Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζώδια της Παρασκευής 26/01/18ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/1/2018

Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι, Ιχθύες, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, αρχών του 3ου δεκαημέρου, συνεχίζουν να ευνοούνται σε επαφές και διαπροσωπικές σχέσεις από τα «δώρα» του Ερμή, του Πλούτωνα και του Δία!

Κριός

Από σήμερα, Κριέ, θα πρέπει να αλλάξεις ριζικά πορεία και να ακολουθήσεις μια πιο δυναμική στρατηγική, για να κατευθύνεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί μαζί σου και θα σου συμπαρασταθούν σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις αυτή την περίοδο. Τα αισθηματικά σου, Κριέ θα είναι στάσιμα. Για να δώσεις ένα καλύτερο τόνο στη σχέση σου, προσπάθησε να κάνεις συζητήσεις με ταίρι σου, που θα προσφέρουν χαρά και στους δύο. Έχεις όλες τις δυνατότητες στη δουλειά σου, Κριέ, να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά, πρέπει σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις, να προσέχεις τις βιαστικές κινήσεις.

Ο Άρης στον Τοξότη από 26 Ιανουαρίου έως 17 Μαρτίου 2018. Προβλέψεις για τα ζώδια.


Ταύρος

Η δυναμικότητα που έχεις είναι μεγάλη, Ταύρε μου. Μην αφήνεις τις καταστάσεις να σε παίρνουν από κάτω. Είσαι σε θέση να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει σήμερα. Αν θες να ξεφύγεις από διάφορα ζητήματα που σε αγχώνουν και σε εκνευρίζουν, κάνε κάτι ευχάριστο και προπάντων απόφυγε να σκέφτεσαι αρνητικά. Σήμερα, Ταύρε, η διάθεση σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περάσεις πολλές ώρες με το ταίρι σου. Στη δουλειά σου, Ταύρε, δε θα τα πας άσχημα, μα φρόντισε να μη χαλαρώσεις και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, διότι θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα, που δεν είχες προβλέψει.

Άση Μπήλιου: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας για τα 12 ζώδια! (videos)

Δίδυμος

Από τη σημερινή μέρα, Δίδυμε, θα πρέπει να κάνεις ριζικές αλλαγές στην πορεία σου. Αν θέλεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και μακροπρόθεσμα να ικανοποιήσεις τα δικά σου θέλω, σταμάτα να κοιτάς συνέχεια αυτά που επιθυμούν οι άλλοι και φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Έχεις κι εσύ τη δική σου ζωή με τα προβλήματά της, που κάποια στιγμή πρέπει να λυθούν. Ξεκίνα από σήμερα και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, Δίδυμε, που θα σε φέρουν σε αντιπαραθέσεις μαζί του. Εσύ, που δεν έχεις ταίρι, είσαι σε περίοδο που οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν και έρθει μια πολύ καλή γνωριμία. Στη δουλειά σου, Δίδυμε, θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει, να αρχίσουν να υλοποιούνται. Αν σου κάνουν καινούργιες προτάσεις, πρέπει να τις σκεφτείς πολύ καλά. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι όμως σε περίοδο που θα σου γίνουν πολλές προτάσεις, με συνέπεια να βελτιώσεις τα εισοδήματά σου.


Καρκίνος

Νιώθεις, Καρκίνε, αρκετή κούραση από τις διάφορες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί και φυσικά θα αισθάνεσαι την ανάλογη πίεση. Φρόντισε να λάβεις τα κατάλληλα μέτρα, για να αντιμετωπίσεις αυτές τις καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην νευριάζεις, αφού έτσι δε θα πάρεις τις σωστές αποφάσεις που θα δώσουν λύσεις στις υποθέσεις σου. Στα αισθηματικά σου, Καρκίνε μου, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να γίνουν συζητήσεις, οι οποίες ίσως να σε κουράσουν. Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, Καρκίνε μου. Έχεις φέρει τη δουλειά σου σε σημείο, που θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Έχεις φέρει τα οικονομικά σου σε μια ισορροπία, γι’ αυτό φρόντισε να μη βγεις εκτός προγραμματισμού.

