέματα που νομίζεις ότι δεν τα διαχειρίζεσαι ιδιαίτερα καλά. Ανήκεις στα ζώδια που έχουν μεγάλη υπευθυνότητα και ξέρεις πολύ καλά τι σου γίνεται. Διώξε τις ανασφάλειες, αφού οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και με ό,τι καταπιαστείς μπορείς και το φέρνεις εις πέρας, με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Δίδυμε, να φορτίζεις το ταίρι σου με ζητήματα που αφορούν άλλους τομείς. Πέρνα χαλαρά μαζί του, για να αποφορτιστείς κι εσύ από την καθημερινότητα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είναι σε αρκετά καλά επίπεδα η δουλειά σου, Δίδυμε, αλλά θα σε συμβούλευα να μην κάνεις κάποια αλλαγή και μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ από έξοδα, μια χαρά, τι να πω, πάρα πολλά. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε σχέση με αγορές και περιττές δαπάνες.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 15 έως 21 Ιανουαρίου 2018 από την Άντα Λεούση!

Καρκίνος

Γενικά

Σήμερα, Καρκίνε μου, απόφυγε να εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν και πολύ μεγάλη σημασία, διαφορετικά στο τέλος θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις και δε θα πετύχεις τους στόχους σου. Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Αιγόκερω σε ευνοεί, γι’ αυτό φρόντισε να κινηθείς με πολύ δυναμισμό, αποφασιστικότητα και αυστηρότητα στη κρίση σου, ώστε αυτή στο τέλος να δικαιώσει τις προσπάθειές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Καρκίνε, θα οδηγηθείς σε ατελείωτες συζητήσεις με το ταίρι σου, για να λύσεις προβλήματα που αφορούν την σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις μεγάλη δυναμικότητα, Καρκίνε, και η ευστροφία σου θα προλάβει πολλές άσχημες καταστάσεις πριν γίνουν. Συζητήσεις για το μέλλον της δουλειάς σου μπορείς να τις κάνεις. Καλό θα είναι σήμερα, να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, αφού θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας από την Άση Μπήλιου: Φουρτούνες για αυτά τα 4 ζώδια

Λέων

Γενικά
Σήμερα θα αισθάνεσαι πολύ καλά, Λέων μου, και θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Σου προτείνω να τολμήσεις κάποιες συζητήσεις, παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, καθώς μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για θέματα που σε ενδιαφέρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου, Λέων, και πες του αυτά που νιώθεις. Βγάλε τον έντονο ερωτισμό που διαθέτεις και θα περάσετε πάρα πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να τακτοποιήσεις ζητήματα, Λέων, που ίσως να σταματούν την πορεία της δουλειάς σου. Θα δείξεις αξιοσημείωτο δυναμισμό και πολλές ιδέες για καλύτερο μέλλον στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να είσαι σε θέση να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Κώστας Λεφάκης αποκαλύπτει: Τι θα φέρει το 2018 στα ερωτικά και οικονομικά σε κάθε ζώδιο

Παρθένος

Γενικά
Η περίοδος αυτή, Παρθένε μου, θα φέρει κάποια γεγονότα που θα περιπλέξουν μερικές καταστάσεις. Πρέπει να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα και την πονηριά, που έχεις και δεν έχεις, και να κοιτάς μακριά. Μπορεί αυτό το διάστημα να αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα, αλλά ευτυχώς, με τις ενέργειες που κάνεις, είσαι σε θέση να τα ξεπερνάς όλα, πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε, Παρθένε μου, να ξεχάσεις καταστάσεις που έχουν γίνει στη σχέση σου. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να προβείς σε κινήσεις, Παρθένε, για να κάνεις καλύτερες τις συνθήκες της δουλειάς σου και να νιώσεις πιο ασφαλής. Θα ήταν προτιμότερο όμως, να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις. Στον οικονομικό σου τομέα, πρέπει να προσέχεις στις κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες αυτή την περίοδο.

Ωροσκόπια 2018: Πώς θα πάνε τα οικονομικά σας τη νέα χρονιά;

Ζυγός

Γενικά
Με τη νέα Σελήνη, Ζυγέ, που γίνεται σήμερα στον Αιγόκερω, οι ιδέες που θα έχεις θα είναι πολλές και καλές, δίνοντας λύσεις σε διάφορα θέματα που μέχρι τώρα καθυστερούσαν και σε προβλημάτιζαν. Κινήσου άμεσα και μην ξεφύγεις από τους στόχους σου. Ο δυναμισμός σου προβλέπεται να είναι στα ύψη και θα έχεις πολλή ενέργεια για να διορθώσεις αρκετά θέματα που σε προβληματίζουν από το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ζυγέ, θα αισθανθείς λίγη απομόνωση και αρκετό προβληματισμό σε σχέση με το ταίρι σου. Μίλησε μαζί του, για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Εσένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, οι πλανήτες (η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω) θα ευνοήσουν, ώστε να βρεις το καλύτερο για σένα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου, Ζυγέ, και θα δεις ότι πολλοί από τους στόχους που έχεις βάλει, θα αρχίσουν να υλοποιούνται. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις 2018 από την Άντα Λεούση με βάση την ημερομηνία γέννησής σου!


Σκορπιός

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ μου, φρόντισε να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει και μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Ο δυναμισμός που θα έχεις, θα είναι μεγάλος και θα πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις για να καλυτερεύσεις το μέλλον σου. Κοίταξε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και πρόσεξε τη διατροφή σου, για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Σκορπιέ, πάει αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, για να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν μεταξύ σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Υπάρχουν πολλά θέματα που σε απασχολούν, Σκορπιέ, και θέλεις να λύσεις. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και να υπογράψεις συμβόλαια, που αφορούν το μέλλον της δουλειάς σου. Την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Καλό είναι, σήμερα στον οικονομικό σου τομέα να προσέχεις σε οποιαδήποτε κίνηση θέλεις να κάνεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Aυτά Τα 4 ζώδια είναι τα τυχερά του 2018

Τοξότης

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη μου, θα πρέπει να έχεις μελετήσει όλες τις κινήσεις σου γιατί τα πράγματα δε θα έρχονται στρωτά και όπως θα τα ήθελες. Μην εκνευριστείς με ενδεχόμενες καθυστερήσεις κι αναβολές, αφού είναι τελείως προσωρινές. Κάθισε και σκέψου πως πρέπει να πράξεις. Δες τα πράγματα ρεαλιστικά και μην αφήσεις τους συναισθηματισμούς να σε αποσυντονίσουν από τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Τοξότη, αρχίζουν και παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλά σχέδια που είχες κάνει με το ταίρι σου, ότι αρχίζουν να υλοποιούνται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις πολύ όρεξη σήμερα στη δουλειά σου, Τοξότη, για να κάνεις αλλαγές, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Στον οικονομικό τομέα θα μπεις στη διαδικασία να βρεις τρόπους για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Αιγόκερως

Γενικά
Μίλησε σήμερα με άτομα, Αιγόκερε, που εκτιμάς και ξέρεις ότι η συμβουλή τους θα φανεί πολύ χρήσιμη σε προβλήματα που μπορεί να έχεις. Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου, σε ευνοεί, γι’ αυτό φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά και όχι με συναισθηματικότητα, διαφορετικά μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Αιγόκερε, να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν άλλους τομείς της ζωής σου και βγάλεις το ρομαντισμό και τον ερωτισμό που έχεις. Εσύ, που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, μην απογοητεύεσαι, αφού με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, σε περιμένει μια νέα γνωριμία, που θα είναι ξεχωριστή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα στη δουλειά σου σήμερα, Αιγόκερε, αρκεί να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα, ώστε να λύσεις κάποια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Θα σου κάνουν προτάσεις, που θα αυξήσουν τα έσοδά σου, ενώ οι αποφάσεις που θα πάρεις, θα είναι πολύ πρωτότυπες και οδηγούν στο δρόμο για την επιτυχία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Κρόνος στον Αιγόκερω: Φουρτούνες για 4 ζώδια μέχρι το 2020! Αναλυτικές προβλέψεις

Υδροχόος

Γενικά
Έρχονται μεγάλες αλλαγές, Υδροχόε, σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Βέβαια, σε αυτό βοήθησε κι η αλλαγή της δικής σου στάσης απέναντι σε σοβαρά θέματα και το γεγονός, ότι άνοιξες τον τοίχο που είχες περικλείσει την ζωή σου, με τον οποίο είχες αποκλείσει άτομα, τα οποία σε διαφορετικές περιπτώσεις θα σε είχαν βοηθήσει να ξεμπλοκάρεις πιο γρήγορα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις σήμερα, Υδροχόε μου, συζητήσεις με το ταίρι σου που θα φέρουν εντάσεις και φασαρίες. Βγάλε τον ερωτισμό σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Υδροχόε μου, θα θέλεις να λύσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου, που είναι προβληματικά. Θα σου κάνουν προτάσεις, που δεν πρέπει να τις προσπεράσεις. Στα οικονομικά σου, μερικά θέματα που καθυστερούν μέχρι τώρα, αρχίζουν και προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

Ερωτικές προβλέψεις Ιανουαρίου από την Άση Μπήλιου: Χαρμόσυνα νέα για 4 ζώδια!

Ιχθύς


Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα δεις πολλά πράγματα με αρνητικό μάτι. Μην πάρεις αποφάσεις εν θερμώ, διότι στο μέλλον θα σου δημιουργήσουν προβλήματα. Πάνω από όλα, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μιλήσεις με δικά σου άτομα για όλα τα θέματα που σε απασχολούν, ώστε να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα καταφέρεις να βρεις την ισορροπία και να φέρεις την ηρεμία στη σχέση σου, Ιχθύ. Βγάλε την τρυφερότητα και το ρομαντισμό που έχεις, ώστε να περάσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ μου, οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές. Θέλεις να κάνεις καινούργια σχέδια, ενώ κάποιες νέες συνεργασίες που έχεις κάνει, θα μπορέσουν να βοηθήσουν στα σχέδια σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν. Να ξέρεις, ότι η περίοδος είναι ευνοϊκή για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων.


  oroskopos.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Τα Ζώδια της Τετάρτης 17/01/18 Reviewed by Τεχνολόγος Γεωπόνος on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Γεωπόνος Τ.Ε. ''Τεχνολόγος'' © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.