Έτσι θα κρατήσεις για πάντα δίπλα σου έναν Παρθένο!\
Λέων

Θα προβληματιστείς σήμερα σε σχέση με την εξέλιξη κάποιων καταστάσεων, Λέων. Σε διαβεβαιώνω πάντως, ότι τουλάχιστον οι στόχοι που έχεις θέσει είναι οι σωστοί. Μέρα θετική για διευθέτηση οικογενειακών ζητημάτων. Σχέδια που έχεις, μπορείς να τα υλοποιήσεις, αλλά με σύνεση και προσοχή. Στη σχέση σου, Λέων, θα υπάρχουν μερικά προβλήματα από το ταίρι σου για κάποια θέματα που σε έχουν στεναχωρήσει. Απόφυγε να μπεις σε τέτοιες διαδικασίες, οι συζητήσεις δε θα φέρουν κάποιο αποτέλεσμα. Για σένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα και το μέλλον θα σου φέρει κάτι καλό. Στη δουλειά σου αυτή την περίοδο, Λέων, δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν επιτυχία. Στα οικονομικά σου, πρέπει σήμερα να σκεφτείς πιο σοβαρά μερικές προτάσεις που θα σου κάνουν, καθώς μπορεί να είναι πολύ καλές.

Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 22-28 Ιανουαρίου από τον Κώστα Λεφάκη

Παρθένος

Σήμερα, Παρθένε, πριν βγάλεις συμπέρασμα και κυρίως πριν μιλήσεις για κάποιο θέμα, να σκεφτείς καλά. Πολλές φορές το μυαλό σου είναι τόσο γρήγορο, που πρέπει να καταλάβεις ότι οι άλλοι δεν μπορούν να το φτάσουν. Δεν φταίνε όμως για αυτό. Απλά πρέπει εσύ να προσπαθήσεις να κάνεις τις σκέψεις σου πιο κατανοητές και βατές. Απόφυγε σήμερα να κουράσεις το ταίρι σου, Παρθένε, και μη λες πράγματα που μπορεί να το αγχώσουν και να το προβληματίσουν. Στη δουλειά σου, Παρθένε, κινήσου σήμερα με μεθοδικότητα και δυναμισμό, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Για να ισορροπήσουν όμως και τα οικονομικά σου, πρέπει να μην κάνεις καθόλου καινούργια ανοίγματα, που θα σε βγάλουν εκτός.

Ερμής στον Αιγόκερω μέχρι τις 31 Ιανουαρίου! Πως επηρεάζονται τα ζώδια;

Ζυγός

Σήμερα, Ζυγέ μου, φρόντισε οπωσδήποτε να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος. Κάποια σχέδια που έχεις, μπορεί να καθυστερούν, αλλά δε χρειάζεται να εκνευρίζεσαι, μα να κάνεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα. Μπορείς πάντα και τα βγάζεις μια χαρά εις πέρας. Σε κάποιες συζητήσεις που μπορεί να γίνουν, καλό θα είναι να δείξεις λίγη διαλλακτικότητα παραπάνω. Σήμερα, Ζυγέ, θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στο σύντροφό σου και να κάνεις συζητήσεις που αφορούν την σχέση σου. Καλύτερα να τις αφήσεις για αργότερα. Στη δουλειά σου, Ζυγέ, δείχνεις τυπικότητα και υπευθυνότητα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά, θα αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ τα έσοδά σου θα ξεκινήσουν να αυξάνονται.


Δεν θα σας απατήσουν ποτέ: Αυτά είναι τα 4 πιο πιστά ζώδια!

Σκορπιός

Έφτασε ο καιρός, Σκορπιέ μου, να αλλάξεις μερικά πράγματα στη ζωή σου. Σταμάτα πλέον να ζεις με ψευδαισθήσεις και μην ξεγελιέσαι από διάφορες καταστάσεις που μπορεί να επικρατούν αυτή την στιγμή. Φρόντισε να προστατέψεις τον εαυτό σου από λανθασμένες αποφάσεις, από άτομα που δε θέλουν το καλό σου, αλλά και από κάποιο παρασκήνιο που μπορεί να υποβόσκει. Προσπάθησε, Σκορπιέ μου, να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Απόφυγε σήμερα να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις από άλλα θέματα που σε απασχολούν. Εσύ, που ακόμη η ζωή σου είναι άδεια και δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις, ότι είσαι σε περίοδο που όλα μπορεί να συμβούν. Στη δουλειά σου, Σκορπιέ μου, και σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό είναι πριν απαντήσεις, να δεις αν είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά, προσπάθησε να σήμερα συγκρατηθείς, διότι θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.


Ο Κώστας Λεφάκης αποκαλύπτει: Τι θα φέρει το 2018 στα ερωτικά και οικονομικά σε κάθε ζώδιο

Τοξότης

Μέρα που σε καλεί να λύσεις πολλές υποχρεώσεις, Τοξότη, και ειδικότερα ζητήματα του παρελθόντος. Απόφυγε τις εντάσεις. Με πολύ χαμηλούς τόνους και με μεγάλη επιμονή, μπορείς σήμερα και καταφέρεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο. Προσπάθησε να ξεκουραστείς και να βρεις τον εαυτό σου. Φρόντισε σήμερα, Τοξότη, ό,τι έχεις να πεις στο ταίρι σου, να το παρουσιάσεις με πάρα πολλή ηρεμία και προπάντων να μην απομακρύνεσαι. Στη δουλειά σου, Τοξότη, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για κάποιες συνεργασίες που θέλεις να προχωρήσεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Μπορείς όμως να αυξήσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες αλλαγές που είσαι σε θέση να κάνεις.


Αιγόκερως

Μείωσε το άγχος και την ένταση που έχεις, Αιγόκερε, ώστε να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά. Η ημέρα είναι πολύ εποικοδομητική σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με κάποιες εκκρεμότητες που έχεις γύρω από κάποια άτομα της οικογένειας. Η δυναμικότητά σου σήμερα θα είναι στα ύψη, αλλά φρόντισε να τη διαχειριστείς κατάλληλα, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις στους άλλους τομείς, Αιγόκερε, θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τη σχέση σου. Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα είναι καλά, και για μερικές καθυστερήσεις που έχεις, δε χρειάζεται να ανησυχείς, αφού θα τακτοποιηθούν πολύ σύντομα. Στα οικονομικά, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις, καθώς όλα αυτά τα θέματα σε αγχώνουν αρκετά.

Πως θα επηρεάσουν οι εκλείψεις τα 12 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Υδροχόος

Ξεκινάει μια πολύ θετική περίοδος για σένα, Υδροχόε μου. Ήρθε η ώρα να επιβληθείς στις δυσκολίες της ζωής σου που υπάρχουν αυτή την περίοδο. Στο χέρι σου είναι, να εκμεταλλευτείς έξυπνα τις δυνατότητές σου και να βαδίσεις με πείρα και λογική προς την επίτευξη των στόχων σου. Τώρα πια, όλες οι καταστάσεις είναι στα χέρια σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις σήμερα, είναι να τις χειριστείς επιδέξια και να περιμένεις τα αποτελέσματα που θα σε ευχαριστήσουν. Έχεις κάποια ερωτηματικά σε σχέση με την συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου, Υδροχόε. Φρόντισε να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα. Εσύ, που δεν έχεις ταίρι, μην παρατάς τις προσπάθειες για να κάνεις μια καλή γνωριμία. Η δουλειά σου, Υδροχόε μου, δε θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα. Η επικοινωνία σου με τους συνεργάτες σου σήμερα θα είναι στα ύψη της. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις άλλα οικονομικά ανοίγματα.

Ιχθύς

Οι ιδέες που θα έχεις σήμερα, Ιχθύ, θα είναι πολύ καλές. Θα μπορέσεις να τελειώσεις με πάρα πολλά θέματα που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες, για να αναδείξεις τα ταλέντα σου και να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία. Μερικά πράγματα που σε κούραζαν στην σχέση σου μέχρι τώρα, Ιχθύ, θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Τα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις αρκετά καλές αποδόσεις. Στα οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, για να μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.

Oroskopos.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Τα Ζώδια της Παρασκευής 26/01/18 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: